Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

cgr

celebi

berusa55

22 January 2011, 17:19:06 #10503 Son düzenlenme: 22 January 2011, 17:25:01 berusa55
Çağrı'cım ben de nette buldum vallahi ama orjinali de kulüpte kesin olur zaten. Süper olmuş.

Bu arada bank asya futbol günlüğü programının sunucusu lig tv tecrübeli Minecan Beyazadam olmuş. Konuşmasını da programı sunmasını da Öykü'ye göre kat kat iyi beceriyor. İyi bir seçim  >l<

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 January 2011, 17:19:06
Çağrı'cım ben de nette buldum vallahi ama orjinali de kulüpte kesin olur zaten. Süper olmuş.

Bu arada bank asya futbol günlüğü programının sunucusu lig tv tecrübeli Minecan Beyazadam olmuş. Konuşmasını da programı sunmasını da Öykü'ye göre kat kat iyi beceriyor. İyi bir seçim  >l<

Öykü'ye ne oldu? Yoksaaa! :-X :-X :-X Vatan'mı izin vermiyor Televizyonlara çıkmasına :-\...........

Akyol

celebi

la bu karı diyarbakırlıymış

Burak

Alıntı yapılan: celebi - 22 January 2011, 17:56:35
la bu karı diyarbakırlıymış

ırkçılık mı yapıyorsun abi yoksa  :D :D

Serkan

Öyküden sonra olmamış bu kadın :D

celebi

Alıntı yapılan: Burak - 22 January 2011, 17:58:03
ırkçılık mı yapıyorsun abi yoksa  :D :D

çok şaşırdım be kardeşim :) :D

Burak

Alıntı yapılan: celebi - 22 January 2011, 18:07:13
çok şaşırdım be kardeşim :) :D

d.bakırdan da güzel kızlar çıkıyormuş demek ki  :D

celebi

birolkys

DÜN akşam AKS TV'den canlı olarak verdik "Samsunspor'un dünü, bugünü ve geleceğe ait fikirler adlı Sempozyumu."
Canlı yayını televizyondan takip etmem gerektiği için orada izledim..
Başkanım Hakkı TOMAÇ güzel söyledi:
"1965'ten, 2011'e kadar her yerindeydim Samsunspor'un" dedi.
Hem de ön sıralarda boynunda Samsunspor atkısı takıp, yüreğinde bordo-mavi renkleri yaşatan birinin gözlerinin içine bakarak söyledi..
Aynı duyguları hissettim onu dinlerken.
İlk genç takım seçmelerine katılan..
Bu takımın formasını şerefle taşıyan..
Alt Yapı Sorumluluğu, Genel Kaptan ve Genel Sekreterlik yaparak aktif spor yaşantısını sonlandıran birisi olarak hissettim aynı duyguları.
Bir nöbetti, bitti..
Başkaları var şimdi..
Geçmişin terbiyesini alan bizler, "Ne dün, ne bugün, ne de yarın görev alacak olanların" karşısında olamayız..
Ama geçmişe saygıyı da, herkesten bulmalıyız.
Bakın bu kulübün bugünkü başkanı Erkut Tutu, ben Samsunspor forması giyerken, karşılıklı müsabakaya çıktığımız bir kardeşimizdi.
Başkanlığa seçildiği günlerin ertesinde karşılaştığımız bir yemekte;"Ağabey, siz eksik gördüklerinizi bize telefon açıp, söylemelisiniz" diyebilecek kadar alçak gönüllü olmayı başarmış bir kardeşimiz.
Ne düşünerek söylemiş olursa, olsun; "Ne kaybetti?"
Hiçbir şey..
Aynen,dün akşam sempozyumdaki konuşmasında başka kimsenin hatırlamadığı ve Hakkı Tomaç'ın," Galiba bu toplantıyı AKS TV canlı olarak veriyor, teşekkür ederim" dediğinde olduğu gibi.
Yine dün Nuri hocanın mezarı başına gittiğimizde Haluk TAN'ın kardeşimizin elimizi sıkarak "Hoşgeldiniz" dediğinde hiçbir şey kaybetmediği gibi..
Mustafa Mutlu'yu haberlerinde unuttukları için kendisini aradığım haber Gazetesi Spor Müdürü Davut AKTAŞ'ın, dünkü gazetesinde "özür" dileyerek Mutlu'yu haber yaptığında hiçbir şey kaybetmediği gibi.
Aksine çok şey kazandılar.
Bize, fikirlerimize gösterilen sevgi ,saygı ve yaklaşım, "sağduyu ve tevazunun" tezahürüdür..
İnsan kalitesinin var olan ve öne çıkan göstergesidir..
Zihinlerde yer alacak ve hatırlanacak saygın kimliklerin adresidir..
Dün, biz vardık Samsunspor'da..
Bugün, başka kardeşlerimiz..
Yarın da, onların yerine başkaları..
Sonrasında hatırlarda kalacak şayet mevcut ise; " sağduyulu, tevazu sahibi, saygın kimlikler" olacaktır.
Ve onlar, asla unutulmayacaktır.
Bedenlerini "kibir, haset ve hatta nefret duyglarıyla" dolduran ve öyle yaşayanları bekleyen son ise ;
Bir daha hatırlanmamak üzere, UNUTULMAKTIR!..

Günün Sözü:
NEFRET, ateş çemberindeki akrep gibidir kendini sokar, öldürür..
SEVGİ ise; kutsal bir mirastır, sahibini ölümsüzleştirir..N.S
nusret sağlam   aks tv genel yayın müdürü .                 bordo maviyi yüreğinde taşıyor dediği kim milletvekili ahmet yeni mi?

celebi

,
Alıntı yapılan: birolkys - 22 January 2011, 18:09:52
                bordo maviyi yüreğinde taşıyor dediği kim milletvekili ahmet yeni mi?

bence öyle bunu ahmet yeninin konuşmasındanda anlıyoruz gibime geliyor

twitter

geçen gün tartışma olmuştu td'de çamlıklı ve çamlıklıyız ile mesajını gördüm şimdi güngören deplasmanında 250-300 kişi olur diyor baya afilli afilli  :D :D