Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

Ayberk

En son 2 sene önce Manisa maçıydı, bilet bulamamıştık maratonda, kapalıya geçmiştik o geldi aklıma :D

Yalnız benim de antep bld maçından sonra bir tezim vardı, inşallah bu maçta yıkılır. Bizim takım taraftarı sevmiyor abi, kalabalık görünce oynayamıyor, baskı mı hissediyorlar anlamadım! Adana, Diyarbakır ve GBB maçlarında pek kalabalık yoktu tribünlerde,bu maçlarda toplam 10 gol attık, 12 puan aldık!!!

mehmet yılmaz

son 3 sezonda en kalabalık olduğumuz 6 maçın 3'ünü kazandık, sadece 1'inde kaybettik.
ksk 2-1
manisa 1-0
hacettepe 4-1
adana 1-2
denizli 1-1
ordu 1-1...

kazanacağız inşallah.

twitter

celebi

BENCE HIZLI GEÇİYOR çalışma tempom bu hafta had safhada  :)

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 26 January 2011, 12:51:45
son 3 sezonda en kalabalık olduğumuz 6 maçın 3'ünü kazandık, sadece 1'inde kaybettik.
ksk 2-1
manisa 1-0
hacettepe 4-1
adana 1-2
denizli 1-1
ordu 1-1...

kazanacağız inşallah.

İnşallah abi

kumköylü ahmet

kaybettigimiz adana macinda adanaspor 12 kisi oynadi ondan oldu...Yanilmiyosam Serkan cinardi 12.adamlari maca direk etki etdi cok etkiliydi kendisi

davidsavage

Bileetler ne zaman çıkacak,bilgisi olan var mı ?

Ayberk

Bugün bir sormak lazım, en geç yarın çıkar tahminimce. Çünkü daha önce Çarşamba-Perşembe gibi çıkıyordu ;)

Ollivanders

Kotu durumda olan takımlara ilaç oluyoruz her defasında. İçerde oynayacagız , mükemmel bir destek olacak ama yine de korkuyorum. çünkü Altay Tki karşısında iyi futbol segiledi. Yagmur yagmasaydı maçı bile çevirebilirlerdi.

maço

aynen oyle eskıden bızdık beklenmedık puan alırdık kotu bank asya zamanlarımızda

tam tersı olmasın .

hatta ılk 15 dakıka 2-0 bıle degıl 3-0 olsun rahat ızleyelım macı

brigand

Altay'dan daha üstün oynarız ilk periyotta. gol veya goller bulursak maç bizimdir. pek bi korku yok içimde nedense. heralde hapay'a inat :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 January 2011, 14:13:08
Kotu durumda olan takımlara ilaç oluyoruz her defasında. İçerde oynayacagız , mükemmel bir destek olacak ama yine de korkuyorum. çünkü Altay Tki karşısında iyi futbol segiledi. Yagmur yagmasaydı maçı bile çevirebilirlerdi.

daaaaayyyyyttttt    >:( >:( >:( >:( >:( >:(

maço

ben bu serpico nun huyunu seviyorum  büyük konuşmuyo olumsuzu düşünüyo en güzeli :)

beşnumara

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 January 2011, 14:13:08
La gardeşim senin olumsuzluk hocan kim yaaa? kim sana öğretti bu kadar olumsuz olmayı.Ben bile çok pozitifim.Yeter daa alacağız Hapay kardeşim kızmasın ama 3 golümüzün garantisini veriyom ben sana rahat ol :)

seskat

macımızın hakemi Volkan Bayarslan, işallah hakemlik durum olmaz macta.