Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

berusa55

Valla bazı aksaklıklar dışında yenilerin de takviyesiyle bu takım çok daha iyi olacak anlaşılan arkadaşlar. Takımımızı çok diri ve sağlam gördüm. Allah utandırmasın!

Not: yalanlarını seveyim spiker bu arada!

Forvetim

ahmet şahin haricinde hepsi değişti

kuzey55

emre

ALLLLlllah razı olsun spiker..senin gözünde de biz atak yaptık ya 2013'de şampiyonlar liginde koyarız real madrid'e.

Tufan

Zülfikar'ın iyi fiziği var yan toplarla gol atabilir.
bir Hakan Koçarslan klasiği 75de girip kart görmek. :)

Ollivanders

Stoper ve Turgay ın yerine transferler yapılmasını istedik taraftar olarak. Henuz o bolgeye transfer yapamadılar. Dilaver , musa buyuk , ufuk ve billy mehmet transferleri yerinde . Ancak Zülfikar bence topçu degil. Turgayın yerine oyun kurucu veya sorumluluk ustenen kaliteli bir orta saha ile bir stoper bizi Superlige fazlası ile taşır. Ama nerdeeeee

twitter

berusa55

Bu takım çok daha iyi olacak! Akhisar'a Allah kolaylık versin  ;)

GurbetciFanatik

Ula Feneride yenemiyorsak kimi yenecegiz
:D :D

kuzey55

genel olarak bulundugumuz lige göre iyi bir takım olduk.kemalin yanına adam lazım bu su götürmez bir gercek ayrıca orta sahaya bi yabancı alırsak süper oluruz.

Forvetim

takım için iyi bir test oldu hayırlısı olsun inşallah ilerisi için bir ışık olmuştur

emre

nerde o eski dilaver. :D rober hatemo gitmiş yerine,Samsunspor formalı bir aslan parçası gelmiş   ;) hadi bakalım iyi olur inşallah.Billy'den daha agresif futbol bekliyoruz,musa beklediğimizden daha iyi..Ahmet,Kemal bizi yanıltmadı  :)

bu arada o..... çocuğu spiker..illa sövün bana diyor  >:(

hacettepeli

Son pozisyonu iyi kurtardık. Ben takımı iyi buldum  >l<

berusa55

Takım sağlam; yenilerin de alışmasıyla iyi olacağımız çok açık çıktı meydana bu maçta. Akhisar maçı öncesi topçularımızın özgüveni açısından da iyi oldu bu skor!

**KaR6**

zülfikar'ı halı sahaya çagırırsam nolim..