Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

14 January 2011, 18:45:05 #225 Son düzenlenme: 14 January 2011, 18:48:17 6 Ertuðrul Saðlam
Billy Mehmet ve İzzet Akgün'den kampa katılan varmı öğrenebilirmisiniz?

Kais

samet_55

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 January 2011, 14:52:10
Antalyalı yöneticilerin kafası basmamış hala fenevin hangi takımla oynadığı! Sizle oynasalardı o zaman mardan2'de oynardınız.  ;)
ORDA İYİMİOYNUYO FENER ACABA..SONRA CEM YILMAZ GELİP YANLIŞ ANLAMAYIN MEKAN OYNATIYO DEMESİNN:)):)::)

mehmet yılmaz

Maçta ikinci devre
0-1 mağlupmuşuz.

doðan

Evet celebi su anda macı izliyor , benim programım uymadığı için gidemedim... Hoca gencleri oynatiyormus ve çokda asilmiyormuslar maca ...

realfans

Ahmeti

bu hazırlık maçı ve fener maçlarında kafasında oluşturduğu onbiri oynatsa daha iyi olmazmıydı acaba.

Ollivanders

Turgayı oynatacak yine offff........

mehmet yılmaz

0-1 bitmiş. ikinci devre gençler ağırlıklı oynamışız.

Ahmeti

umarım bazı eksiklerimizi görürüz ona göre bu maçtan ders çıkartırız

ElbistanLı4655

Son Maç Fenerbahçe Die Bi Takımlaymış?? :)) Bal'da Fln Mı Bu Takım:))) :)

GökhanÇağlar

yenilmişiz bugün,acısını fenerden çıkarırız inşallah...

55(tuncay)55

55.hakan

Adem'in parmağının kırılmış olabileceği yazıyor facebook'ta.Hastanedeymiş şu an.Umarım önemli birşeyi yoktur.

Ayberk

İnşallah bir şeyi yoktur ::)

Bu arada Kalpar'ın şimdiye kadar tek beğendiğim demeci geçen gün Hedef Süper Lig programındaki sözleri oldu. Spiker Fb ile maçınız var onları yenip lige moralli mi girmek istiyorsunuz diye sordu, Kalpar efendi hiç istifini bozmadan "Yani neticede hazırlık maçı, eğer ki bir maç kaybedeceksek bunun ligde değil de hazırlık maçında olmasını isterim, eksiklerimizi görmek için oynayacağız" dedi. Çıkıp da yok öyle iyi takım böyle şatafatlı takımla oynayıp şekil yapmaya çalışıyoruz dese şaşırmazdım hani :D