Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

irFan_55

55.hakan

Billy gerçekten çok ürkek oynadı güven vermedi bana açıkçası.Murat bilerek düşünerek vurdu helal Murat.Hakem Evren'e ikinci sarıyı göstermeliydi ama Allah 86'da hakkını verdi takımımızın.

ender

olsa olsa boyle gol olurdu.esimin ustune oyle atladimki  sevincten az kalsin yoldaki samsunsporludan oluyorduk.yuzde 74 topla oyna ve bu kadar zor kazan.haftayada daha rahat kazanacagimiz bir mac olur insallah.

KotuCocuk55

Hak ettigimiz bir galibiyetti.Golun gec gelmesi oyunu sikistirdi.Cok daha zevkli ve bol gollu bir karsilasma olabilir.
Topa hakim olmamiza ragmen pozisyon uretmede sikinti cektik.
Hakan bayraktari izlemek buyuk keyif.Iyiki ahmet sahin var..

Bu gecen 5 sezonun en buyuk kazanci murat suphesiz.

kemal ve son seneki formuyla artik eskisi gibi olmadigini ve her gecen gun ustune koydugunu gosteren orhan birinci lig yolunda yanimiyda getirecegimiz genc oyuncularimiz.

Tutuk gorunen BILLY hava toplarinda hakimdi,gol sevinci bizleri mutlu etti.
Kaldi 15 hafta 14 mac..

GökhanÇağlar

yirmiuc

yalnız takımın stresli maçları kaldıramadığını bir kez daha gördük.
%75 topa sahip olmamıza rağmen doğru düzgün bir atak geliştiremedik.

ChucKeR

gördük ki çift santrafor takıma uygun değil. kötü oynadık. tek teselli kötü 180 dakkada 6 puandır.

engizli55

neyse orduyu biz her sekilde altimiza aliriz sorun degil cok sükürki su maci aldik

GurbetciFanatik

Neyse su macida allahin izniyle kayipsiz atlatdik.
Zor oldu ama temiz oldu.
Önmeli olan 3 puandi onuda aldik ya yeter.

engizli55

emin adimlarla süper lige ilerliyoruz önemli olan kazanna bilmek

engizli55

iyi oynayip kaybedince puan vermiyolar  cok karli bir hafta oldu samsunsporumuz icin

punisher

Murat tan akilli bir vurus, ve 3 puan!

Sampiyon Samsunspor

furkan5534

offff kalbımıze ınıodu artık harıkaaa Allaha sukur.ınsallahhhh farkımızı ortaya koyarak süperlige cıkarızzzz yettı bu hasrettttttt

Ahmeti

maçta yanımda duran adamı hiç tanımazdım gol olunca bana öyle bir sarıldıki sanki 40yıllık akrabayız.

Ollivanders

Allahım bu nasıl bir sevinç . Bu nasıl bir duygu. İyi ve kotu futbol umrumda değil. O gol gelmeliydi ve geldi. Seni Seviyorum SAMSUNSPOR.