Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

kuzey55

billy mehmet ile anlaşmışız.

kaptan 55

Alıntı yapılan: Forvetim - 13 January 2011, 10:31:51
billy mehmet sağlık raporundan uzak durunca sakat olabileceğinden vazgeçilmişti şimdi sağlık raporu almış prensipte anlaşılmış nasıl oldu bu iş. 2 maç oynayıp sakatlandım deyip sezonu mu kapatacak. böyle ihtilaflı ve tedirgin durumlardan neden uzak durmuyorlar. insana ister istemez olumsuz düşünceler geliyor. sırf yapmış olmak için gereksiz transfer yapacak zaman değil yani. neyse, inşallah yanılırız.

bizde öyle biliyorduk olayı ama ingiltereden bir takımla anlaşmak için son anda transferden vazgeçmiş,demek ki anlaşamamış tekrar bize dönmüş ve bugün imza attırılmış.

yirmiuc

13 January 2011, 17:40:55 #377 Son düzenlenme: 13 January 2011, 17:49:17 yirmiuc
billy mehmet, hiç yoktan iyidir.
gol atabilen bir oyuncu almalıyız.

Tufan

Billy ile Savaş'ın yerini doldurmuş olduk peki ya Cenk'in yeri nasıl dolacak tek forvetle gelir mi şampiyonluk yoksa genç Sinan mı bizi hedefe taşıyacak kitlenen maçlarda.

Dartagnan

aynı  tedırgınlık bende de var.Ancak bır yandan da daha fazla takvıye yapılırsa takımın bozulmasından korkuyorum.Ama ılk tedırgınlıgım daha agır basıyor.Bır defans,bır ofansıf ve bır forvet lazım.azeri,kevin bru ve bekim bala.

Ayberk

Alıntı yapılan: Dartagnan - 13 January 2011, 18:41:19
aynı  tedırgınlık bende de var.Ancak bır yandan da daha fazla takvıye yapılırsa takımın bozulmasından korkuyorum.Ama ılk tedırgınlıgım daha agır basıyor.Bır defans,bır ofansıf ve bır forvet lazım.azeri,kevin bru ve bekim bala.

Yalnız bu durumda agbetu yolcu olması lazım abi, 4 yabancı olur hem bekim hem de bru gelirse :o

Burak

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 13 January 2011, 22:15:42
Yalnız bu durumda agbetu yolcu olması lazım abi, 4 yabancı olur hem bekim hem de bru gelirse :o

azeri stoper türki ama arnavutta türki sayılır mı?

Dartagnan

arnavutunda Türk statüsünde oynayabileceği söylendi bana .

mehmet yılmaz

Sadece Türk Cumhuriyetleri vatandaşları oynayabiliyor, Arnavut'un oynaması mümkün değil. Tabii iki ay içinde Cavcav onu Türkleştirmediyse :)

Burak

AlıntıBank Asya 1. Lig yabanci sinirlamasi
TFF Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda Bank Asya 1. Lig takımlarının, 01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olmaları koşulu ile 3 yabancı uyruklu futbolcu ile Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı hükümlerine uygun sözleşme imzalayabilmelerine ve oynatabilmelerine, bu futbolcular ile imzalanacak olan sözleşmelerin bitiş tarihinin maksimum 31.05.2013 olabilmesine, 2009 - 2010 sezonu sonunda Turkcell Süper Lig'den düşen takımların yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını boşaltmaları halinde bu hakkı kullanabilmelerine karar verdi.

Ayrıca belirtilen yabancı uyruklu futbolcular dışında, Bank Asya 1. Lig takımlarının Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 futbolcu ile Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı hükümlerine uygun sözleşme imzalayabilmelerine ve müsabakalarda oynatabilmelerini de karar bağladı.

Kulübün 2010 - 2011 sezonu sonunda Turkcell Süper Lig' e yükselmesi halinde, 2011 - 2012 sezonunda sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcuların, Turkcell Süper Lig yabancı uyruklu futbolcu kontenjanında sayılmasına, kulübün TFF 2. Lig'e düşmesi halinde, sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcuların müsabakalarda oynatılmamasına da karar verildi.

sanırım sayılmıyor

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 14 January 2011, 00:57:39
Sadece Türk Cumhuriyetleri vatandaşları oynayabiliyor, Arnavut'un oynaması mümkün değil. Tabii iki ay içinde Cavcav onu Türkleştirmediyse :)

Keçiören kalaba nüfusuna kaydettirmiş, adını da bekir bagaj yapmış bile. ;D

berusa55

Billy Mehmet kontrolden geçti

14 Ocak 2011 / 16:16

Samsunspor'un yeni transferi Billy Mehmet sağlık kontrolünden geçti.

Samsunsporlu yöneticilerle görüştükten sonra Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Billy Mehmet, Ekg, Efor tetkiklerinin yanı sıra, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları ve Ortopedi muayenesinden geçti.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hakan Özcan, futbolcumuzun hiçbir sağlık sorunu olmadığını belirtti.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27801

YaSeF55

bu blly osman beyza nerden çıktı ya :D biz bunu billy mehmet biliyorduk :) yoksa bu çakma billy mi ? :D

kuzey55