Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Kartalspor maçlara 10 kişi çıksın kümede kalır !!!

serkancengiz

2 puanlık avantaj kaybetmişiz diyor salak adam 2 hafta deplasmana gideceğiz bu formatla Allahım göstermeye 0 çekersek nereye gidecek bu takım nasıl kalkacan bunun altından

Cagdas Ünver

Arkadaşlar Bolu maçı böyle geçmez. Bolusporda gol arayacak. Kartal gibi tam kadro defans yapacaklarını düşünmüyorum. Bolu maçında gol buluruz. Yeterki yemeyelim.

GurbetciFanatik

Billy bidir Silly midir nedir bu ne yawwwwwwwww.
Önce bu adama ofsayr kuralini ögretsinler.

Ya aslinda uzun lafin kisasi  Takimda istek var mücadele var ruh ama  kabiliyet ve beceri yok.
Abdülaziz , Billy bugün neydi öyle.

celebi

oguz_5528

Alıntı yapılan: celebi - 14 February 2011, 23:24:34
bolu bize en az 3 atar

Abi tamam sinirliyiz de yapma böyle :) gollü geçer en azından inancımız hiç bi zaman kaybolmasın,çok arayacaz bu 2 puanı 14 şubat 2011 aklımızda kötü bir iz olarak kalmaz inşallah ..Allahım sen utandırma :(

furkan5534

Bu kadar olmaz cidden.. Özellikle ilk olarak hakan kadar gerizkalı bır futbolcu görmedım.bu adam hala nasıl bu takımda oynuyor ya top her gelısınde vermeyın su adama dıyorum.agzında sakız o.. karı gıbı sakız cıgnıyo.bukadar pozısyon yapıo gol atamıyoruz.ama ondan once 2. bi lafım bu hakem kadar mubarek gunde kufur etmek ıstemıyorum ama bukadarda ıyı aıle cocugu oldugu bellı edılmezkı.macın bıtımıne 25-30 sanıye varken mac bıtermı serfsız.zaten bukadar oyun durmasına 3 dakıka verdı.ıyıce gerdı bızı..bi lider olamadık.liderliği gectım 8.sıradakı adam kazansa aynı puana ulasıyor.puanlar sıklaştı :-X Allah sonumuzu hayır etsın  ???

celebi

engin55

Bu takımda gol atacak oyuncu yok. Bomba transfer billy mi gol atacak. Adamın kaleye düzgün şut attığını görmedim daha. Kaleye arkası dönük oynuyor hep. Bu maçta zenke olsa farklı olabilirdi

GurbetciFanatik

Bolu _ Bay geciyoruz_ Adana 

oh oh maclara bak.

Biz varya eger böyle devam edersek 3 hafta sonra yerimiz 8 yada 9  oluruz.
Allah göstermesin.

Ama kimse yanilmiyorsam bir isik göremdi.

irFan_55

kuzeycity

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: celebi - 14 February 2011, 23:24:34
bolu bize en az 3 atar

Bolu bize kac atar orasini bilmemde
biz kac atariz acaba ?????
Bu oyunla bu forvetlerle

TeRMeLee

55.hakan

İzzet'i niye çıkardın be adam en azından naptığını bilyor Billy gibi adamı aldın bir kişi eksik oynadık.Top çevir top çevir nereye kadar bu Billy mi bizim forvetimiz şimdi söyleye söyleye dilimizde tüy bitti bu Billy'den oyuncu olmaz olmaaaazzzz