78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

olsun okadar unuttuk bile

FaTiH_HaN

zaten arada bir hata yapmasa yakında peygamberlik için vahiy gelirdi  :) arada hatada yapacaktır elbet.

GençKozluklu

Ahmet'te insan ve onun da kötü günü olabilirdi o gün bugündü. O da eminim çok üzüldü ancak bu tip hatalar olabilir. Ahmet her zaman güvendiğimzi bir kaleci. Canı sağ olsun. Dah bir çok maçımızı kurtaracak adam. HAftaya kendisine özellikledestek tezahüratı yapmak gerek.

samsunmania

Herkes kötüyken kötü olabilme hakkını kullandı ahmet. Fazla büyütmemek lazım.

celebi

canın sağolsun diyelim

Ayberk

İlk dakikada hatalı gol yiyince motivasyonu düştü doğal olarak. Ama bu maçta yediği golle kaybettirdikleri hanesine 3 puan yazarsak, kazandırdıklarında da geçen sezondan beri en az 30 puan vardır ;)

Toparlanacaktır, hala güvenimiz tam Ahmet'e

babasamsunlu

kazandırdığın onca puandan sonra buna ancak nazar boncuğu denir Ahmetim... ;) ;)
Takımın gerisi adam gibi oynasaydı da bir puanı getirselerdi....  8) 8)

Sercan

Canın sağolsun Ahmet,varlığın yeter...

Ahmeti

ahmet şahin sen bizim gerçekten şahin'imizsin her insan hata yapabilir bu taraftar seninle gurur duyuyor

kuzey55

bu ligde şampiyon olacaksak senin sayende olacağız.

red_white

Arkadaşlar nazar değdi okuyalım Ahmetimizi  8)

oguz_5528

Mersin maçında kafası oyun da değildi,acaba transfer teklifi filan mı geldi diye düşünmüştüm bir ara :o,her zaman arkandayız ahmet bu ligin en iyi kalecisi sensin

yirmiuc

murat gibi onu da gelecek sene başka bir forma ile izleyeceğimizi düşünüyorum.
kalmak isteseydi şimdiye kadar çoktan sözleşmesini uzatırdı.

Uğur Yıldız

ne bilim artık belli bi yaşa geldi ben murat gidebilir de hani ahmet in daha gitceğini düşünmüyorum

KareAs55

Sen nasıl bir kalecisin yaa ?  ;D ;D ;D