Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 February 2011, 23:44:43
kimle yeneceğiz billy ile mi abdulle mi ben umudumu kestim ilk 6 olur ancak ordan da çıkamayız.

ilk 6 bile hayal olur 2hafta sonra be kardeşim :(

Recep

bi haber gazetesi şimdi gene aptalazizi haftanın futbolcusu seçer >:( >:( >:( >:( >:(

furkan5534

ben dedım mactan once beyaz forma bıze hıc yaramıyor :'(

kuzey55

yahu mal hoca agbetuyu alıyo oyundan bu adam mutlaka sahada olmalısen çıkarıyosun

red_white

buraks

yanarım yanarın
cekle anıla yanarım
ya savaşa ne demeli
inanın sezer bile alınanlara göre çok iyiydi bugünde iyi oynadı
ne olurdu onlar gideceğine kalpar gitseydi
alınan oyuncuların ne golü, ne asisti ve ne de olumlu bir hareketleri var bence 2. yarı çok güç kaybettik 3 hafta sonra yerimiz 8. lik bile olabilir allah korusun

ama son sözüm hala geç kalmadık kalpar bugün dahi gitse inanıyorum ki enerjik bir teknik adamla ligi ilk ikide bitiririz
hadi yönetim cesur ol ve bir kezde olsa taraftara kulak ver

Recep

celebi

berusa55

İçimden hiçbir şey yazmak gelmiyor. Sanırım herkes de aynı ruh halindedir.

Özetle tam bir fiyasko; tam bir hayal kırıklığı ve ilerisi için hiçbir ümit vaat edememe!

LisandroLopez

Agbetu gibi her an gol attırabilecek,gol atabilecek,aralara iyi toplar salabilecek hücum gücünde belki tek etkili adamını oyundan alıyorsun.
Yardımcı hoca Trabzonlu ya , Erkut Trabzon yalaması ya ; Aman Abdulaziz'i oyundan alırsınız !!

**KaR6**

radikal-fma

bu takımda golatacak adam yok. ben ümidimi kaybettim bu akşam. 10 kişilik Kartalı yenemiyoruz allah aşkına biz kimi yeneceğiz? zirve sitresini kaldıramaz bu oyuncu gurubu. kalparda maçtan sonra bıyık altından şampiyonluğa inanmadığını gösterdi...........

Ajan

Elimizle fırsat itiyoruz.Anlamıyorum bu takımı ben adamlar 10 kişi forvet takviyesi yapmıyorsun.Sürekli kanatlara top indirme çabası indiriyorsun orta kesmiyorsun kesiyorsun o da yerden 10 tane bu şekilde pozisyon vardı adamlar yemiyor işte anlasana be adam ön direkte topu tutuyor uzaklaştırıyor.1.90 boyunda forvetin var hava topu kesmiyorsun.

Takımda pas organisazyonları iyidi sadece ama bitiricilik hiçbir zaman olmadığı gibi gene yok Ufuk dışında nokta transferimiz yok ama şampiyonluğa inanan Milyonlarca taraftarın var.Hayatımda ilk defa liderlik görecektim onuda kursağımda bıraktınız yazık lan bağırmaktan sesimiz affedersiniz ama travesti gibi çıkıyor resmen yıktınız hayallerimizi yarın okula nasıl gideceğimi düşünüyorum her zamanki gibi başım dik onurlu Samsunsporlu duruşu yüzümde olacak ama yüreğim yıkık hayallerim yok inancım kalmamış bıkkın bir şekilde yol alacağım.Kolay maçımız yok.Sadece taraftarımız var onlada bir yere kadar.

oguz_5528

Billy,Abdülaziz,Adem üçlüsü bu takımda oynayamaz !!!!

kuzey55

dilaver ? izzet ? billy ? ufuk ?   hangisi sezerden savaştan cenkten anıldan iyi hoca bozuntusu.savaşı nasıl da arıyoruz hele anıl cenk...yahu bu APTALAZİZ nasıl topçu olmuş kaç tane orta yaptı bugün ama 1 tane bile isabet yok.