Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

Tufan

biraz önce fotoları bilgisayara kopyalarken eski fotolara baktım nerde 2 sezon önceki "Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı" pankartı nerde bugünkü muazzam tribün.

dahada güzel olacak inşallah.

AhmetDenizci

SAMSUNSPOR'UMUZ 1 - 0 Altay

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

anlztrk

samsunum

Bu Gece Barda Gönlüm Hovarda Çalsın Sazlar Oynasın Kızlar.....

babasamsunlu

Bu maçta Samsunsporumuz sadece bir galibiyet almamıştır bence..
Bu maç tribünlerimizin en büyük rakibimizin kim olduğunu hatırlatan maç olmuştur..
Bu maç kendini bilmezlerin o büyük gürültüyü iliklerine kadar hissettikleri maç olmuştur..
Burasının her yer olmadığını zihinlerine çivi ile çaktığımız maç olmuştur..

Çok sinir oluyordum ayağa kalkmayan malatyalıdır tezahüratına...
Hedef küçülten bizi basitleşmeye itebilecek çok kötü bir şeydi...
Bizim rakibimiz hiç bir zaman ne malatya ne ordu ne bilmem ne olmuştur..
Biz hep istanbul takımlarının belalısı,malum takımın en büyük rakibi olmuşuzdur..
İşte dün Samsunspor taraftarı bunu hatırladı..Ve gereğini layığı ile yaptı..

Dedim ya işte dün sadece üç puan almadık..Dün bir şehrin tekrar dirilişine tanıklık ettik..
Murata "vur ur " diye golü attıran taraftarımız her zaman büyüktür hep büyük olacaktır..  8) 8)

King Of The North

İliğimize kadar Samsunsporluyuz, gece yattık sabah senle uyandık Samsunsporum...

cembaba

Alıntıhttp://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=30-01-2011%2019:01

Harika ya.. Ben direk 85. dk. ya aldım da izledim :D  Atkılar manyak oluyor ama. Şehir tam anlamıyla uyandı...

FaTiH_HaN

Hakan bayraktar, Kemal ve Ahmet Şahin hariç oyuncular çok heyecanlıydı. Dolu tribünler önünde oynamak futbolcuları hakikaten etkiliyor malum beklenti yüksek herkes gol bekliyor oyuncuların bu baskıyı üzerinden atması için tek çare erken gol bulmamız.

cgr

Maç öncesi seremoni

[/quote]

Bu ne la böleeeee :) Allahına Kurbann... Eline Sağlık Hocam...

Burak

kalptenþimþek

31 January 2011, 12:08:34 #535 Son düzenlenme: 31 January 2011, 15:52:33 kalptenþimþek
mutlu ayrıldık :)

celebi

LA BİZİM GAR 6 RESMEN KENDİNDEN GEÇMİŞ YAW :D

babasamsunlu

NERDEN SİZİN OLUYOR HOCAM..PANTENTİ BİZE AİT .. SAMSUNSPOR.BİZ SAMSUN  :-* :-* :-* :-*

SİZİ BİZANS TEKFURLARI SİZİİİİİ  :-\ :-\ :-\ :-\ :P :P :P ;D ;D ;D

celebi

ALLAH KEYFİMİZİ BOZMASIN keyfin gıcır yani :)

babasamsunlu

HOCAM DÜNDEN BERİ UYKU GİRMİYOR GÖZÜME..
VE İKİ ŞEY VAR DİLİMDE..
BİRİ İBNE TRABZON OLAMAZSIN ŞAMPİYON..

DİĞERİ VE HİÇ SUSMADAN SÖYLEDİĞİM... BİZİM İÇİİİİNN SALDIR SAMSUNUUUMM LALAYLALAYLAYLAY LALAYLALAYLAYLAAAAAAY  :-* :-* :-* :-*