LİG A 21.Hafta Kasımpaşa 0-1 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 February 2007, 18:08:59

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "ngonge"dün gece rüyamda, tek kale oynadığımız maçta 1-0 yenik duruma düşüyorduk ama sonra 1-2 alıyoduk maçı :) ama rakip fenerbahçeydi bak orda bişeyler karışmış :)

Karışmamış kardeşim benim.Yarınki Maç nerde R.tayyip erdoğan stadında.R.tayyip erdoğan fenerli. :D  :D

Kayacan kardeşimin dediklerine katılmamak gerçekten elde değil.Benimde bu konuda korkularım var.Allahın izni le kazımpaşayıda yeneriz süper ligede çıkarız fener ile ayrı görüşecez zaten.Şu süper lige bi çıksaydık iyi olacak tabiki rahat bırakmıyorlar.Bu siyaset neden futbola bulaşır anlamıyorum.Biyerlerde bi rantlar dönüyordur tabiki

Ladikli

Bugün öğlen saatlerinde istanbula ulaştım.Akşam Samsun'da hat 2 dolmuşuna bindim.konya-bjk maçını dinliyo söfor ve maç bitti.Kendi kendine kızıp duruyo.Konya ya yenilirmi böyle takım olurmu falan..Sen niye canını sıkıyon bukadar,o şeyleri yeterince tutan destekleyen var,sana kalmaz,Samsunspor'u tutsana,desteklesene dedim.Ne gidecem banane gibisinden konuştu.Bende ozaman dolmuş işini istanbulda yapmasını,Samsun'da durmaması gerektini ve istanbul takımlarına iyi dileklerimi ilettim ve noktayı koydum.Pendikte otobanda indim Samsunspor atkısı ile 34 plaka bir kamyon önünde büyük üçgen Samsunspor flaması beni öyle görünce sevinçten havalara uçtu.Samsun'da oturan,geçimini burdan sağlayan,şehrin hertürlü imkanlarından faydalanıpta SAMSUNSPOR'U tutmayan,sevmeyen ve desteklemeyenin benim için hainden bir farkı yoktur.Maça gelince Kasımpaşa ikinci yarı bir düşüşe geçti,son iki maçını mağlubiyetle kapadı.T.telekom -g.oftaş berabere (1-1)kaldı.İyi bir mücadele verip mutlu bir şekilde Samsun'a dönmek dileğiyle.

samet

biz bunları yeneceğiz... play off tanda çıkacağız...

bluegreen55

bilet fiyatları ne olur bilen varmı?
fahiş bilet fiyatları uygulanmaz inşallah taraftarımız gelmesin diye

King Of The North

O işi İ.Melih Gökçek'ten başkası yapmaz sanırım.Oftaş bile 3 liraya satıyo biletlerini misafir taraftara.Üstelik adamlar 50 kişiye oynuyo.Samsunsporumuz Kasımpaşa'yı yenerse geçen haftayı telafi edecektir.Potaya girmek istiyorsak bu maçı almalıyız.3-4 maçlık seriyle bu işi bitirebiliriz yeter ki adam gibi oynasınlar rezil olmasınlar bizi de rezil etmesinler.

jean

34 SS 1965

onu bunu bılmem bız hazrırız mac saatını beklıyoruz yencegız ıcıme doğdu benımde

cem 55

saat 11  gibi evden cıkacam samsunkopatla bırlıkte stada dogru yol alacaz.İstanbulda hava ınanılmaz derecede soguk gece yagmur yagdı ama simdi yagmur gozukmuyo hava sartları ınsallah maca gelecek arkadasları etkilemez.Bende kazanacagımızı düsünüyorum mac öncesi samsundakı arkadaslarımızla kuracagımız telefon baglantılarıyla atmosferi iletiriz onlarda  macı buradan takip edecek arkadasları bilgilendirirler.Her hafta internetın macında heyecanla samsundan gelecek haberlerı bekledıgım için o duyguyu bilen biri olarak kardeslerimizi habersiz bırakmayız.Mac sonundada takımımızın galibiyetiyle ilgili yorumları burada paylasmak dilegiyle.

körfez55

şuan kasımpaşa stadın önünde bi cafedeyim ve hava inanılmaz soğuk..maç saatini bekliyoruz .inşallah alıcaz bu maçı

sunbeam

Bence yenecegiz ama haftaya Diyarbakira karsi avucumuza yalariz gibi geliyor bana. Evimizde kritik maclari maalesef alamiyoruz sonra gidip deplasmanda sunu bunu yeniyoruz.

Bugün yenemesede üst düzey mücadele edecegine inaniyorum.

Radyo yayini varmi acaba?

mehmet yılmaz

Maça yaklaşık yarım saat var. Arkadaşların bildirdiğine göre İstanbul'da çok soğuk bir hava, kuru bir ayaz varmış...

Şu an İstanbul'da bulunan Samsunsporlular tarafından bize ayrılan 750 kişilik tribün tamamen doldurulmuş... Samsun'dan gelen otobüsler ise stada yeni giriş yapmış ve olnlara bilet kalmamış. Grupların dışarıda kalma ihtimali var. Yani, binden fazla Samsunsporlu şu an stadyumda ancak içeriye giremeyenler de var.

Bakalım nasıl halledilecek bu sorun?

Kasımpaşa tribünleri şu an itibarıyla oldukça tenha imiş. Ama semt olduğu için bir anda gelirler diye düşünüyorum.

Takımda da beklenen bir değişim olmuş; Burhan'ın yerine Sinan Özkan onbirde görünüyor.

bengülü

slm
bizde maç için sabah erken den kaltık saat:07 :00 de yola çıkacaktık bazı sorunlar nedeniyle maça gidemedik ben maça gidemedim diyerek kahroluyorum inşallah ist arkadaşlar bizi aratmayacaklar inşallah samsunspor bugün yenecektir kasımpaşayı

MeL_55

arkadaslar bu maci radyo falan veriyormu ???

mehmet yılmaz

bize ayrılan 750 kişilik bölüm hıncahınç dolmuş durumda.
samsun'dan gelenlerle birlikte yaklaşık 1.000 kişi de dışarıda kalmış. şu an taraftarımız "yönetim uyuma, taraftarın dışarıda!" diye bağırıyor. 800 km. yol gidip de girememek ölüm olsa gerek.

Devlet Bakanı M.Ali Şahin de maçtaymış.

takım kadrosu
3-5-2'ye yakın bir düzenle

akın
kenan
tufan
evren
feridun
ömer
adnan
erol
serdar ö.
sinan .
gökhan

maviay55

maç başladı hadi hayırlısı samsunsporumuza başarılar inanın çocuklar biz inandık sizde inanın kasımpaşadan puan yada puanlarla dönelim helal olsun bize ayrılan tribün dolmuş hadi bakalım inş yeneceğizz