11- Billy Mehmet

Başlatan kaptan 55, 13 January 2011, 17:27:43

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı

BİLLY DOĞRU TERCİH!

"Eser'in direkten döndüğünü biliyoruz. Bursaspor'dan bu yana sürekli inşte olan bu oyuncu tatmin etmezdi zaten; inanın hayırlısı bu.
    Billy Mehmet daha gerçekçi.
    Hele oyunu karşı kaleye yıkabilme becerisine sahipseniz" diye bitirmiştim; "Dağ fare doğurmasın" başlıklı yazımı. Billy Mehmet henüz transfer edilmemiş, resmi imzalar atılmamışken...
    Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçının son bölümünde oyuna girdi Billy ve Samsunspor camiası da kendisine yabancı bir ismi bu sayede az da olsa tanıma şansına ulaştı. Daha fazlasına ise ligde sahip olabilecek ancak.
    Ben transfer önceki kanaatimin arkasındayım. Tam ihtiyacına göre, ara transfer döneminde alabileceği en iyi oyunculardan birisini renklerine bağladı Samsunspor.
    Gerek gözlemim... Gerekse de futbol aklına itimat ettiğim Gençlerbirliği altyapısının başarılı teknik patronu Osman Işıtan'ın tespitleri bu öngörüme öncelikli neden.
    Sabır üzerine kurulu bekleme oyunu oynamayan...
    Yüksek ofans gücü ile oyunu domine etme becerisine sahip takımlar için biçilmiş bir kaftan Billy.
    Samsunspor'da o tarz bir takım değil mi?
    Elindeki Zenke, Agbetu ve Abdulaziz gibi katetme özellikleri yüksek isimler ile oyunu karşı kaleye yıkma konusunda farkı yok mu?
    Devreye gelene kadar gördük ki var.
    Can sıkacak tarafı şu: Gol yüzdesi taraftarı ayağa kaldıracak kadar yüksek değil Billy'nin.
    Oyuncu eksiltme becerisi de...
    Ama inatçı, yüksek mücadele gücü ve dağıtıcı özellikleri ile ceza sahası içinde tam bir baş belası.
    Ayrıca iyi duvar oluyor ve toplara çok sert ve etkili vurabiliyor.
    Rakip ceza sahası içinde kaos yaratmak ise O'nu en güzel özetliyen özelliği.
    Oyunu rakip kaleye yıkmak işte bu nedenle fazlasıyla önemli. Billy'den faydalanma yolu, oyunu karşı yarı alanda oynayabilmekten geçiyor.
    Tipik bir Ada oyuncusu O.
    İngiltere'de altyapı denilince ilk akla gelen kulüplerden biri olan, West Ham United 'dan yetişme...

Hakı Yeşilyurt   

KareAs55

Ben beğendim  billy mehmet'i en azından topu tutabiliyor diğer oyunculara iyi servisler sunup goller gelicekdir...  :)

Ayberk

Yalnız bunlar harbi kafayı bozmuş, karadeniz sahiline bir ziyaret fena olmaz falan demeye başladılar :D

Olum billy nerden geldin lan sen :D :P

berusa55

KareAs55

Samsun mirren el ele samsun mirren el ele hep beraber süper lige   :)  ;D

Ayberk

Valla abi gidişat o yönde. Ciddi ciddi bayrak, atkı vs gönderme niyetleri var. Samsunspor'a da Billy sayesinde ciddi sempati duymaya başladılar. Samsun'un haritadaki konumundan tutun da ligdeki yerimize kadar araştırmışlar. Süper Lig yolundaki iyi dilekleri de cabası :)

berusa55

Biz de irtibatı sürdürelim esasında. Bizden de atkı flama gönderip bir köprü oluşturalım. Güzel olacak gibi.

Ayberk

Kısıtlı ingilizcemle mücadelemi veriyorum abi :D

Burak

benim üyelik aktif olmadı nedense bende yazacağım ama  :o

Ayberk

Alıntı yapılan: Burak - 18 January 2011, 01:19:13
benim üyelik aktif olmadı nedense bende yazacağım ama  :o

Facebook hesabıyla giriş yapacaksın abi, sonra nickname isteyecek senden sitede kullanacağın. Oraya da yazacaksın burak55 diye, işlem tamamlanacak ;)

Tufan

ben demin üye oldum ya sıkıntı yok üye olurken bi soru sormuşlar en son St mirren ne zaman İskoç kupası aldı diye onuda google'a sordum o kadar  :)

seckin55

Billy Mehmet oley
Billy Mehmet oley
Billy Mehmet oleyyyy
oooooooooo
Billy Mehmet oley
Billy Mehmet oley
Billy Mehmet oleyyyy

berusa55

AlıntıBİLLY İYİ FUTBOLCU

Yetenekli oyuncuları zor şartlarda kadrolarına kattıklarının da altını çizen Öztürk, "İzzet Denizlispor'dan para sorunları için ayrıldı. Ben bu kulüpte yöneticilikte yaptım. Billy Mehmet gibi yetenekli bir futbolcu görmedim. Gençlerbirliği yönetimiyle konuştum. Billy'in çok iyi futbolcu olduğunu ve Türkiye'ye getirmekte güçlükler çektiklerini söylediler. Bu çocuk bizde iş yapar. Seneye de oyuncu aramayız ve takımda kesin oynar. Billy sadece bizim değil, Bursaspor'un da transfer listesindeydi" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25019

Atakumlu

nokia tune melodisiyle bu sozler bana uyumlu geldi... :-[ billy mehmeti bu sekilde tribunlere cagırabiliriz...

billy mehmet billy mehmet billy mehmet  ooo

Ayberk

Seneye Bursa'nın transferi Miller'dan daha fazla gol atacağını iddia ediyorlar Süper Lig'de :D Bize de inşallah demek düşer.