Errea defilesi...

Başlatan menteşoğlu55, 16 August 2009, 20:13:38

« önceki - sonraki »

menteşoğlu55

Samsunspor'un saha içi ve saha dışı tüm spor giyim ihtiyaçlarını karşılayan Errea'nın defilesi için görüşlerinizi bekliyorum...

Not: Ece de, diğer kızlar da süperdi

eLLis

Ece nin dışındakiler amatördü biraz erkek manken basketçi gibiydi havluyu alıp yüzünü gözünü silmeseydi anlayamayacaktık ne işe yaradığını.

Errea ürünleri gerçekten güzel..

menteşoğlu55

mankenler güzeldi ama kıyafetler de güzeldi hani

**KaR6**

cany

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 August 2009, 21:00:56
Bence en güzel formaları Puma yapıyor ama Errea'da çok şık .. Bu teknoloji zamanla tutulacak , Errea Samsunspor'un omuzlarında iç piyasada yükselecektir ..

doğru diyosun da bu bizim seçtiğimiz t-energy çubuklu forma kendi kendine pörsüyomuş...görünüşü güzel ama biraz basit yapmışlar

scorfield

@ cany

doğru diyosun da bu bizim seçtiğimiz t-energy çubuklu forma kendi kendine pörsüyomuş...görünüşü güzel ama biraz basit yapmışlar

böyle yazmışsın ama ben 1 aydır ti-energy tişört giyiyorum ve hiçbir problem olmadı.

cany

bilmem, dün maçta gördüm de bizimkilerin üstünde...memnun değillerdi, gösterdiler benek benek ipler çıkmış...haftaya alacaktım şüphelendim şimdi ama alırım yine de büyük ihtimal

55.hakan

Alıntı yapılan: cany - 16 August 2009, 21:13:21
bilmem, dün maçta gördüm de bizimkilerin üstünde...memnun değillerdi, gösterdiler benek benek ipler çıkmış...haftaya alacaktım şüphelendim şimdi ama alırım yine de büyük ihtimal
yıkamayla alakalı olabilir nasıl yıkanacağını sormak lazım

red_white

formayı alan arkadaşlar öyle bir sorun oluyomu acaba ?

55.hakan

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: cany - 16 August 2009, 21:07:21

bende giyiyorum , hemde gece-gündüz bir keleğini görmedim .. çok kaliteli almamazlık yapmayın , pösürme falan olmaz formada

scorfield

benim kullandığım üründe hiçbir problem yok ama başkalarını bilemem

Akyol

arkadaşlar tersinden 30 derecede yıkamak lazımmış birazda kullanımla alakalı olabilir ama bende de hiçbir sorun yok gece yatarken bile üstümde olduğundan bizzat şahidim ;) :D

supernatural_55

16 August 2009, 21:45:19 #13 Son düzenlenme: 16 August 2009, 21:47:25 supernatural_55
emniyet kemeri,pazubant gibi şeyler takmayın.sürtününce takıyo forma gördüğüm kadarıyla ve bi iki ip çıkıyo (bu arada tabiki emniyet kemeri takın da üstüne bişey falan giyn yani:)))

Not: T-energy a1 için geçerli söylediğim...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 16 August 2009, 21:45:19
emniyet kemeri,pazubant gibi şeyler takmayın.sürtününce takıyo forma gördüğüm kadarıyla ve bi iki ip çıkıyo (bu arada tabiki emniyet kemeri takın da üstüne bişey falan giyn yani:)))

Not: T-energy a1 için geçerli söylediğim...

nano teknoloji ile alakalı olabilir tam bir bilgim yok, yinede almaya devam