Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

alperen

27 January 2011, 00:08:33 #135 Son düzenlenme: 27 January 2011, 00:18:44 yaramaz çocukkk
Yarından itibaren dışarda KIRMIZI-BEYAZ dolaşmaya özen gösterelim...Şehri iyice havaya sokalım.. samsunspor_x

hacettepeli

Yeneceğimize inanıyorum, futbolcularımıza güveniyorum, taraftarlarımız elinden gelen desteği gösterip Samsun'umuza bayram havası yaşatacaklardır. İnadına Samsun !  samsunspor_x

berusa55

Samsunspor'da Soluksuz idman
26 Ocak 2011 / 21:27

Kırmızı Beyazlılar hafta sonu evinde oynayacağı Altay maçının hazırlığını çift idmanla sürdürdü.

Bank Asya 1. Lig'de 30 puanla 3. Sırada bulunan ekibimiz Samsunspor, Altay maçının hazırlığını günde çift idmanla sürdürüyor. Gündüz gerçekleşen idmanın ardından akşam sağanak yağış altında hazırlıklar tüm hızıyla devam etti.

Yeni transferler Zülfikar, Dilaver, Billy Mehmet, Ufuk, İzzet akşam antrenmanında yer alırken grip olan tecrübeli futbolcu Musa Büyük salonda çalıştı. Sakatlığı devam eden Can Özgür ise idmana katılmadı.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, oyuncularına yan top çalıştırdı. Futbolcularına nefes dahi aldırmayan Altay maçının önemini futbolcularına aşılayan tecrübeli çalıştırıcı istediklerini yapamayan oyuncuları uyardı. İdman yarı sahada yapılan kanat çalışmasıyla devam etti. Yoğun yağış altında geçen antrenmanı Samsunspor Futbol Şube Sorumluları Cahit Kaya, Suat Çakır ile Basın Sözcüsü Haluk Tan dikkatle izledi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28058

yirmiuc

Sakatlığı devam eden Can Özgür ise idmana katılmadı.
hala bu cümleyi okuyoruz. 2012 mayısa kadar da okuyacağız galiba.

celebi

satmadılar bu elemanı anlamadım arkadaş ya

King1965

Suan Saglam bır organızasyonla 30 kısı topladım :D  maç gunu oradayız ınsallah arkadaslarımla hatta daha cok gelmek ısteyen var vallahı o stada bılet bıtse bıle ben gırerm arkadas 20 bın deıl 50 bın kısı gırmemız lazım tek koltuga 2 kısı sıgarız yaa :D yasar dogu spor salonunda azmı yapmadık :D

King Of The North

Tv den o malum takımın aleyhine yoğun bir tezahurat olursa çok sevineceğiz, özellikle 61.dakikada, o malum sesleri duymayı çoook özledik...  O zamana kadar da 2-0 önde olursak yeme yanında yat... 

kaptan 55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 27 January 2011, 12:16:44
Tv den o malum takımın aleyhine yoğun bir tezahurat olursa çok sevineceğiz, özellikle 61.dakikada, o malum sesleri duymayı çoook özledik...  O zamana kadar da 2-0 önde olursak yeme yanında yat... 

seni kırmamaya çalışacağım zekim..

pitbul055

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 27 January 2011, 12:48:32
seni kırmamaya çalışacağım zekim..

Allah razı olsun kardeşim, hakikaten özledik bunu, üstelik alışmamız lazım gümbür gümbür geliyoruz, seneye hesaplar görülecek... ;)

kaptan 55

ya beyler şu sopalı bayraklarıda açsak mı acaba?ne dersiniz?

twitter

10 tane büyük bayrak olsa maratonda sallasak  :D

fat55

49 günün acısını pazar çıkarıcaz inşallah.

özkan

gell artık pazar gelll

İt's a BOMBER
Simon Zenke

salihcakir

hakikaten günler geçiyor, geçiyor, geçiyor...

ama bir türlü pazara varamadık yahu. bir haftanın bu kadar yavaş aktığına ilk kez şahit oluyorum.