Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Ilk yaridaki kartal maci ne kadar kotuydu.Sercan on numarasi ile ilk 11 baslamisti.
HAYATIM boyunca izledigim en kotu macti,o dolu tribunlere, oraya gelene seyirciye cok ayip etmisti futbolcular gungoren misali.Kartala istanbulda 2 puan biraktik.Eger super lige gideceksek kartala verecek daha fazla puanimiz yok.Ilk macta kontradan etkili gelmisti kartal.Hatta adamlarin iki oyuncusu ersini maymun etmisti.Yenicegiz dieye yuklenirken hata yapmamaliyiz.

Hadi samsun al su liderligi.

davidsavage

Arkadaşlar kulube yakın kişilerden bilgi verebilcek olan var mı,yarın ki maçta sakatların son durumu nedir acaba ?

mehmet yılmaz

Bizim için saldır Samsun'um
Lalaylalaylaylay lalaylalaylaylay...

Akşamdan beri evde böyle dolanıyorum, haliyle bütün aileye sirayet etti :)

furkan5534

furkan5534

Alıntı yapılan: samsuni - 13 February 2011, 21:06:02
Bizim için saldır Samsun'um
Lalaylalaylaylay lalaylalaylaylay...

Akşamdan beri evde böyle dolanıyorum, haliyle bütün aileye sirayet etti :)

yemin ederim bende aynıyım biliyomusun  işteyken bile hep marşları söyluyorum :) İşteyken şubeden içeri giriyorum " Saldırsana Samsun Saldırsana Samsun Saldırsana Samsunnnn OooooOOooo " diye bagarıyorum :D müdür saf saf bana bakıyor :D

cem

yarın bütün türkiye yeni  lideri alkışlayacak

celebi

Allahım inşallah. fakat lider olursak bile abrtmamak lazım derim çünkü hemen cumartesi bou maçı var asıl onu almalıyız ki bir sonraki bay olan haftaya kafamız rahat girelim

furkan5534

Alıntı yapılan: celebi - 13 February 2011, 21:38:08
Allahım inşallah. fakat lider olursak bile abrtmamak lazım derim çünkü hemen cumartesi bou maçı var asıl onu almalıyız ki bir sonraki bay olan haftaya kafamız rahat girelim

aynen abi aynen.kesinlikle katılıyorum buna.bolu macınıda almamız gerekıyo.

**KaR6**

kartalı yenersek bolu maçında beraberliğe razıyım.. ilk adım kartal, bi yenelim sonrasına bakarız..

celebi

bende çoktan hesaplamalaır yaptım beraberlikte işe yarar fakat ardından adana deplasmanı olunca

alperen_55

2 maçtan 6 puan. adanayla berebere kalsak ta olur.

jean

gecen hafta cok uzulduk yarin alirsak lideriz tekrar havaya girecez ins hadi samsunsporum bu sefere alalim

nomak55

13 February 2011, 22:28:04 #252 Son düzenlenme: 13 February 2011, 22:32:08 nomak55
Lig çok fena karıştı
1   Orduspor                    20    9    7    4    31    20    34        +11        Üst Lig
2   G.Antep Bld.Spor            20    9    7    4    28    18    34        +10        Üst Lig
3   TKİ Tavşanlı Linyitspor    20    9    7    4    18    14    34        +4        Play Off
4   Samsunspor                    19    9    6    4    24    13    33        +11        Play Off
5   Denizlispor                    20    8    9    3    27    17    33        +10        Play Off
6   Boluspor                    19    9    5    5    36    21    32        +15        Play Off
7   Çaykur Rizespor            20    9    5    6    21    15    32        +6       
8   Mersin I.Y.                    20    8    7    5    18    20    31        -2       
9   Kayseri Erciyes            20    5    12    3    22    19    27        +3        
Bence çok sabırlı oynamalıyız her maçı kazanmak tabiki önemli ancak bence en önemlisi kaybetmemek diğer maçlar için söylüyorum bunu kartal maçını mutlaka kazanmalıyız yoksa ilerleyen haftalarda çok sıkıntı çekeriz.Allah utandırmasın.           

ali ihsan

İçerde puan verme devrini bitirmemiz gerekiyor.Kolay maç olacağını zannetmiyorum.Ama hedef önümüzdeyken,lider olma şansını geri çevireceğimizi zannetmiyorum.2-0 alır,liderliğin tadını çıkarırız .
Yeni lider SAMSUNSPOR ....Güzel manşet olur yahu ...

Turuncu

Allah'ın izniyle yenecez inşallah.  samsunspor_x