PES2011

Başlatan Kaya, 30 September 2010, 02:27:34

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Sakin ol Şampiyon derler sana : ))

Burak

sakatım maalesef ünvan maçına çıkamayacağım  :P :P :P :-* :-* :-*

**KaR6**

Alıntı yapılan: Burak - 27 January 2011, 18:06:12
sakatım maalesef ünvan maçına çıkamayacağım  :P :P :P :-* :-* :-*

allahtan sakatsın, hala bana artislik yapabiliyon ya, senin kadar 'geniş'ini görmedim ;D

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 January 2011, 00:28:52
allahtan sakatsın, hala bana artislik yapabiliyon ya, senin kadar 'geniş'ini görmedim ;D

lan sanki bana 5 attın ben diğerlerini yenerek şampiyon oldum . berabere kaldık senin 3 attığın adama ben 7 attıysam benim suçum ne  :D :D :D 8) 8) 8)

**KaR6**

ben şampiyon olamadım diye değil, arkamda yenemediğim adam bıraktım diye üzülüyorum, öyle şampiyonlugu yedirebiliyosan sana  >l< başka sözum yok :)

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 January 2011, 00:31:37
ben şampiyon olamadım diye değil, arkamda yenemediğim adam bıraktım diye üzülüyorum, öyle şampiyonlugu yedirebiliyosan sana  >l< başka sözum yok :)

niye öyle şampiyon olunca kupa vermiyorlar mı :)  La sal beni muhasebe standartları çalışıyorum  :D :D :D

**KaR6**

sen sınavı geç, kupayı ben vercem sana :) iyileş alırım ifadeni şampiyon, hadi kolay gelsin ;)

kalptenþimþek

@kar6, pes de yeni açılımları tecrübe etmek, oyun tekniğini geliştirmek istiyorsan; seninle iki maç yapabilirim.. 8)

cgr

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 28 January 2011, 17:51:02
@kar6, pes de yeni açılımları tecrübe etmek, oyun tekniğini geliştirmek istiyorsan; seninle iki maç yapabilirim.. 8)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

twitter

fifa 11 oynayan var mı?
gameranger falan maç yaparız

sercan5592

Alıntı yapılan: twitter - 29 January 2011, 21:13:18
fifa 11 oynayan var mı?
gameranger falan maç yaparız

fifa pes kadar guzel degıl ama online oynanıyo oynarız istersen

twitter

Alıntı yapılan: sercan5592 - 29 January 2011, 22:04:26
fifa pes kadar guzel degıl ama online oynanıyo oynarız istersen

id forceastema açığım çıkmadan yazarsan oynarız ustam

Ayberk

Bugün itibariyle KONAMİ ile olan tüm ilişiğimi kesiyor, 10 senelik Pes/WE kariyerimi noktalıyorum. SAMSUNSPOR'suz oyunu ne yapayım bilader? Azıcık özenin; Fifa 12'de SAMSUNSPOR'umuzu seçmek nasip olacak bizlere :)

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 January 2011, 00:36:29
sen sınavı geç, kupayı ben vercem sana :) iyileş alırım ifadeni şampiyon, hadi kolay gelsin ;)

evet 2.ci seni bekliyorum gayet formdayım :)

cany

hadi yine turnuva yapsak. geçen sene güzel olmuştu