Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

buraks

takımın bankoları olmazsa olmazları
ahmet şahin
kemal
orhan
hakan
zenke (zayıflaması şartıyla)
nazar değmez inşallah
gerisinide kalpar bulsun

dr_ahmet

Bir yorum da benden...
1. Defans zaafiyetimiz ürkütücü...
2. Ordu maçında netlik kazanan kondisyon eksikliği sanki devam ediyor,
    belki de idmanlardan dolayı yorulmuş da olabilirler...abdülaziz, h.bayraktar, zenke, agbetu oyundan düştü...
    H.bayraktar ve zenke de kilo problemi mi var yoksa televizyon mu yanılttı?
3. Zenke ve Agbetu birbirlerine çok uzak oynadılar ve sonunda kayboldular...
4. Yeni alınan oyuncular direk oyuncu değil mi? Oyuna niye çok sonradan sokuldular? Anlayamadım...
5. Billy Mehmet ve Musa iş yapacak gibi...Dilaver yeterince vakit almadı....
6. Ligin 1. yarısında izlediğimiz klasik samsunspor'u izledik... Atak organizasyonu ve bitiriciliğin zayıf olduğu...
7. Gerçekçi olmak gerekirse fb becerikli olsaydı moralimiz çok bozulabilirdi...
8. İnşallah Kenan ve Orhan da ciddi sakatlıklar olmamıştır...
9. Bence seçilen rakip açısından riskli bir hazırlık maçıydı...

Musti

yedeklerde yazan Hakan Akman, Hakan Koçaslan'dı. Yanlış yazmışlar. Bir de oyuna girince kaptan oldu... :o  Hakan Bayraktar'ın emreye ve selçuğa yaptığı inceler de müthişti.  :D

Takım yorgun gözüktü... Kondüsyon eksiğmiz var. İkili mücadeleleri kazanamadık...

AhmetDenizci

17 January 2011, 14:14:47 #513 Son düzenlenme: 17 January 2011, 15:03:09 CenkÝþler55
SAMSUNSPOR - Fenerbahçe Gol: Zenke (Ofsayt)

Musa'nın ortası Zenke'nin golü  samsunspor_x

Yeni formamız :) Şahane  samsunspor_x

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 January 2011, 10:07:38
hastane odasında izledim maçı..

Bily de zülfikarda musa da bence takıma katkı sağlar..Yalnız bu adamlar adapte olana kadar inşallah saçma puanlar kaybetmeyiz..
Dilaver soru işareti..Ufuk neden oynamadı ?? O genç Oğuz kısacık pıtır pıtır kimdir bilen var mı ??

Ahmet bu ligin hatta süper ligin bile üstünde bir kaleci olduğunu bir kez daha kanıtladı..

Mersin maçından sonra sürekli kazanan bir takıma sahip olabiliriz..Tabi el freni çekilmez ise  8) 8) 8)

ufuk bayraktarın bir sakatlığı var yanılmıyorsam. gazetede okumuştum.

holigan5565

dün maça ii başladık aslında ilk 20 dakika ortasahada top yaptık ancak ondan sonra alex sahneye çıkınca bayağı bir sıkıntı yaşadık defansta.ama bence haka takımın en büyük sıkıntısı pozisyon üretmekte sıkıntı çekiyoruz. ileriye top taşıyacak adamımız eksik inşallah kevin bru takıma katılırda sorun kalmaz.yalnız 2. yarı alex çıktıktan sonra gördükki fb bize karşı çok sıradqan bir takım olmuş.gerçekten çok pozisyon veridk maçtarakibe ama Ahmet sayesinde kalemizi gole kapadık.tek tek ele alacak olursak adem belkide sakatlığının etkisiyle çok açık verdi bölgesinde kemal defansın orhanla birlikte ayakta kalan tek elemanıydı.kenan semihi ii tuttu ama ara pası atılan toplarda aciz kaldı. orhan kendini müthiş geliştirdi defansta az hata yapıyor hücuma katıldığında sol ayakla çok iyi ortalar yapıyor.murat sakatlığı var dedi birisi oyunu ondan mı by kadar kötüydü belki çok koşuyo ama ortada çok top kaptırdı. hakan bayraktar ileriye top taşıyan tek adamımız.ama oda ilerleyen yaşı yüzünden kondisyonu yetersiz.turgay iitop kesiyo olabilir ama hücum yönünde hiç yok sahada.bence en büyük sorunumuz bu ortadaki üçlü defansif olarak iiler ama forvete hiç top taşıyamıyolar.agbetuya gelirsek belki ii niyetli ama kafasına eserse oynyo ve o iyi oynayamadığı maçlarda takım ileriye top hiç taşıyamıyor. hakan la birlikte forvete top taşıyan önemli isim o iyi oynayamadığında pozisyon bulamıyoruz.aziz bence abartıldığı kadar iyi değil istikrarsız 1 maç oynadı antep maçında o zamandan beri bir etkinliği yok.zenkeye gelecek olursak kesinlikle ileri üçlünün ortasında asla oynayamaz bana göre kanatta süratini ve gücünü kullana bilir.Yenilere gelirsek bence formaya en yakın isim billy çok iyi top dağıtıyor. ve eğer kanatlardaki arkadaşlarına çabuk uyum sağlarsa gelen ortalarda bolca kafa golü  atabilir.musa daeme ii bir alternatif ben zülfükarıda çok beğendim oyun içinde iyi bir yedek olabilir. dilaver pek dikkat çekici değildi.yalnız ufuk niye oynamadı onu merak etti yoksa kalpar yürüyüşünü beğenmeyip kadro dışı bırakmış olabilirmi? :D izzzet ve gelirse kevin bru ile alternatifli ii bir kadromuz olur ama bu kadro süper ligde ne yapar önümüdeki sene bence vasatı geçemez.

yirmiuc

bence bu kadro iyi bir golcü takviyesiyle, 2. yarıda kasımpaşanın yerine oynasa süper ligde kalır.

mehmet yılmaz

17 January 2011, 20:53:30 #517 Son düzenlenme: 17 January 2011, 20:57:47 samsuni
Maçtan bazı kareler

usare

özerin ayağı çok kötü kalkmış, Allah korusun Ahmet'i sakatlayabilirdi.

dr_ahmet

Umarım bu güzel fotoğraf karelerinin arkası seneye süper ligde devam eder...
Bu takım, bu şehir ve bu taraftar süper lige çok yakışıyor...
Ve bence bu forma süper olmuş...
Bize spesifik bir forma...
En kısa zamanda bir forma daha alacağız anlaşılan...

cembaba

Abi Süper Lig'deyiz gibi hissettim bir an. Ama heyecanlanmadım. Çünkü yıllardan beri oradayız. Evimiz daaa :D

YaSeF55

Alıntı yapılan: Cenkİşler55 - 17 January 2011, 14:14:47
x

Yeni formamız :) Şahane  samsunspor_x

Katılmıyorum daha güzel olabilirdi bence

Ayberk

Yeni forma hiç de göze hitap eder cinsten değil bana kalırsa :o

TeRMeLee

Öyle demeyin bizi düşünüp 35. yılımıza özel yapmışlar bu formayı  >:(.

berusa55

AlıntıLig'den forma sürprizi
[ 18.01.2011 ]

Futbol Firması Takım Sporları Sorumlusu Çetin Tunç'un, Fenerbahçe maçı öncesinde Kırmızı-Beyazlılara özel olarak tasarladığı parçalı forma büyük beğeni topladı. Samsunspor forma sponsoru Lig Futbol Firması Takım Sporları Sorumlusu Çetin Tunç, Fenerbahçe ile oynana hazırlık maçı öncesinde camiaya güzel bir sürpriz yaptı. Kırmızı-Beyazlıların 1970'li yıllarda giydiği efsane parçalı forması üzerinde küçük değişiklikler yapan Tunç, formanın tam ortasına Samsunspor logosunun gölgesini monte etti. Yeni tasarımın herkes tarafından çok beğenildiğini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, "Samsunspor'un gerçek forması bu çubuklu formadır. Bize bu jesti yapan Lig Futbol Takım Sporları Sorumlusu Çetin Tunç'a camiamız adına teşekkür ediyorum" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=74372