LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

yönetici

sevgili canikli fotoğraflar ve yorumlar için teşekkürler..
gerçekten programın en ilginç anlarını yakalamışsın,

darısı bu maçtaki golümüzün görüntüsüne .. bu konuda arkadaşlarımızın katkısını bekliyoruz

hasselbaink

Rica ederim Admin arkadaş...
Ben bu programda maç özeti verirler diye düşünüyordum ama demek ki yanılmışım. Forumdan bir arkadaş ben görüntüleri çekerim demişti. İnşallah yapar bunu...

kadir55ist

selam
öncelikle stad da yerlerini alan büyük samsunspor taraftarına teşekkürler.
takım olarak maça çok iyi başladık ilk 15 dakka sağlı sollu iyi geldik ama son vuruşlar hiç iyiy değildi.
sonra maç sanki hiç gol olmayacak gibi bir hal aldı .
ben levent hocanın oyuncu değişikliklerini hiç beğenmedim.
sahanın en iyisi serdarı oyundan alamsı sinan özkana 90 dakka sabır etmesi bence bu maçta biz kurtulmuş olabiliriz ama ilerleyen haftalarda böyle kurtulamayabiliriz.
maçın kırılma noktası bizim golden hemen önceki kasımpaşa nın pozisyonu.
akınla karşı karşıya dışarıya atması atamayana atarlar gibi dönen pozisyonda süper bir gol bulduk.
burhanın bu gollerine hayran olmamak elde değil.
mükemmel bir gol son dakka da gelmesi daha bambaşka oldu .
dün taraftarımız takımımızdan daha iyi mücadele etti özellikle stada girişte ve stad içerisinde.
ama bir kaç kendini bilmez samsundan gelen genç arkadaşların özellikle stad çıkışındaki bir kaç atkı için yaptığı terbiyesizliği yazmadan geçemiyeceğim. orada herkes samsunspor için gelmişken kazanılmış bir maçın arkasından böyle hareketler beni ve misafirlerime karşı mahcup etti.
inşallah istanbuldaki diğer maçlarımızda daha kalabalık bir şekilde satdlardaki yerlerimizi almamız dileğiyle... galibiyetimiz hayırlı olsun.

sunbeam

Vay be! Burhan'in golü bana 1988 avrupa sampiyonasi finalindeki hollandali Marco van Basten'in Sovyetler Birligine dayadigi golü hatirlatti. O sagdan dayamisti bizim Burhan ise soldan.
http://www.youtube.com/watch?v=09L8dxRUWIA&mode=related&search=

Arkadaslar. En azindan bu (Burhan'in)muhtesem golü kaydeden varsa Youtube.com'a yüklerse cok iyi olur.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "sunbeam"
Arkadaslar. En azindan bu (Burhan'in)muhtesem golü kaydeden varsa Youtube.com'a yüklerse cok iyi olur.

Söylediğim gibi golün görüntüsünü kaydettim. Ancak Youtube ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Ben de görüntüyü birkaç arkadaşa yolladım. Onlar en geç yarın yüklerler youtuube, olmazsa ben de deneyeceğim tekrar.
Gecikme için özür dilerim.

HoliganSamSunLu

şükürler olsunki samunspor bizi elazığ kabusundan erken uyandırdı hepsini kutluyorum başta levent hacayııı

salihcakir

Dün oynanan Kasımpaşa maçının yorumuna, futbolcularımızın özverili mücadelelerinden ötürü kendilerini ve tüm teknik ekibi tebrik ederek başlamak istiyorum. Gerçekten dün iyi bir takım gibi yer aldık sahada. Ufak tefek aksamalar dışında herkes görevlerini layıkıyla yapmaya çalıştı. Herkesin görevlerini 4/4'lük yaptığı kesinlikle söylenemez tabi ki; ama en azından herkes mücadele etti. Bu nedenle Levent Eriş'i ve talebelerini bir kez daha tebrik etmek gerekir.

Maçın genel gidişatına bakıldığında ortada geçene bir maç olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ama bu noktada çok önemli bir noktayı da ilave etmek gerekir, eğer dünkü maçta birisi üç puan alacaksa bu kesinlikle Samsunsporumuz olmalıydı. Öyle de oldu zaten. Maçın başındaki etkili futbolumuza bir de gol ekleyebilseydik maçın gidişatı çok daha farklı olurdu. Maçın hemen başlarında Sinan'ın Kocaeli maçındaki pozisyondan daha rahat bir pozisyonda aynı golü atma girişimi sonuçsuz kalınca ve bundan sonra da birkaç önemli gol girişimini son topları doğru kullanamadığımız için sonuca bağlayamadık.

İlk yirmi dakikanın ardından tam anlamıyla rölantide bir maç geçti. İkinci yarının ilk yirmi dakikasında da yine iyi olan taraf bizdik. Bu dakikalarda oldukça verimli futbol oynadık. Bundan sonraki dakikalarda zaman zaman parlayan; ama büyük bölümde rakibe teslim olan bir takım hüviyetine büründük. Yine bu dakikalarda rakibe pozisyon vermememiz işin olumlu tarafıydı. Golden bir dakika önce kaçırdıkları gol dışında ciddi pozisyonları da yoktu zaten. Bunda elbetteki Kasımpaşa takımının çok ciddi formsuzluk problemi ile karşı karşıya kalmasının payı büyük. Fakat yinede takımımızdaki mücadele hırsı bizleri umutlandırmadı değil.

Adam bazında maçı değerlendirmeye çalışırsak, Evren ve Feridun çok olumlu futbol oynayan isimlerdi. Özellikle ilk yarıda yaptığı hareketler ve taşıdığı toplar sağ çizgiyi çok verimli kullanan Serdar Özkan muhakkak altı çizilmesi gereken bir oyuncu. Var olan teknik kapasitesinin yanı sıra fiziğini de geliştirirse çok daha pozitif oyunlar çıkaracaktır. Forvet hattında Gökhan Kaba Kocaeli maçında izlediğimizden yine çok farklıydı. Sinan Özkan da kalitesini zaman zaman gösterse ve hissettirse de 90 dakikanın tamamında bir süreklilik gösteremiyor. Kenan ve Tufan yine vasatın üstünde idiler. Sol bekte Sinan Demircioğlu'nun yerine ilk kez seyrettiğimiz Ömer Ateş bence Sinan'a göre daha pozitif futbol oynadı. Hücuma katkısı Sinan kadar değildir doğru ama; savunma anlamında takımın en iyilerindendi.

Gelelim oyuncular arasında en çok konuşmayı tercih ettiğimiz isim Erol Kapusuz'a. Erol hakikaten nerede durması gerektiğini nereye gitmesi gerektiğini çok iyi bilen bir oyuncu. Futbol zekasını da zaman zaman sahaya yansıtıyor ve herkesi kendisine hayran bırakıyor. Ama Kasımpaşa maçında son topları atmakta başarı sağlayamayınca taraftarın da tepkisini çekti. O gün kötü bir maç çıkarmasının çeşitli nedenleri olabilir ama; benim aklıma gelen ilk neden zeminin ve topun çok da alışık türden olmayışıdır.

Bundan sonraki haftalarda çok daha iyi bir Samsunspor izleyeceğimizi düşünerek ve o yada bu şekilde Kasımpaşa gibi bir deplasmandan alınan 3 puanın engin mutluluğu ile staddan ayrıldım.

ender

Gol goruntusu olan arkadaslarin rapidshare ile paylasmasi mumkunmu?

bengülü

ender senden bir ricam var yeni samsunspor teması yapma imkanın varmı senden haber bekliyorum

GençKozluklu

Kocaeli deplasmanından sonra Kasımpaşa deplasmanından da galibiyet aldık. Genç Kozluklular Samsuna uğurlu geldi.
Dört hafta sonra İstanbul spor maçındayız. Önce Diyarbakırı yenmeliyiz. Çok krtik maç Çok kötü yenilgi aldılar. İkinci haftada sıfır çektiler.
Herşey SAMSUNSPOR için
GENÇ KOZLUKLULAR

mehmet yılmaz

supporter

Alıntı yapılan: "cemalg"Kocaeli deplasmanından sonra Kasımpaşa deplasmanından da galibiyet aldık. Genç Kozluklular Samsuna uğurlu geldi.
Dört hafta sonra İstanbul spor maçındayız. Önce Diyarbakırı yenmeliyiz. Çok krtik maç Çok kötü yenilgi aldılar. İkinci haftada sıfır çektiler.
Herşey SAMSUNSPOR için
GENÇ KOZLUKLULAR

KOZLUKLU GENÇLER pankartınızı Kocaeli'Den sonra İstanbul deplasmanında da görmek bizleri çok sevindirdi. İşte Samsunluluk Samsunsporluluk budur, Terme Kozluk'a sevgiler..

ender

bengulu tabiki olur yalniz temada hangi fotolari istiyorsan bana yolla bende onlardan bir tema yapip sana yollayabilirim.

bengülü

Alıntı yapılan: "ender"
bengulu tabiki olur yalniz temada hangi fotolari istiyorsan bana yolla bende onlardan bir tema yapip sana yollayabilirim.

örneğin samsunsporun eski resimleri var kazadaki resimler ve 1993 efsane kadrolarda olabilir samsunspor resmi sitesinde alına bilir resimler orda var uygunmudur ender ...

MeL_55

AlıntıCANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ

Samsunspor'un başarısının herşeyden önemli olduğunu belirten Adnan, "Süper Lig yolunda gerekirse canımızı vermeye hazırız. Kasımpaşa maçında yüreğimizi ortaya koyduk ve kazandık. Bu galibiyeti cefakar taraftarımıza hediye ediyoruz" dedi

BU YOLA BAŞ KOYDUK

Samsunspor'un ele avuca sığmayan kaptanı Adnan Güngör, Kasımpaşa maçında çok anlamlı bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Hedeflerine ulaşma adına bu maçı mutlak kazanmaları gerektiğini bildiklerini ve bu bilinçle sahada mücadele ettiklerini dile getiren Adnan, "Samsunspor'un başarısı herşeyden önemli. Oyuncular olarak çok zor bir müsabaka oynayacağımızı biliyorduk. Arkadaşlarımızla birlikte yüreğimizi ortaya koyduk ve kazandık" dedi.

TARAFTARIMIZ HER ŞEYİMİZ

Kasımpaşa galibiyetini kendilerini her şartta destekleyen ve yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarına armağan ettiklerini ifade eden kaptan Adnan, "Samsunspor'un gerçek olması gereken yer Süper Lig'dir. Bunu herkes biliyor. İnşallah sezon sonunda önce Play - Off hedefimizi tutturup, daha sonra burada alacağımız sonuçlarla takımımızı layık olduğu Süper Lig'e yeniden taşımak istiyoruz. Bunu başaracak güçte ve yeteneğe sahibiz" diye konuştu. Özgür KALANBAK