LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

sunbeam

Bana göre önemli olan simdi Kocaeli macindan sonra oldugu gibi fazla havalarda ucup asiri baski kurmamak. Yine Diyarbakir müsabakasi ölüm kalim maci onlari sahadan süpürmemiz lazim haydi el ele maca bir de naklen yayin var stadi süsleyelim falan havasilya cikarsak yine hüsrana ugrariz.

Kendi sahamizda takim asiri baskidan dolayi yine tutuk oynamaz insallah. Maca daha rahat cikmalari lazim. Bu maci alamazsak hersey bitmistir havasi gecen sezondan beri bize yaramiyor.

dr_ahmet

Bu galibiyet ilk 6 yolunda önemliydi, inşallah kendi sahamızda da en az deplasmandaki kadar başarılı olabiliriz.

Sadece Samsunspor

bu konuyu ben açmıştım 1-0 olsun bizim olsun demiştim o da oldu - bu galibiyet ilk 6 için çok iyi oldu

cem 55

cok güzel bi atmosferde cok iyi bi mücadeleyle macı kazandık.Ben cok kötü oynadıgımızı düsünmüyorum kocaeli macındaki gibi cok pas yapıp bolca gol pozisyonuna giremedik belki ama futbolcu kardeslerimiz gercekten üst düzey mücadele sergilediler.Maçın belli bölumlerinde üstunlugumuzu kasımpasaya kabul ettirdigimiz anlar oldu özelliklede ikinci yarıda 45-65 dakıkalar arası cok iyi oynadık.65 dakıkada bence o ana kadar takımın en basarılı oyuncusu olan  serdar özkanın hocamız TARAtarafından cıkarılıp yerıne s.dökmenın girmesiyle oyundaki üstünlügümüzü kaybettik.Bugün erol kapusuz  beni hayal kırıklıgına ugrattı gercekten ayagına topu aldıgında kalıtelı bı oyuncu oldugu bellı oluyo ama hep araya fantastik paslar atmak istemesınden dolayı kanımca bugün takımdaki en kötü isimdi.İnsallah o da toparlanır ve takıma katkı saglar. Kasımpasanın  bizim golden bır dakıka once,biz orta sahada ataga cıkarken, burhanın kaptırdıgı topta kalecıyle karsı karsıya kalıp degerlendiremedikleri pozisyon dısında atakları yoktu.o pozisyonda burhana cok kızdık ama mükemmel ötesi attıgı golle bizleri sevince bogdu.Kasımpasa seyirciside mactan sonra centilmence takımımızı yanlarına cagırdı mactan sonrada hicbi olumsuz gelişmede yasanmadı onlarada tesekkur etmek lazım.Samsunsporumuz insallah aynı mücadelesini gösterir ve ait oldugumuz 1.lige cıkarız biz istanbulda takımımıza 2 mac daha elimizden geldigince destegimizi vermeye devam edicez.TARAFTARIN HER ZAMAN SENİNLE SAMSUNSPORUM

Sadece Samsunspor

Samsun 90'da güldü

Türk Telekom Lig A'da Samsunspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yendi. İki takımda maç boyunca bir çok pozisyonu cömertçe harcadı. Samsunspor maç tam bitti derken, Burhan Samsunspor'a Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı.

KASIMPAŞA: 0 - SAMSUNSPOR: 1
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER:Özgür Yankaya, Okan Deniz Kılıççı, Hüseyin Miran
KASIMPAŞA: Tolga, Özgür (Dk. 85 Ender), Cihat, Gökhan, Ömer, Ünal (Dk. 82 Alper), Gökmen (Dk.73 Faruk), Aydın, Merthan, Alpaslan, Erhan
SAMSUNSPOR: Akın, Adnan, Gökhan, Serdar (Dk.63 Serkan), Feridun, Tufan, Ömer, Erol (Dk.84 Burhan), Sinan Özkan, Kenan, Evren (Dk.80 Mustafa)
GOL: Dk. 90 Burhan (Samsunspor)
SARI KARTLAR: Dk. 33 Ömer, Dk. 77 Kenan (Samsunspor), Dk. 66 Cihat (Kasımpaşa)

yk55

biz de internet başında takip ederken bilindik bi tabirle öldük öldük dirildik. neyse bütün taraftrlarımıza tşk ler. hepsinin ayağına ağzına sağlık tebrikler samsuporumuz

buraks

en büyük samsunspor.ne olur artık yeşeren ümitlerimizi soldurtma. artık adı ve mazisi süper ligle özdeşleşmiş takımımızın sıradan takımlara yenilgisine dayanamıyorum, süper lige çıkacamayacağımıza bir gün değil bir saniye bile inanmadım bu takım öyle veya böyle süper lige çıkacaktır, zaferlerin, muzafferlerin tanjuların, ertuğrulların hatrına futbolcu arkadaşlar lütfen biraz daha gayret, size inanıyor ve güveniyorum...

Alemci İsmail

Sitede yeni üye arkadaşların varlığı beni gururlandırıyor.Sportif başarı taraftar kalitesini ve sayısını artırır bu bir gerçek.Samsunsporumuz hedefleri doğrultusunda devam ettikçe herkese bir şevk gelecektir.Ama yok Samsunspor sıradan bir takım hüviyetine bürünürse biz gene Samsunsporluyuz ama ne etrafımıza ne de bizden sonraki nesillere Samsunsporluluğu aşılayamayız.

Ladikli

Bugün iyi oynamamıza rağmen kazanmasını bildik.Bilet fiyatlarını gelen sayısını azaltmak için yüksek(10 ytl)tutmuşlar.1500 civarında taraftarımız vardı,gecikmelide olsa içeriye herkes girdi.İki takımda iyi oynayamadı,genelde kontrollü oynamayı tercih etti.Bir serbest vuruşumuzda top üst direkten dışarı gitti.Son dakikada Burhan'ın sol çafrazdan mükemmel vuruşuyla golü bulduk ve maç bitti.Herzaman şans yanımızda olmayabilir.Maç öncesi ve sonunda rakp takım taraftarlarıyla hiçbir olay yaşanmnadı.Bu haftadan itibaren yeni bir galibiyet serisine başlarız.

King Of The North

Bundan sonra herkesin korkulu rüyası olmalıyız.Ben bu maçtan açıkcası 1 puana dahi razı olmuştum çünkü son dakikalarda yemeyelim de demiştim böyle bitsin.Neyse ki attık ve altın değerinde 3 puanı hanemize yazdırdık.4 maçta 9 puan iyidir devamını bekliyoruz.

hasselbaink

Çok da iyi oynamadık ama rakip de kötüydü. Bizim müdafaamız çok sağlamdı. Evren beni şaşırtmadı ve sağlam bir top oynadı.

1.000'e yakın Samsunsporlunun olduğu bir ortamda güzel bir delasman galibiyeti almış olmak memnuniyet verici.

Ayrıca maç sonunda bizi alkışlayan Kasımpaşalılara da teşekkürler. Hiç bir sorun olmadan bitti deplasman. Gol sevincinde sahay girenler oldu diye medeniyetten bahseden, ertesi haftada köylerinin delisi sahaya dalan bazı taraftarlara da ders olur inşallah.

Hedef ilk 6...

ali ihsan

Bir haftalık aradan sonra tekrar hayata döndük.Artık işin ciddiyetini kavramışızdır diye düşünüyorum.Elazığ maçının akşamı Kenan la havaalanında konuştuk Elazığ maçında kötü oynadıklarını ve kaybettiklerini söyledi. ama kesinlikle play-of oynayacaklarını takımın buna inandığını ve kulüpte herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.İnşallah Diyarbakır maçı yeni bir serinin halkasını oluşturur.

forzasamet

arkadaslar bu haftaki galibiyetimiz tüm samsunsporlulara armagan olsun süperlig yolun da adım adım ilerliyoruz gecen haftayı bir kaza sayıp yolumuza devam ediyoruz bekle bizi süperlig samsunspor yuvasına geri geliyor :D

jean

allaha sukurler olsun bu maci zorda olsa aldik yeniliriz diyordum yanildim gecen haftaki elaig macini vermeseydik bosuna usper olacakti kasimpayai deplasmanda yenerek taraftarimizida sevindirdik sagolun futbolcular

oğuzhan55

Gel de Elazığ maçında giden 3 puana şimdi yanma.Ama yine de iyi de oynasak kötüde oynasak sadece puanın değer gördüğü bir ligde aldığımız bu galibiyetin havasıyla yolumuza devam etmeliyiz.Bence zaten geçen haftaki mağlubiyet bir daha tekrarlanmamak üzere gerçeklenmiş hiç beklenmedik bir kazaydı.