LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

sunbeam

Alıntı yapılan: "sunbeam"
Alıntı yapılan: "ender"bu sene cikabilmek icin 2.devredeki maclarimizin bicugunu rahat almamiz gerekirdi ama gorunuyorki biz bu sene cikamayacaz.Bizim ustumuzdekiler bizden daha rahat mac kazaniyorlar.

Rahat yenmeyi birak gol atmakta sikintilar yasiyoruz. Kocaeli macinda nasil 4 tane birden attik hayret. Gol bulmakta bu kadar sorun yasayan ve bu sezon ik 6 da bulumanin nasil duygu oldugunu tadamayan takim nasil cikmayi planliyor anlayamiyorum? Artik yavas yavas umudumu yitirmeye basladim.

mehmet yılmaz

gooooooooooooooooollllllllllllllllll    1-0

sunbeam

Alıntı yapılan: "sunbeam"
Alıntı yapılan: "ender"bu sene cikabilmek icin 2.devredeki maclarimizin bicugunu rahat almamiz gerekirdi ama gorunuyorki biz bu sene cikamayacaz.Bizim ustumuzdekiler bizden daha rahat mac kazaniyorlar.

Rahat yenmeyi birak gol atmakta sikintilar yasiyoruz. Kocaeli macinda nasil 4 tane birden attik hayret. Gol bulmakta bu kadar sorun yasayan ve bu sezon ik 6 da bulumanin nasil duygu oldugunu tadamayan takim nasil cikmayi planliyor anlayamiyorum? Artik yavas yavas umudumu yitirmeye basladim.

Forvetim

mehmet yılmaz

Forvetim

ender

muhtesem ya hele sukur allah yuzumuze guldu.bu takim beni oldurcek sonunda kalpten ve diyarbaklir golu  yedi

Amsterdamli

sunbeam

Tam agzimi actigim anda gü bulduk demek. Iyi bir taktik. Kim atti golü bilen varmi?

mehmet yılmaz

taraftarımız coşmuş durumda  
samsunspor sen çoookkkk  yaşaaaaaaaaaaaa   canım feda olsun sana

burhan süğer bir gol atmış

bitttiiiiiiiiiii

baha55

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

King Of The North

Gooooooooooooooooooooollllllllllllllllll.
Hadi sevinelim hep bebar üçlü hep beraber.

ender

bengülü

golu burhan attı 35 metreden takım genel olarak çok kötüymüş

mehmet yılmaz

Golümüzün sahibi Burhan Coşkun...
Jeneriklik bir gol attığı söyleniyor.

Oyunun son bölümlerinde Erol'un yerine oyuna girmiş. Zaten maç adeta bir kumara dönmüştü ve atan bitirecekti. Nitekim de öyle oldu.

Yalnız, ben bu galibiyete doyasıya sevinemedim; aklımda hep geçen haftaki saçma sapan Elazığ mağlubiyeti var.

Beraberlik bizim için çok kötü bir sonuç olurdu. Takımımızı orada destekleyen 1.000 kadar Samsunsporlu'ya da can-ı gönülden tebrikler, teşekkürler...

Anladığım kadarıyla Evren'in önde olduğu ve Kenan-Tufan ikilsinin geriyi toparladığı savunma şekli oldukça başarılı olmuş. Lakin hücumda bir zenginlikten söz edemeyiz gibi görünüyor.