Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

55erhan55

arkadaşlar kendimizi kandırmayalım  bu hocayla bu futbolla şampiyon falan olamayız bugün açıkça belli oldu 

istanbuldan

Sir Kalpar 2 haftadır böyle istiyor.. Takımdan gönderdiği topçular şuankilerden çok daha iyi. Ama Sir Kalpar başbuğ edasıyla takımda itaat eden futbolcuları istiyor. 2 puan daha gitti..

samsun155

Hakem maçı yedi yedi resmen.atağımızı kesti bitirdi maçı..

SametYılmaz55

hakemden öncesi var kalpar kalpar kalpar mahvettin bizi iki haftadır yaşanılan puan kayıplarının tek sebebisin kalpar

kumköylü ahmet

son iki macda kaybettigimiz 5 puan yazikllar olsun....buneyaaa kartala karsi 11-10 oynuyosun 60 dakika ve sampiyonluga oynayan takimsin yazik yaaaa

55erhan55

hakeem kabahat bulmayın hüseyin kalpar ve yönetime sesleniyorum bu mu sizin transfer politikanız bily mehmetmi flaş trasnfer yoksa dilavermi yoksa musa büyükmü hangisi kalpar söylede bizde bilelim...

alperen

off off berbat bi hafta bizi bekliyo..liderliğe tamda bu kadar yaklaşmışken,bu fırsatı tepmememiz gerekiyodu :( :(

ender

bir kisi sadece bir kisi Adam gibi top oynasa alirdik maci.uzucu ama bu takimin cikmasi mucize olur.dort mactir hicmi top oynanmaz arkadas.bir tane organize atak olmazmi.mersin bolu ordu gbb hepsi bizde iyi top oynuyor.Su senede cikamayacaz gibi.o kadar basit bir ligde azicik top oynasak cikacaz.yazik cok yazik.

kutsalforma

hakem makem hikaye
bu takim süper lige ciksa nolur??
8 puan toplayamadan düser bankasyaya

55erhan55

en bütük yavşak  kalpardır arkadaşlar takıma ihanet ettiğpi açıkça belli olmayta başladı gönderdiğimiz toçulara bakın bide gelenlere farkı anlayın diyecek başka bişey yok.

samsunmania

Bu forvetler kadar ben oynamazsam cümle alem.....
Bu ne böyle. Billy denen adam bi kere kaleyi düşünmez mi? ALLAH KAHRETSİN SİZİ.

epçeli köylü

Billy mehmeti hangi dana izleyip samsunspora getirttiyse saygıyla anıyorum.Cenk ve Savaş kalsaydı gollerini yazarlardı. Tam nokta transfer yapmışlar Hayallerimize nokta transfer.

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: ercan4567 - 14 February 2011, 22:49:52
ulan siz anca kümeye ne süper ligi hayal ediniz,,,,

Alinti yapacakken yanlislikla mesajini da begendirttin bize helal olsun.
Mac bitiyor uye oluyorsun lafini soyluyorsun bizde yiyoruz...

Hem senin hemde sulalenden birilerinin biryerleri kasinmis belli ama mubarek gun bizim agzimizi bozma ****** git kopek..

kabacevizli55

emre

mubarek gunde dayandım dayandım ama yıne sovdurdun bana abdüll..  >:( >:( >:(