Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

yalnız varya spiker iyi giydirdi hee rizelilere  :D :D :D

özkan

05 February 2011, 18:12:12 #11476 Son düzenlenme: 05 February 2011, 18:23:19 özkan17
Bu arada arkadaşlar;tekstil işiyle uğraşan bir mükellefimizde samsunspor eşofman takımları satıldığını duydum fiyat olarakda 50 tL'ye sattıklarını ama uygun bişey olsun diyince ilk olarak 40 tl dedi,sayıya göre fiyatada uygun bişeyler yapabileceklerini ilettirler..Siyah ve kırmızı takımları var.Şu anda resim çekme imkanımız olmadığından yarın yada pazartesi resmi çekip ayrı konu açıp aynı bere ve polarları yaptırdığımız gibi bir listeyle bunu organize edebiliriz.Bir takım eşofman bende var şu an süper bir şey.Zaten Samsunspor u19 takımıda bu yerden yaptırmış eşofmanları.

Ertuğrul Sağlam

Açık söylemek gerekirse Denizlinin bu maçtan üç puan ile ayrılmasını istemezdim. Denizli iyi takım ve çıkış yakalarsalar üst tarafı karıştırır.

binikalamadım

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 05 February 2011, 18:21:43
Açık söylemek gerekirse Denizlinin bu maçtan üç puan ile ayrılmasını istemezdim. Denizli iyi takım ve çıkış yakalarsalar üst tarafı karıştırır.

katılıyorum beraberlik bize daha hayırlı olurdu sanki

berusa55

05 February 2011, 19:01:56 #11479 Son düzenlenme: 05 February 2011, 19:17:50 berusa55
Köprünün altından daha çok sular akar. Miletin ne yaptığına yapacağına değil kendi işimize bakalım; çıkalım çatır çatır topumuzu oynayalım rakipleri tek tek devirelim. Bunun sonu da malum zaten.

Serkan

ya şu Nikola tesla kim *** yazmayın diyoruz şu adamların topiclerine nie hala yazıyoruz anlamıyorum....

Akyol

Yaaa şu td'de bi duruşumuz olsun niye abuk şeyler yazıyosunuz pes yaa >:(

Ayberk

Akyol

Makara yapmış sanırım d.şş.k geçmiş gibi :D

Burak

Newcastle - Arsenal maçı 0-4 ten 4-4 oldu  :o :o :) :)

kuzey55

yanlız adamlar resmen saçmalıyor bizim paramız diyor ya.adam samsunda kazanıyor rizenin parası nerden oluyor.bugün bütün rezil oldular çırpınıyolar hala

5trawberry

tese club boyanmamış ya olduğu gibi duruyo.

Serkan

ahmetsefa55

şu trıbun dergı ye derdımızı anlatacak guzel bır yazı yazmak gerekıyo.yenı uyeler cok sacma yazıyolar.rezıl oluyoruz.antıpatık oluyoruz.adam gıtmıs rıze-denızlı baslıgına ''rızeye seneye bank asya da basarılar'' yazmıs.sonra cevabını almıs.ustune demıskı noluyo yanı ne bu tahammulsuzluk.   :o

berusa55

Sevgili Sefa evet ama hangi biriyle nasıl uğraşacağız. Sanal alem dipsiz bir kuyu. Önüne geçmek biraz zor gibi. Devam etmek isteyen anlamayan sen ne dersen de ne metin hazırlarsan hazırla yazmaya devam edecektir.  :(