Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

sen git cenki gönder anılı gönder sonra ayakta duramayan abdulu tut oyunda devam et kalpar devam et böyle gözünün önünü göremeyen beyinsizsin sen kalpar

dr_ahmet

Samsunspor şaşmaz, şaşırtmaz...
Direk kanserojen, ömür kısaltan...
Kritik maç dedin mi o hafta internetten, televizyondan
uzak duracan...

kutsalforma

billy mehmet kazma, duvar gibi dikiliyo anca millete verkac yapacak salak
ulan zaten 16nin önünde daha ne pas oynuyosun angut?
dilaver orta kesecek, bizde görecez
su abdulaziz bi dogru orta acsin, di$imi kiracam

bu mu lan transfer? aldiginiz adamlar bunlarmi? eger bundan baskasi yoksa yuhh, yuhhhh

55erhan55

helede dilaveri alan yönetim siz anca amatör takım yönetirsiniz sinirden ellerim titiriyor

alperen

dudaklarımız uçukluyo >:(  sizin transfer politikanızı.... bu mübarek günde herkesi günaha soktunuz >:(

King Of The North

Allah belanı vermesin senin hakem kere, yan hakemin de 4.hakemin de ..... >:(

55cem55

arkadaş billy i sen flaşh transfer olarak nasıl görüyorsun yaa 4 maçta ne gol var ne gol namına bişey...zenke ye gecen haftalarda yuklenıyordunuz ama zenke olmayıncada olmuyor gördünüz..billy aldıgın paranın hakkını ver lan adiii

55erhan55

yazıklar olsun bu taraftarı flaş transfer yapacaz diye kandırıp hurda topçuları alan yönetim ve kalpar Allahı sizleri bildiği gibi yapsın....

epçeli köylü

Kalpar beceriksizinide Samsunsporda tutanı saygıyla anıyorum.Devre arasında kalparı gönderip en büyük transferi yapmak varken takımı forvetsiz ve teknikdirektörsüz bırakan yöneticileride saygıyla anıyorum.

SametYılmaz55

kafayı yicem yemin ederim ya delirecem lan siz nasıl insanlarsınız ya mübarek günde adamı günaha soktunuz

kutsalforma

haketmiyoruz iste, haketmiyoruz
sen bu kadroylanmi yenecen ankaragüvünü, kayseriyi, bursayi, es-esi?
adamlar götlerini sallaya sallaya 5er tane atarlar
rezil rüsva oluruz
bari 2 ligde kalip üstlere oynayalimda, millet bizim topculari isi biliyo zannetsin

55erhan55

alperen

ulan gececiyim okula gitmedim,mübarek kandil gecesi camiyede gitmedim,üstüne bi tonda küfür... >:( emeği geçenlere teşekkürler >:(

Vural temiz

30 yil almanyada aktif futbol oynadim.
böyle bir mac kendim yasamadim
oyndigi takim bir boka yaramaz, takim olsalardi bize karsi gol atarlardi.
seyirciye ve takimi ( Samsunu böyle seven insanlara yazik) UTANIYORUM

samsunmania

Bizim halı saha ekibinden birini koy, bilibiliden, izzetten, agbetudan daha düzgün ayaklı çıkazsa gel yanıma. Bu ne kardeşim. ...nün dibinden topu içeri sokamıyor adamlar.