22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Kaya

Adem aslında geçen sezondan daha iyi oynuyor bana göre.Ama bu iyi oyununun görülememesinin ana nedeni bana göre önünde oynayacak adamın olmaması..Geçen sene Turgut rakip takım sol bek ve açık oyuncularını oyalıyor,Adem çok daha rahat oynuyordu.Şimdi işi biraz daha zor..

TeRMeLee

Bir futbolcu attığı pasların hiçbirini mi ulaştıramaz?  :-X

Gorkem

Tek kelimeyle kötüydü

55.hakan

Bile bile önünde rakibe pası nişanladın ya helal olsun sana Adem.Boşuna da dua etme sen maçtan önce.

oguz_5528

Bizi bu mübarek gecede kanser ettin paslarınla !! sana hiç bir şey demiyorum acilen musa büyük oynamalı yerine,sakin oynamayı öğrenmesi lazım

LisandroLopez

Kartalın 82 numaralısı Oktay Demircan senle yer değişsin yemin ediyorum 3 katın daha iyi..
Bakma adam ofansif bi takımda oynamıyor , hem sağ açık hem sağ bek özelliği var.
Bir ortanda yerini bulsun be kardeşim..

Sadece Samsunspor

dedik abi dedik 2 hafta önce dedik, bu adam sırıtıyor artık musa büyük oynasın diye, musa oyuna bi girdi sağ taraf hareketlendi

brigand

takozun en önde gideni.

babasamsunlu

Allah seni kahretsin..
Bi insan bir senede bu kadar mı kötüye gider..
YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH  >:( >:( >:( >:(

Ollivanders

Orta kesmesini bilmeyen futbolcudan başka herşeye benzeyen kazma sag bek.

sadece55

Orhana kızardık ama bu Orhanı da geçti arkadaş

Fecr_55

Rakibin 12. adamiydi adeta..Berbat ötesi..

Lusage

İyi yada kötü. Sahadayken hiç yoktan sağ kanattan bindirme yapıyordu. Musa girdi sağ kanatta bitti.

Kaya

Sahada abdül gibi bir bencil varken forması için çabalayan yeri gelince iyi yeri gelince kötü oynayan Adem'i tercih ederim...Çekersin Musayı beke Ademide önüne olur biter....Ama yoook Abdül var :o >:(

kuzey55

kızamıyorum bu adama.dün kötüydü ama ben geçicidir diye düşünmek istiyorum.