Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

o her zaman öyle akıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz ;D ;D

ugrass

20 ocak atkıları nereden temin edebiliriz özelden msj atarsanız sevinirim?

Burak

Alıntı yapılan: farUqras - 22 January 2011, 20:13:54
20 ocak atkıları nereden temin edebiliriz özelden msj atarsanız sevinirim?

şirinlerin derneğinden

mctlçy

ürünlerimizi artık derneğimizden değil,gazi caddesinde dallas barın yanındaki ufuk kırtasiyede satıyoruz..20ocak atkısı kalmamış olabilir ama samsunspor çakmağı ve  diğer ürünlerimiz mevcuttur.

berusa55

Nevşehir'de Düzenlenen Genç Erkekler Futbol Grup Müsabakalarında Şampiyon Samsunspor Oldu

Nevşehir'de 17 Ocak 2011 tarihinde başlayan Genç Erkekler Futbol Grup Müsabakaları sona erdi.

Final müsabakasında Samsun, İzmir'i 4-0 mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Şampiyonada, yarı finalde kaybeden takımlardan Eskişehir de Antalya'yı 3-1 yenerek, 3. oldu.

>l< >l< >l<

ahmetsefa55

samsunspor face sayfasından duyuru yapılmıs yayın yok dıye bızım sıtedekı radyo yayınını soylıyımmı ? yanı yuklenme olursa sıkınıtı fln olur mu dıye soruyorum ?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 22 January 2011, 21:01:43
samsunspor face sayfasından duyuru yapılmıs yayın yok dıye bızım sıtedekı radyo yayınını soylıyımmı ? yanı yuklenme olursa sıkınıtı fln olur mu dıye soruyorum ?

sitede sıkıntı olmaz da yayın netleşmedi henüz, istanbul grubundan kesin bir cevap bekliyoruz. gidiliyor mu?

realfans

usare

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 January 2011, 20:55:46
Nevşehir'de Düzenlenen Genç Erkekler Futbol Grup Müsabakalarında Şampiyon Samsunspor Oldu

Nevşehir'de 17 Ocak 2011 tarihinde başlayan Genç Erkekler Futbol Grup Müsabakaları sona erdi.

Final müsabakasında Samsun, İzmir'i 4-0 mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Şampiyonada, yarı finalde kaybeden takımlardan Eskişehir de Antalya'yı 3-1 yenerek, 3. oldu.

>l< >l< >l<
Bu liselerarası şampiyona sanırım.
Samsunsporlisesi grup şampiyonu oldu. O lisede çalışıyorum da oradan biliyorum. Tabi Nevşehir de başka bi müsabaka yoksa samsunsporumuzun.

mehmet yılmaz

Çok büyük bir ihtimalle 20 Ocak atkısının aynısı YabPa yanındaki Samsunspor mağazasında önümüzdeki hafta içi satışa çıkacak. Yoğun talep varmış, kulüp de yaptıracakmış aynı atkıdan...

red_white

Alıntı yapılan: samsuni - 22 January 2011, 22:00:31
Çok büyük bir ihtimalle 20 Ocak atkısının aynısı YabPa yanındaki Samsunspor mağazasında önümüzdeki hafta içi satışa çıkacak. Yoğun talep varmış, kulüp de yaptıracakmış aynı atkıdan...

Muhteşem bir haber bu.. Şehr-i Samsun Atkıları nasılki gündem olduysa buda öyle olacaktır eminim

mehmet yılmaz

Ayrıca "Burası Her Yer Değil" araba atkıları da satılıyor orada, ben de aldım yine...

Ahmeti

az önce aks tv de kavaklı hemşerilerimin programı vardı stüdyo samsunspor bayraklarıyla doluydu.

binikalamadım

yayla yavşaklarına kapak olsun

Burak

ben niye radyoyu dinleyemiyorum ?