Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

maraton

son yönetim bu sezonu hatası ve sevabı ile mutlaka tamamlamalıdır.. ama yenilenecem güçlenecem diye kulüp kötü emelli kişilere de peşkeş çekilemez.. bunun için görev önce erkut tutuya sonra da ona yol gösterip akıl verenlere düşüyor, bu bunun adamı,bu bizden diye adam sokarlarsa,bilsinler ki bu camiada eskisi kadar sessiz ve tepkisiz değil !! 1dk!!!

mehmet yılmaz

Cefasını çekenler sefasını başkasına sürdürmesinler...
Bu cefa çekmeye taraftar olarak bizler de dahiliz. Başarıya paralel olarak gelişen pragmatist Samsunsporluları(!) iyi yakalamak ve paye vermemek lazım...

FaTiH_HaN

kötü günlerimizde Samsunspor dendiği zaman herkes 2 adım geri kaçıyordu. Şimdi takım iyi durumda süperlige çıkacağımızı varsayarsak Samsunspor rant elde etmek isteyenlerin iştahını kabartıyor. inşallah bu konuda yönetim kırmızı çizgilerini çizer ve Samsunsporumuz kan emicilerin oyununa gelmez.

berusa55

Samsunspor'umuzu yönetmek bir gönül işi olmalı. Burdan "acaba kaç kuruş cebe atarım" hesabında olanlar uzak dursunlar gözümüz üzerinde! Artık bu kulüp sahipsiz değil!

KotuCocuk55

soylenenlere aynen katiliyorum ama bir notu da gozden kacirmamamiz gerektigini dusunuyorum.

Gecen surecte son 5 yilda kotu yonetim,istikrarsizlik,hesaplarin belli olmamasi,defter tutulmamasi,insanlarin guven vermemesi gibi nedenlerle gercekten bu kulubu seven insanlar kendini cekmis olabilir simdi saglanan guven ortaminda olumlu isler yapmak adina ortaya cikabilirler,herkese onyargiyla ve dun nerdeydin arkadas mantigiyla yaklasmamak lazim.

Evet aptal olmamak ve siyasi ve ekonomik rantcilara paye vermemek lazim ama koru korune bu dusunceye saplanip faydali olabilecek insanlarida daha bastan yipratmamak lazim..

celebi

jean

takimda estek olunca girmek isteyende cok eklam yamak icin guzel geismeler oluyor ins cikarizda ddestek devam eder

Kaya

Sadece SAMSUNSPOR ve rant'ım,kazanacaklarım değilde SAMSUNSPORum diyebilen yöneticiler istiyoruz...

kaptan 55

bakalım yeni listede kimler olucak,yakından takipçisiyiz....

kuzey55

aykut çepni  :-X umarım söylentidir..

özkan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 January 2011, 18:44:35
aykut çepni  :-X umarım söylentidir..

aylar öncesinden bilinen gerçekdiki bu.

fat55

SAMSUNSPOR KULÜBÜ KAMU YARARINA DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

Ekleme Tarihi 31.01.2011 16:37:13
Okunma Sayısı 19

Kulübümüzün olağan Genel Kurul toplantısı 19.02.2011 Cumartesi günü saat 15.00 da Canik Kültür Merkezinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 26.02.2011 Cumartesi günü Canik Kültür Merkezinde saat 15.00 da çoğunluk aranmaksızın aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Gündem;
1-    Yoklama-Açılış-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması,
2-    Kongre Divan Kurulunun Oluşturulması,
3-    Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması,
4-    Kesin Hesap ve Tahmini Bütçe Raporlarının Okunması,
5-    Denetleme Kurulu Raporlarının Okunması,
6-    Kulüp Divan Kurulu Raporlarının Okunması,
7-    Raporların ayrı ayrı Müzakeresi ve İbrası,
8-    Samsunspor Kulübünün ismi ile birlikte başka bir firma isminin de kullandırılmasına izin verilmesinin pazarlanması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi,
9-    Giriş Aidatı ve Yıllık Aidat miktarlarının tespiti,
10-Dilek ve Temenniler
11-Seçimler; (Dernek Organlarının Seçimi)
12-Kapanış

Samsunspor Kulübü Üyelerine saygı ile ilan olunur.

Samsunspor Kulübü
Yönetim Kurulu 

fat55

8. madde eğer geçerse medical park antalyaspor gibi ismimiz olacak sanırım.görüşleriniz lütfen.

kuzey55

metro samsunspor olacak o zaman :) olsun seneye süper ligde zirveye oynayalım.

Atakumlu

bence isim degismesin SAMSUNSPOR olarak kalsın ama bi taraftan da para gelmesi iyi olur...genede ismimiz degismesin diyenlerdenim...