Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

berusa55

Son periyota 57-68 geride girdik

berusa55

takim felaket kötü oynuyor bugün.sabaha kadar oynansa maç dönmez.son 5dk sbk 63 tarsus 70

berusa55

29 January 2011, 19:40:05 #1397 Son düzenlenme: 30 January 2011, 03:00:52 berusa55
Bütün maçı geride götüren SBK son 11 sen kala 77-74 önde girdi. Ama ne yazık ki gereksiz bir faul yaptı ve Tarsus ilkini attı ikinciyi kacırdılar ama topu kaptılar, bizimkiler tekrar faul yapınca ikisini de atan Tarsus maçı uzatmaya götürdü. Uzatmada da bizimkilerin pili bitti ne yazık ki. Zaten çok kötü oynadıkları maçı kazanabilecekleri hhalde rakibe verdiler sağolsunlar:

SBK 84 - 91 Tarsus BLD.

5trawberry

Hakemler katletti resmen.
Hakemleri de geçtim, teknik ekibimiz 0.
Ribaund alamayan, savunmaya yapamayan bi takımız.
Hadi ben bi maç günü izliyorum takımı da, e hoca sen napıyorsun allah aşkına.

irFan_55

haftaya samsun basket  deplasmanda  kayseri panküp şeker e geliyor. o günde mersin - samsun maçı var.mersin deplasmanı iptal oldu. basket maçına gidiyoruz.

irFan_55

panküp kayseri şeker 65 - 53 Samsun Basketbol

berusa55

Çok normal! Geçen hafta takımı izledim bitmişler.

jean

ligde kaldimi yetecek anlasilan

TeRMeLee

Malesef yenildik : 71-65  :(

jean

Sioux

kuzey55

14 farkla öndeyken maçı vermek büyük başarı...

kabacevizli55

düşsünler ya arkadan canik geliyo zaten

Ajan

Bu şehirde taraftar ile yönetim arasındaki ilişkiyi bir türlü oturtamayan bir takım daha.Şirinler destekliyordu yönetim pürüz yaptı bildiğim kadarı ile kendileri grup kurdurdular takımı desteklesin diye onlarda bir kaç maç sonra yalan oldu.En son Sbç gidiyordu onlarda yalan oldu sanırsam.Şimdide Liseler arası Basketbol turnuvasında beğendikleri Lise taraftarlarını takımı desteklemek için maçlara çağırıyorlar.Her konuda düşüş içinde olan bir basketbol takımı.

sadece55

Seneye kapanırlar gibime geliyor.