Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bu maçtan alınacak beraberlik de iyidir.
Ama hedefimiz pektabii galibiyet olacaktır.

TeRMeLee

Bu son olayların futbolcuları etkileyeceğini düşünmüyorum. Rahat alırız gibime geliyor.

carsambaliridvan

1-0 OLSUN BİZİM OLSUN ARKADAŞLAR İNŞALLLAH ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR

YAWAS

cembaba

Takım bencede etkilenmez. Allah nasip ederse kazanacağız!

Sadece Samsunspor

haydi her şeye herkese inat kazanalım ve artık lider olalım

Harun55

Liderligin zamani geldi...gun bu gundur..Samsunsporum..:D

furkan5534

vakıt geçmiyor.. Offf Offf Rüyalarımızda Samsun Hayatımızda Samsun Her yerde Samsun.

Bu nası bişi bilinmez ama artık pes diyorum.
Yolda yürürüm 55 plakalı araba görürüm,
Cebimden bozukluk çıkar sayarım bakarım ki 55 kuruş,
Saat'e bir bakayım derim saat 55 geçiyor,
Bi dükkanın birine girerken kapı numarasına gözüm çarptı 55 yazıyor.
istanbul bağcılarda papaz koprusunden yukarı cıkarken magazanın biri dikkatimi çekti adı cadde 55,
kargo da çalışıyorum müdür'e tahsilat veriyorum 55 tl 55 kuruş bu nası bi şeydir gerçekten bilmiyorum hani okadar örnek var ki aklıma bile gelmiyor şuan.hayatımız 55 odamın duvarları 55 'le boyalı .. BİZ SAMSUN'luyuz SAMSUNSPOR'luyuz. . samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Forvetim

ümit aktan rizeye canlı bağlandı 2000-2500 taraftar varmış, rezil rizeliler bu mudur la sizin tararftarlığınız, sağsa solda Samsunsporlulara laf yetiştirmeye çalışacaklarına gidip takımlarını desteklesinler. denizlidende 10-15 kişi varmış,, bunlar süperlig adayları hemi, sadece gülesim geliyor. Bbüyüksün be Samsunsporum Büyüksün be Samsun taraftarı

furkan5534

Alıntı yapılan: Forvetim - 05 February 2011, 14:51:42
ümit aktan rizeye canlı bağlandı 2000-2500 taraftar varmış, rezil rizeliler bu mudur la sizin tararftarlığınız, sağsa solda Samsunsporlulara laf yetiştirmeye çalışacaklarına gidip takımlarını desteklesinler. denizlidende 10-15 kişi varmış,, bunlar süperlig adayları hemi, sadece gülesim geliyor. Bbüyüksün be Samsunsporum Büyüksün be Samsun taraftarı

yaa walla billa ya taraftar yok akhisar taraftarı bıle bunlardan kalabalıktı be.yazık yemın edıyorum bunlar takım dıye sayılıyor bide.biz 8-9 saat yol cekıp o yagmurda ıslanıp takımımızı cılgınca destekledık.bunlar kendı evınde bu taraftarla oynuyor.bunlar hıc bısıyı hak etmıyor.BU LİG'DE SAMSUNSPOR'DAN VE SAMSUNSPOR TARAFTAR'LARINDAN DAHA BÜYÜĞÜ YOK! SÜPERLİG'DE BİLE KİM VAR Kİ YAA  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

furkan5534

al spiker bile söylüyor.evinden cagarıyor adamları.Allah lazı kalkıp gelir mi kıcını kaldırıp.herkez SAMSUN olamazki ;)

berusa55

Alıntıİzzet kafilede
[ 05.02.2011 ]

Samsunspor'un devre arası transferlerinden İzzet Akgül, antrenmanlardaki performansı ile beğeni topluyor. 21 kişilik kafileye dahil edilen tecrübeli golcünün, maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=74837

havzalı55

rize denizli felan hep hikaye bu sezon herşeyiyle şampiyonluğu biz hak ediyoruz tamam ordu da iyi ama bizim kadar değil hak eden biziz diğerleri hikaye ;)

kuzeycity

Alıntı yapılan: havzalı55 - 05 February 2011, 16:00:11
rize denizli felan hep hikaye bu sezon herşeyiyle şampiyonluğu biz hak ediyoruz tamam ordu da iyi ama bizim kadar değil hak eden biziz diğerleri hikaye ;)

bolu da sağlam takım, kimse dikkate almıyo ama rizeden denizliden cok daha iyiler