Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

gs mehmet batdalı musa çağıranı serdar özkanı ve bunun gibi gencleri alıyo ama yıldızı parlamıyo bu tip oyuncuların gs de.turgutta 1 sene yedek bekler sonra kiralık verilir sonra da yine bir anadolu takımına transfer olur.

Burak

Serkan

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 15 January 2011, 10:18:14
O ts clup u cıkarmakla adam paraya para demıor saten agalar. g*t kadar dükkanı koca dukkan yaptı cıftlıkte herkezın elınde bı ts clup posetı gorur oldum vallahı adam samsundakı ts lılerın cok oldugunu bılıor her kez oraya akın ettı elın mılletı store acar bızım kendı storemız bıle olmaz KOCA CIFTLIKTE !

müdür bir ben göremiyoruım şu ts clup ürünlü elemanları ( =

özkan

serdar özkan ank.gücüyle anlaşmış.

kabacevizli55

müdür bir ben göremiyoruım şu ts clup ürünlü elemanları ( =

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 15 January 2011, 10:18:14
O ts clup u cıkarmakla adam paraya para demıor saten agalar. g*t kadar dükkanı koca dukkan yaptı cıftlıkte herkezın elınde bı ts clup posetı gorur oldum vallahı adam samsundakı ts lılerın cok oldugunu bılıor her kez oraya akın ettı elın mılletı store acar bızım kendı storemız bıle olmaz KOCA CIFTLIKTE !

heralde gurbettesin  ama abartma o kadar değil ya

Gorkem

Gerçekten Samsunda Travzan atkısı vs takanlar azaldı ama arabalarında çokgörüyorum

Serkan

ya lütfen eskiye göre müthiş bir azalma var her konuda ;)

özkan

salak turgut korsan menajerlerin ve akıl veren abilerinin laflarına kanıp tek taraflı olarak ank.gücüyle sözleşmesini feshedip kendisini hem menajeri hemde ankaragucu karsısında hukuken buyuk magdurıyete dusurmusdur.salak turgut  :D

Gorkem

samsunmania

LisandroLopez

Adam Gs oynicak halen salak diyen var şaka gibi:))))

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2011, 15:53:52
Adam Gs oynicak halen salak diyen var şaka gibi:))))
o zaman sabriylede dalga gecmeyelım  ;) hatta guiza baki fln  ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 15 January 2011, 15:54:34
o zaman sabriylede dalga gecmeyelım  ;) hatta guiza baki fln  ;)

benim de aklıma direk o geldiydi ama kardeşim, turgutla ilgili nötr oldugum için yazmadım ama mantıklı :)

LisandroLopez

Bizim taraftara nedense zenciler yaranıyo zaten çözemedim bu zenci sevdasını :))
Onu korumak değil amacım ama geçen sezon olmasaydı tff 2.Lig de hesaplar yapan bi takım olabilirdik diye düşünüyorum.