Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

gkhn

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2011, 16:00:39
Bizim taraftara nedense zenciler yaranıyo zaten çözemedim bu zenci sevdasını :))
Onu korumak değil amacım ama geçen sezon olmasaydı tff 2.Lig de hesaplar yapan bi takım olabilirdik diye düşünüyorum.

Bu sene yok nedense zirve hesapları yapıyoruz :) Şaka bir yana turgut bize bir çok şey kattı ama sevmiyorum nedense soğuk bir havası var zaten zorla mı sevelim yani...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: gkhn - 15 January 2011, 16:04:58
Bu sene yok nedense zirve hesapları yapıyoruz :) Şaka bir yana turgut bize bir çok şey kattı ama sevmiyorum nedense soğuk bir havası var zaten zorla mı sevelim yani...

Yok tabi sevmek zorunda değil kimse.

cembaba

Yorum yapmamak daha mantıklı sanırım :) Yolu açık olsun.

Serkan

Biz zenci değil savaşan insanları seviyoruz ;) kurduğun cümle yanlış anlamalara sebebiyet verebilir.

Zenci değildir onların ismi siyahi futbolcu diyebilirsin Afrika kökenli diyebilirsin daha hoş durur...

kabacevizli55

malum futbolcular  turguttan 1 milyon kere daha sempatik geliyolar bana sahada uzun bi yalı kazığı görçeğeme  savaşmaya hazır insan baktığında korku salan fizikli topcular daha bi güçlü takım görmeme sebeb oluyolar

LisandroLopez

Adam savaşmadan 15 gol attı ama nasıl olcak :)

kabacevizli55

bu adamlarda savaşarak samsunsporun 5 senedir hasret kaldıı liderliğe yaklaştırdırlar o nolçak  ;)

Ajan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2011, 16:42:09
Adam savaşmadan 15 gol attı ama nasıl olcak :)

Futbolun x sayısı kadar gol atmakla değerlendirmekten vazgeçsen iyi olur.Hele ki taraftar gözüyle bakarsan Gol atmaktan önde gelen onlarca neden var.

Ollivanders

15 January 2011, 17:05:11 #10283 Son düzenlenme: 15 January 2011, 17:08:48 Serpico55
Messiden iyi bence ... 64 maçta 65 gol atan ronaldo varya hani ona 5 basar. Sağolsun geçen sene bizi açık ara şampiyon yapıyordu ama istemedi yönetim. Kim demiş zar zor ligde kalldık diye. Savaşsaydı neler olurdu acaba. 40 golu bulurdu Super yetenek.

supernatural_55

Salmayalim mi artik turgutu beyler;)yolu acik olsun, biz de onumuze bakalim;)

LisandroLopez

Şampiyon olabilmen için sezonun başında alacaktın Ahmet Şahin'i devre arasında değil.
Kale boş gibiydi bizde neredeyse ilk yarıda , Eray-Cengiz ikilisi bi Ahmet etmiyordu.
Bırak Şampiyonluğu ilk 6'ya girememenin başlıca nedeni bu mesela.
Ha birde bu kadar alternatifli kadron varmıydı geçen sene orası da düşünülmeli.
Ayrıca geçen sene ki Karabük olsun,Adana olsun,Buca olsun bu sene yok.
Tabiki Samsunsporumuz bu sene çok iyi bi takım hakkını veriyorum ama geçen seneki kalite bu sene yok bu ligde.
Ne olursa olsun Lider Rize'nin evinde bize karşı oynadığı topu hep beraber gördük,2 pas üst üste yapamayan bi takım görüntüsündeydi.
O takım bu ligin lideri işte..  Bilmem anlatabildim mi...

alisan5516

turgut yalnızdı şimdi savaşan adamLAR var gerçi bide SAVAŞan adamlar var iki savaş kazanınca hocasına söveninden :)

spooks

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 15 January 2011, 16:46:15
Futbolun x sayısı kadar gol atmakla değerlendirmekten vazgeçsen iyi olur.Hele ki taraftar gözüyle bakarsan Gol atmaktan önde gelen onlarca neden var.

adam haklı beyler  :-X

Burak

valla Turgut iyi futbolcu biz ne kadar benimseyemesekte. Ben bank asya'da hızıyla geçmediği futbolcu göremedim. Ayrıca verdiği asistler tutulmuyor nedense en az 10 asisti vardır geçen sene

alisan5516

ama bu haber bomba sanki ne galatasaray ne ankaragücü açıklama yapmış.ankaragücü sitesine girdim resmi var turgutun daha geçen günki alkmaar maçından yollarını ne çabuk ayırmışta galatasarayla anlaşmış :)