Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 January 2011, 00:09:20
Banada öyle geliyor. Gideceğim zamana kadar, bilet kalmayacak gibi.

Serkan reyizzz coşturrrr: "hayvaaaaan gibiiii" :D :D
Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 January 2011, 23:10:38
bilet kalmaz diye dedim abi :) misafirlerim olabilir maça zaten, bi gelelim de hayırlısıyla..

bilet alıp karaborsa işine  mi girsek acaba  :-\ :-\ :D :D :D

Ayberk

mehmet yılmaz

yahu kombinem olmasına rağmen şu yazılanları okuyunca "ya maça giremezsem" korkusu sardı beni...
çok ciddiyim.
lütfen, rica ediyorum...

KareAs55

berusa55

Hatırladığım kadarıyla Ordu veya Denizli maçları öncesi ya da ikisinde de olabilir maçtan iki gün önce şehrin çeşitli yerlerinde bilet satıldı. Yine öyle olacaktır. Maçtan önceki gün almakta fayda var  ;)

Ayberk

Çarşamba günü satışa çıkmıştı Ordu maçında ;)

berusa55

maço

valla mac gunu yagmur yagsa mı dıorum acaba o zaman sıkıntı yasanmaz

ama yagmur yagmazda guzel bır hava olursa 4.30da maratonun kapısının onunde kola cekırdekle kapıının acılmasını bekleyecem

cembaba

La La Lay Lay Şimşekler :) OoOoOOoOO Şimşekler :)

berusa55

Pazar günü az aklı olan adam Samsunspor'umuzdan dan başka bir forma ile ortalıkta görünmesin; hele eskaza Çiftlik'teki meşale şovda! Aman ha!  ;)

cembaba

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 January 2011, 02:04:22
Pazar günü az aklı olan adam Samsunspor'umuzdan dan başka bir forma ile ortalıkta görünmesin; hele eskaza Çiftlik'teki meşale şovda! Aman ha!  ;)

Ersin Abi çok güzel bir konuya değindin. Başka formalarla gezemezler ki. Çiftliği kapatacağız o gün.

twitter

bu maç maratonun kapandığını görenler kale arkasına girer stad doluluğu tam olarak sağlanır  8)

celebi

yokm bizde denizliler gibi yapalım herkesi kapalıya alaıom stad boş gözüksün sonra diyelim ki yok stadda 10 bin kişi vardı ama hepsini kapalıya aldık ;D ;D

King Of The North

Kpalı herkesi değil 1/10 u ble almaz sanırım, stadımız 50 bin olsa bile dolar bu hafta, Hazırlanın Çocuklar Eve Dönüyoruz:)

s_uzunkaya

aman bi kaza olmasın noluur, nezaman böyle bi hava yakalasak hep aksilikler oluyor. şu maçı alalım ve iyice havaya girelim.
  HER MAÇ FİNAL