Errea defilesi...

Başlatan menteşoğlu55, 16 August 2009, 20:13:38

« önceki - sonraki »

menteşoğlu55

Errea bir ilki gerçekleştirdi...

Öncelikle bu nedenden ötürü takdir edilmeli...

Gerek Samsunspor ürünlerinin gerekse firmanın diğer ürünlerinin tanıtılması hoştu... Maraton tribünündeki taraftarlar için dev ekran getirilmesi güzeldi... Defiledeki ti-energy şovu dikkat çekiciydi...

Ece Gürsel'in getirilmesi bir başarıydı...

Bütün bunlardan ötürü firma yetkilileri taktir edilmeli, içlerinde bizden birilerinin de olduğunu biliyorum...

darknESS

arkadaşlar bi ihtimal seneye bizde errea ile anlaşabiliriz. tasarım konusunda isteneni yapıyorlarmış sanırım, forma ve diğer sweat yada eşofman gibi ürünlerde kumaş kalitesi nasıldır. fiyatları sizdeyken ne ölçüdeydi. burda bazı arkadaşlar 80 demiş bazıları 35. biz nike kullanıyorduk ama aman aman birşeyi olduğunu söyleyemem fiyatıda 85 liraydı bu sene. geçen sene puma kullandık onlarda da bariz bir kafadan geçme sorunu vardı. bir ara herkes acaba koca kafamıyım diye düşündü heralde.

Serkan

kalitesi mükemmeldi hocam, t-energy sistemleri kullanıyorlar bazı formalarda;

Nike'ın Türkiye için ürettiği formalardan kaliteli ve gösterişli.

mehmet yılmaz

Errea pazara gireli iki sene oldu. Genel anlamda başarılı idi ancak süreç içerisinde bir takım hatalarını da görerek düzeltti. Bir Adidas ayarında değil belki ama Puma da dahil pek çok firmadan daha iyi olduğu kesin...

80 liraya da forması vardı, 35 liraya da taraftar forması... Ürün yelpazesi geniş. Bence pişman olmazsınız.

Ollivanders

Yatay çizgili forması mukemmeldi  yahu neden seçmedik ki :)))

FaTiH_HaN

errea formalarının tek kötü özelliği leke bulaştığı zaman daha çıkmıyor. onun dışında çok kaliteli. giderekte yaygınlaşıyor ulusal basında reklamları çıkmaya başladı.

edmontdante

İlk özelliği pahalı oluşu.35.TL lik taraftar forması dışında her ürünü diğer spor martalarından çok daha pahalı
İkincisi diğer markalar gibi yılın belli dönemlerinde indirime girmiyor.
Üçüncüsü T-Energy diye bir şey tutturulmuş ne avantaj sağlıyor belli değil ama dünyanın parası isteniyor.Niye bu kadar pahalı diyorsun "Ama bu T-Energyyy" cevabıyla karşı karşıya kalıyorsun.Bunu söyleyen de ne olduğunu bilmiyor.
Bazı kumaşları çok aşırı dayanıksız.
Ürün yelpazesi geniş ama çizgi olarak 3-5 ürün dışında çok cazip değil.Özellikle sağ kolunda ERREA yazan polo yaka t-shirt çok güzel.
En kötü özelliği de  bazı ürünlerin önünde ve arkasında kullanılan kocaman ERREA logo ve yazısı.Neredeyse 30-35 cm i buluyor.
İsteğe göre dizayn olayı var ama bu da pek mümkün olmuyor.Çünkü kataloglarında olmayan bir ürünü istediniz mi onu üretiyorlar ama her bedenden en az 10 ar tane olmak üzere.

Ancak  Yan çizlili CELTİC forma bence muhteşem.Hatta siteden bir organizasyon yapıp toplu olarak alalım derim fiyatını netleştirip.Yazın görüştüğümde fiyat 55 TL civarında söylenmişti

maraton

BENCE DE !!! dur ben bi fiyat alim çarşambalıdan..

mehmet yılmaz

ben sana 5 dk.ya döneyim başkan der, 5 günden önce dönmez o çarşambalı :)
o 5 gün de sen ararsan tabii, onun aramasını beklemeyeceksin.  :P
girip de okur inşallah, 2 ay sonra cevap yazar...  ;D

Ollivanders

O Celtic Forması gerçekten mükemmel .

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 January 2011, 13:04:08
O Celtic Forması gerçekten mükemmel .

hiç bir şey senin o uğurlu Beyaz formanın yerini tutmaz AGA

lucarelli

Benim aldığım taraftar forması ve şortu halısahada çok çabuk deforme oldu. Ucuz modeller tabiki de pahalılara göre dayanıksız olacak ama bu kadar da çabuk olmaması lazım. üç dört maçta ipleri felan çekilmeye başladı.

maraton

26 January 2011, 13:44:10 #42 Son düzenlenme: 26 January 2011, 15:17:10 samsuni
konuştum.. ben çok değiştim başkanım istersen samsuniye sor dedi,bende hadi ordan dedim. bakalım acil dönecek.. ama ben adamımı tanıyosam ben ona iş yaptırmak için harcayacağım kontür ile tüm siteye forma alırım  :-X

mehmet yılmaz

Çocukken bir oyun oynardık
saat 1 oldu öcü baba gelmedi
saat 2 oldu öcü baba gelmedi
saat 3 oldu bizim ibo dönmedi :)

menteşoğlu55

Çok yakında dönücem...  :D