80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

yirmiuc

dünkü maçta gerçekten oyuna girdikten sonra nasıl olsa sezon sonunda ayrılacağım diye düşünmeyip  elinden geleni yapmaya çalıştı. yeri geldi defansa kadar gelip top çıkartmaya çalıştı.
helal olsun, karakterli bir oyuncuymuşsun.  >l<

TeRMeLee

Alıntı yapılan: yirmiuc - 31 January 2011, 21:00:53
dünkü maçta gerçekten oyuna girdikten sonra nasıl olsa sezon sonunda ayrılacağım diye düşünmeyip  elinden geleni yapmaya çalıştı. yeri geldi defansa kadar gelip top çıkartmaya çalıştı.
helal olsun, karakterli bir oyuncuymuşsun.  >l<

Tüm futbolcular öyle düşünse emin ol futbol diye bir spor olmazdı. Diğer futbolcuların babalarının takımı değil ki, elbet hepsi bir gün ayrılacak.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 31 January 2011, 19:14:52
Sonradan girince daha etkili.Yıpranmış defansı dahada yoruyor.Maçtada murata golün pasını veren isim.Hep böyle agbetu

Gökberk55

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 31 January 2011, 21:06:27
Tüm futbolcular öyle düşünse emin ol futbol diye bir spor olmazdı. Diğer futbolcuların babalarının takımı değil ki, elbet hepsi bir gün ayrılacak.

nerden biliyosun ayrılcağını

kumköylü ahmet

01 February 2011, 00:10:54 #244 Son düzenlenme: 01 February 2011, 00:23:21 kumköylü ahmet
Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 25 January 2011, 12:08:17
agbetu gibi futbolcularin zaten bence 2. yari girmesi lazim.
cunku ozman daha etkili olabiliyorlar bu tip futbolcular hizli futbolcu ilk 11 de basladigi zaman adam isinana kadar etkili olamiyolar..agbetu 2. yarinin soyle 65.dakikadann sonra oyna girerse daha faydali olur kesinlikle ilk 11.de baslayacak futbolcu degil
dedigim gibide oldu
huseyin hoca okudunmu yoksa bu mesaji sende  :D
superdi hocam saygilar

oguz_5528

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 31 January 2011, 23:47:37
nerden biliyosun ayrılcağını

Adam kiralık sonu belli değil yönetim alabilir de belli olmaz

Musti

Gol olduktan sonra secdeye yattı iki defa... Dua etti...

Yedek kalmak ateşlemiş... Girdikten sonra ateşledi atakları... Gol pası vermesine rağmen hala bireysel... Zenke ile iyi anlaşıyorlar ama ikisinin de takım oyununa ayak uydurmaları gerekiyor...

erkutdem55

Demek ki bazen futbolcuları yedeğe atmak gerekiyormuş.Benzer bir deneme Zenke'de de yapılabilir.Markajda zorlandı,pek birşey yapamadı Zenke anlarım ama yanındaki adama da pres yap be kardeşim.

brigand

hareketlndrdi golüde getirdi.. hakkaten sürtmüş burnu.

lucarelli

Ufuk'un kesmesi veya Defansın yorulması. Nedeni ne olursa olsun etkiliydi ve pasları da eskisi gibi kötü değildi. Böyle devam ederse sanırım bir transfer yapmış gibi olacağız.

hakan55

Maçın sonunda bayrak vermek için bir abimiz sahaya girdi sadece bayrağı vermek için polisler hemen saldırdı abimize agbetu elinde şemsiyeyle gelip hem abimizi kurtardı hemde bayrağı aldı.Helal agbetuuuu...

celebi

mersin maçında bekliyorum ben akbetudan birşeyler

ahmetsefa55

altay macında gırdı ve cok etkılı oynadı.ben ıstemıyordum gırmesını ama benı mahcup ettı.cok da guzel ortalar kestı.yedek kalması işe yaramış.tebrıkler agbetu.

deli 55

benim beğendiğim bir futbolcu.

Burak

sana yorum yapma ihtiyacı bile duyulmamış. vitaminsiz