Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

ismail55

arkadaşlar sanki adamlar maçlarda tribünlerinde bize pankart açmış samsunspor lehine gitmiş bizim başkan teşekkür ediyor.Alaah aşkına biz yenilelim diye birbirlerine destek verirler bizi coğrafya dışında tutarlar sonra bizim başkan sandığımız adama söverler adam el pençe divan.bi kere bu adamın artık yüzü yok çıksın gitsin nere gidiyosa trabzon mu rize mi.
tamam kötü tezahürat hoş bişe değil biliyoruz ama sessiz kalırsak noluyor kafamızı ezmeye çalışıp ligde süründürüyorlar.ama ŞEHR_İ SAMSUN artık bunları dinlemez hele de bunun gibi el pençe divan duracak bi adam varken bize oturmak düşmez gerekirse sesimiz kısılır yine de SAMSUN umuzu sahipsiz bırakmayız.Karadenizin en büyük şehri ŞEHR-İ SAMSUN. BU BÖYLE BİLİNE

alperen

******* tutu!!! ipini kendin çektin bundan sonra hem sana hem trabzona!!!

Ollivanders

Başarıdan sonra meydana çıkan lavukları Bu BUYUK TARAFTARA tercih ettin. Sen bu dunyanın en buyuk Samsunsporlusu da olsan suratına tükürürüm. Bu adamı savunanlar da çıkacak . Orası da ayrı bir konu. Ama bu adamı savunanların da benim gozumde degeri yoktur. Ben hayatımda hiçbir zaman bu kadar küçülmedim. hayatımda hiç bu kadar yerin dibine girmedim. Utancımdan oldum bugun. Sogudum resmen. Bu kadar guzel giden birşeyi nasıl bozarsın. 535 bin tl lik parayı bu taraftar sana kazandırmadı mı bu sene? Butun maçlar dolmadı mı ? Seni deplasmanda yalnız mı bıraktı? Milletin 50 kişi ile gittigi yere bu taraftar 500 kişi gitti. Ama degerimiz bu muydu bizim ? Siz çift cinsiyetlilerdensiniz. Sizin o 20 ocak panelinden etkilenmediginizden adım gibi eminim .. Yalakalıga devam bravo size.

Kadir ÇELEBİ

04 February 2011, 00:38:53 #198 Son düzenlenme: 05 February 2011, 22:52:37 SamsunSpor_34
Bu açıklamada siyaset parmağı yoksa yalama bir başkan var o kadar diyorum.. Tesadüf Suat Kılıç maçtaydı dimi oh ne güzel siyasetcilerimiz bizi yalnız bırakmıyorr..!

celebi

yarın bir açıklamada bulunacaktır sayın tutu

Sercan

celebi

SIRF SAMSUNSPORUMUZUN BAŞKANI DİYE YAZDIM KARDEŞİM

Gökberk55

Samsunsporumuzun Samsunsporlu olmayan başkanı

birolkys

merkez kardeş imin söylediğine katılıyorum.Site nin açıklamasının başkanın samsunsporluluğunu sorgulamadıgını ve bekleyelim görelim mantığının eseri olduğunu görüyorum.Bu benim fikrim bizi ele güne rezil eden bu adamın daha sert kınanmasını isterdim.Unutmadan böyle yazdım diye sen yeni üyesin,organizasyonda yoktun  vb.şeklinde cevaplar ve kıdemli üye sohbeti yapılması buradaki özgür platformun bazı kırmızı çizgileri olduğunu bana düşündürür.Selamlar

celebi

yarına açıklama yapar erkut tutu

doðan

ortada konuşulan konu üzerine kişisel çıkarımlar yapmak hoş değil arkadaşlar, konunun bütünlüğü ve eleştirlerin seviyesi düzeyinde birbirimizi üzecek ve kıracak olaylara site yönetimi zaten mahal vermiyor , SAMSUNSPOR luluğumuz çatısı altın da çıkarımlarımızı paylaşalım lütfen..

kamuri

Bu işadamlarının bir kısmı Trabzonlu ama hiçbirisi Trabzonlu olduğunu söylemiyor, her zaman Samsunlu olduklarını söylüyorlar.ama hiç bi zaman samsunsporluyuz demiyolar maaleeesefff :(((( bizim başkanın anlamadığı nokta bu sanırım:(((

ChucKeR

bu protestolar stadda başladığı an klasik karadeniz takımına dönüşürüz. içten dağılırız. umarım herkesin ateşi bir an önce söner. makul davranmak lazım.

55.hakan

Açıklama yapmış işte adam daha ne açıklaması yapmasını bekliyoruz,yarın tekrar bir açıklama yapıp kıvırdığında herşeyin normale döneceğini mi sanıyorusunuz.

celebi