Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Turuncu

linke bakmadım abi bütün orda olanları gösteriyor. yavuz ile ahmet sefayı gördüm tezahürat yapıyolardı

Serkan

trt'nin çekdiği programımı gösteriyor acaba

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 24 January 2011, 23:13:49
yok yaa melıh bagırttı ya bızı zorla  :)

Turuncu

Alıntı yapılan: Serkan - 24 January 2011, 23:13:49
Trafonun açılışını gösterdi.Şimdi bitti.

Ayberk

Enteresan ya Kanal S'de az önce altay maçını canlı veriyordu :S

KareAs55

twitter

maç yorumlarını izleyen var mı?

az önce spiker koptu gitti eşubeu fadgfe fdfefas anlaşılmadı 10 saniye falan bir şey  :D

Turuncu

Trtsporda hedef süperlig programında birazdan bizim maçı gösterecek.

King Of The North

Şimdi TRT 3'te bizim maçı veriliyor.

kumköylü ahmet

huseyin hocamiz konusuyor aks tvde cok sinirli haaa :D

Burak

Atakumlu

o klas tv deki dangalaklar yok mu ya kardesim siz nasıl program yapıyonuz...kocyigitin ordaki trafo yu gosteriyor formada A.ÖZKAN yazıyor siz malmısınız da Ali Özkan diyonuz o isme hic mi saygınız yok bu klubun degerlerine...Asım Özkan ismini unutmak da neymis...

mehmet yılmaz

aks tv'de Y.zİya çakır telefonla bağlandı. O, Fatih Tutar ve İLker Aktaş Akhisardan dönerken Ankara civarında bir trafik kazası geçirmişler. Allah'a şükür bir yaralanma yok. Ancak kendi kazalarını anlattıktan sonra "bugün 24 Ocak, Av. M. Teoman Taş'ın vefat yıl dönümü, ona rahmet diliyorum" deme inceliğini hgösterdi. Hatırlaması güzel, teşekkürler Yusuf Ziya Çakır.

kumköylü ahmet

25 January 2011, 00:42:05 #10663 Son düzenlenme: 25 January 2011, 00:45:46 kumköylü ahmet
suanda konusyor sagolsun
ama studyadakiler sacma konusmalarina devam ediyolar

Sercan

Bu ilker aktaş adisinin tese formalı fotoları var zaten facebookta,hiç sevmiyorum bu adamı...