78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

1927

Soyadının "Birpuancepte" olarak değiştirilmesini teklif ediyorum!

78- Ahmet Birpuancepte

ahmetsefa55

Altın eldivenle çok özel

Samsunspor'un tecrübeli eldüveni Ahmet Şahin, şampiyonluk şanslarını değerlendirirken, bunun hiç de kolay olmayacağını belirtti. Arkadaşımız İlker Aktaş'ın sorularını samimiyetle cevaplayan Ahmet Şahin, "Şuanda şampiyonluk adaylarından birisiyiz. Takım olarak Süper Lig'e inanmış durumdayız. Bu inancımızı sonuna kadar sürdürebilirsek hasreti giderebiliriz" dedi.

*** Gelinen noktada takım şampiyonluğa koşuyor. Sezona başlarken böylesi genç bir kadro ile şu anki başarının yakalanacağına inanıyor muydun? Başarıdaki en önemli etken nedir?

Sezona başlarken hem yöneticilerimiz, hem de hocalarımız hedef olarak ilk 6'yı belirlemişti. İşin aslı biz de baktığımızda doğru hedefin bu olduğuna inanmıştık. Çünkü bu ligde şampiyon olmak hiçte kolay değil. Tüm takımlar birbirine denk görünümde. Kimin kimi yeneceği belli değil. Evet, genç bir kadromuz var ama inanarak oynuyoruz. Artık tüm camia hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Biz de futbolcular olarak bu hedef doğrultusunda üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bence bu başarıdaki en önemli etken ağabey, kardeş ilişkisinin çok sağlam olması. Bu birlik ve beraberlik bizi şampiyonluğa ulaştırabilir. 

*** 12 golle ligin en az gol yiyen kalecisi durumundasın. Bu seni ayrıca motive ediyor mu?

Elbette ki ligin en az gol yiyen kalecisi durumunda olmak beni mutlu ediyor. Bunun bende artı motivasyon yarattığını söyleyebilirim. Benim amacım futbol kariyerim boyunca görev yaptığım takımlara katkı sağlamak. Samsunspor'da da bunu şu ana kadar başardığıma inanıyorum. Umarım bu başarımı sezon sonuna kadar sürdürürüm ve Samsunspor'un hedefine ulaşmasında katkılı olurum. Unutmadan benim başarımda savunmada görev yapan arkadaşlarımın da payı var. Onlar her geçen hafta daha iyi oynuyor ve böyle olunca bana daha az iş düşüyor.

***  Sergilediğin performansla Samsunspor taraftarlarının sevgilisi haline geldin. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?

Samsunspor taraftarlarının bana gösterdiği ilgi beni gerçekten çok mutlu ediyor. Onların her maç öncesinde beni tribünlere çağırması ve tezahüratlarda bulunması benim konsantrasyonumu artırıyor. Bu ilgi ve sevgi herkese nasip olmaz. Bende sergilediğim performansla onlara layık olmaya çalışıyorum. Umarım bunda başarılı oluyorumdur.

*** Sence şu anki mevcut kadro şampiyonluk ipini göğüsleyebilir mi? Bu yolda Samsunspor'u en çok zorlayacak takımı hangisi olarak görüyorsun?

Sezona çok genç ve bir kadro ile başladık. Tecrübeli sayılacak ben ve 2-3 isim dışında fazla oyuncumuz yoktu. Böylesi başarıya aç bir kadro ile buralara kadar geldik. Devre arısında ise takımımıza önemli takviyeler yaptık. Eğer bu inanmışlığımızı sürdürürsek sezon sonunda taraftarlarımızın ve bizlerin arzu ettiği Süper Lig hedefine ulaşabiliriz düşüncesindeyim. Şu anda ligde çok sayıda takımın puanları birbirine yakın. Yani şampiyonluk ipini kimin göğüsleyeceğini kestirmek ve bu yolda bizim rakibimizin hangisi olacağını tahmin etmek zor. Çünkü diğer takımlarda bizim gibi takviye yaptı.

***  Kaleci Antrenörü Yunus Şenocak, kaleciler Kılıç Arslan Kopuz ve Serkan Boydak ile muhteşem bir uyum içerisindesiniz. Bunu neye bağlıyorsun?

Hocamız Yunus Şenocak bize tıpkı bir ağabey gibi yaklaşıyor. Onunla tanıştığım ve çalıştığım için çok mutluyum. Kendisiyle aynı takımın başarısı için mücadele etmek çok güzel. Kılıç ve Serkan'da yedek kalmayı asla sorun etmeden, bana hep destek oluyor. Gerçekten çok iyi bir çalışma ortamımız var. Hepimiz birbirimize saygılı olunca ortaya da böyle bir uyum çıkıyor. Bundan da en kazançlı Samsunspor oluyor.

***  Ligin geride kalan maçlarına baktığında puan kaybı olarak "Keşke" dediğin karşılaşma hangisi?

Bu açıdan baktığımızda ilk yarılarında çok iyi oynadığımız ancak sonunu getiremediğimiz Boluspor ile Orduspor ve Denizlispor beraberlikleri, deplasmanda binlerce taraftarımızın önünde mağlup olduğumuz Güngören Belediyespor maçı. Bu karşılaşmalardan alacağımız iyi sonuçlar bizi zirvede tek bırakabilirdi. Ancak istediğimiz neticeleri alamadık. Umarım ligin ikinci yarısında böylesi maçlarla karşılaşmayız.

*** Son olarak Samsunspor taraftarlarına bir mesajın var mı?

Onlar bizi böylesine coşkuyla desteklemeye devam etsin, biz de onlara yeni zaferler yaşatalım. Sadece saha içinde değil, tribünlerde de birlik ve beraberlik olmadı. Eğer bu birlikteliği sağlayabilirsek hep birlikte mutlu sona ulaşırız. Bizi desteklemeye devam etsinler.

5trawberry

Google'a Ahmet Şahin yazdığımızda lanet olası takımın forması altında resmi çıkıyo, Hiç de yakışsa bu olayı nasıl değiştirebilirz :)

FaTiH_HaN

Alıntı***  Sergilediğin performansla Samsunspor taraftarlarının sevgilisi haline geldin. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?

Samsunspor taraftarlarının bana gösterdiği ilgi beni gerçekten çok mutlu ediyor. Onların her maç öncesinde beni tribünlere çağırması ve tezahüratlarda bulunması benim konsantrasyonumu artırıyor. Bu ilgi ve sevgi herkese nasip olmaz. Bende sergilediğim performansla onlara layık olmaya çalışıyorum. Umarım bunda başarılı oluyorumdur.

>l< >l< >l<

King1965

bu adamla olumne kontrat yapalım yeter

sadece55

Bugün çok kötüydü nazar değdi vallahi

emre

ilk defa böyle gördüm Ahmet'i nazar değdi gerçekten  :(

alperen

nazar değdi :( bi türlü konsantre olamadı maça :(

55.hakan

Geçen hafta kazanmamızı sağlarken bu hafta kaybetmemizin en önemli nedeni.Gerçekleri görmek lazım.İlk defa bu kadar kötü görüyorum Ahmet'i.Hayatının en kolay golünü attı hem de Mehmet Polat  >:(

lucarelli

Bu kötü performanslarını unutup önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olması lazım. Özellikle Bolu'da Ahmete çok ihtiyacımız olacak.

Lusage

İçine üç harfli mi kaçtı Ahmet  :(

berusa55

Malesef bugün kötüydün Ahmet gerçi takım komple kötüydü ama yediğin golde hatalıydın be abicim...  :(

cgr

İyi oynamasına o kadar alışmışız ki 2-3 top elinden kaçırınca kötü performans diyebiliyoruz...

Oysa ki bu taraftar Okan Kovabulut, Yarma Akın, Bomba Ercüment Kafkasyalıyı izledi.. O kadar kusuru da olsun...

Sadece Samsunspor

nazardır nazar olur böyle, herkese kızarımda ahmet şahin'e kızamıyorum

Jnr.Serkan