Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Bir teknik direktor karsi takimin kirmizi kart gormesini kendileri acisindan dezavantaj olarak yorumlar mi arkadas.

Hadi salin bizi,size daha fazla zaman ayirmiyorum.Pasalarin sikinin keyfi gelecekte gol atacaklar,top oynayacaklar.

Yokyaa

samsunmania

Alıntı yapılan: city ultras - 14 February 2011, 23:12:27
bizim takima gelelim türkiyeyi birak dünyanin en kötü korner kulanan takimiyiz.

Aynı fikirdeyim. Bin tane korner attık birine bile dokunamadık. Hiç mi çalışmıyorlar anlamıyorum.
diğer takımlar bizi çözdü. Bize boş alan bırakmayınca işimizi bitiriyorlar.

kartalspor

14 February 2011, 23:14:52 #542 Son düzenlenme: 14 February 2011, 23:18:30 kartalspor
pisliğe yatmak...gerçekten ilginç bir yorum...net pozisyona bile giremeyen kendi takımın da suçu aramak yerine 10 kişiyle emek veren kartal'a faturayı çıkarmak enteresan.

55erhan55

55erhan55

son üç maçta sadece bi gol atmış bi takımız ve git gidede eriyoruz

Recep

başkan densizin biri
teknik direktör bunak
futbolcular ruhsuz
size amatördeki takımlar bile fazla ulan karktersiz şahsiyetsiz herifer
bu takım bu forma bu arma sizlerle rezil oluyor
bendeki inancın milyonda biri sizlerde olsa şimdiye açık ara liderdiniz
ne oldu başkan trabzonsporlu babaların seni nasıl kurtaracak şimdi
mübarek kandil gecesi hepinizi Allaha havale ediyorum
bu takımın ekmeğini yiyipte hakkını vermiyenin hepsinden haklarım burunlarından fitil fitil gelsin

epçeli köylü

Gol atamaz tabi.Sen elindeki iyi adamları gönder.Takımı resmen biç.Sonra bazı yeteneksizleri topla. Bu kalparı tutanda suç.Sezon sonunda takım çıkamayınca pişkin pişkin parasını alıp gidecek.

samsunmania

Alıntı yapılan: kartalspor - 14 February 2011, 23:14:52
şu yorumun içine siniyor mu:net pozisyon bulamayan takımın da hiç suç yok dimi...

Kardeş, tebrik ederim, iyi savaştınız. ama 10 kişi defans yaptınız dedim. Kendinize göre haklısınız. Ama şu sinir ortamında gol atamaması ilginç falan gibi cümleler batıyor biraz. Belki de benim alınganlığım bu ama sen de bi yazdıklarıma bakarsan oyununuza bir şey demediğimi anlarsın. 10 kişi kalan ve puana ihtiyacı olan takım zaten bunu yapar.

55erhan55

kalpar harcadığın futbolculara bak bide aldığın yazıklar olsun 

irFan_55

Çok yazık oldu...bu şehir bunu haketmiyor.ŞİMDİ HESAP VERİN MADEM FORVET YOK NEDEN CENK İŞLERİ SATTINIZ?yazıklar olsun... :(

CeLL-O

emre

kartal bütün çirkefliğiyle oynadı.o önder yalandan yere yerlerden kalkmadı..inşallah küme düşerler!!

s_uzunkaya

ÇOK KÖTÜ YAAAA... resmen komplexe girdik bu takım gol mol atamazzz... nası olcak bu iş yaaa... çok kötü kanatlar çok kötü bilyy aziz çok salak agbetu tam bi cenabet bom boş pozisyonda 2 adamın tam ortasına pas atıyor kartallı gelip alıyor topuuuu...hiç ayar yok bu agbetuda. aziz 6 pasın kenarındaki topa gölgeleme yapıyor kornere çıksın die onu bile başaramıyor adam gelip alıyor topu, nedene tehlike oluşturabilceği topu kornere bırakmaya çalışıyor çünki ayakta durcak gücü yok salağın. çok kötü çok kötüüüü çok kötüüüüüüüü......

irFan_55

o kadarda hevesliydik boluya lider gideceğiz die boluyada yenilirsek iyice gerileriz zenke nin yokluğu takımı ne hale soktu.

celebi