Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

seskat

Ertem Şener Twitter da yazmış Macı Kanal D veriyormuş

Atakumlu

Alıntı yapılan: seskat - 13 January 2011, 12:50:17
Ertem Şener Twitter da yazmış Macı Kanal D veriyormuş

haber dogruysa super olur...

seskat

bu da direk twitter linki Ertem Shener gercek mi değil mi anlayamadım. kanal d nin sitesine baktım orda henüz yazmıyor.

jean

**KaR6**

official sayfası, ertem dediyse dogrudur :) yalandan yere f4 tv aradım dun akşam demek ki ;D

ahmetsefa55

Fener Samsun karşısında!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın ardından Antalya'ya geçerek, ikinci yarı öncesi kamp yapacak olan Fenerbahçe, 16 Ocak Pazar günü Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Antalya Mardan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçın biletlerinin bugün 5 liraya Biletix'ten satışa çıktığı bildirildi.

ligtv

maviay55

AlıntıFener maçı önemli

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar Fenerbahçe ile oynayacakları maçın farklı olacağını belirterek,"Gerçek gücümüzü o maçta göreceğiz" dedi

GERÇEK GÜCÜMÜZDE DEĞİLİZ
Adana Demirspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, oynadıkları iki maçın ölçü olmayacağını söyledi. Gerek Batman Petrolspor gerekse Adana Demirspor maçlarında oynadıkları futbolun gerçek güçlerinin göstergesi olmadığını belirten Kalpar,"Fizik olarak iyiyiz, ancak kondisyon çok farklı. Antrenman kondisyonu ile maç kondisyonu arasında uçurumlar oluyor. Biz bunu gidermeye çalışıyoruz. O yüzden Adana Demirspor maçının değerlendirmesini yapmayacağım" dedi.
İDEAL 11'LE OYNAYACAĞIZ
Hafta sonunda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının da altını çizen Kalpar,"Bu maç bizim geleceğimiz adına çok önemli. Rakibimiz çok güçlü. İyi bir hazırlık maçı olacak. Bu maçla birlikte artık herşeyi şekillendirmemiz lazım. Fenerbahçe maçında ideal 11'imiz ile sahaya çıkmayı hedefliyorum. Zaten bu maçtan sonra lige konstre olmamız gerekiyor. Şu an herşey planladığımız gibi gidiyor. Bizi en çok sevindiren olay ise bu zamana kadar hiç sakatlık vermememiz. İnşallah lige bu şekilde gireriz" diye konuştu.

HALK

55__Gurbet__55

haber dogru kanal d sitesinde yayin akisinda yaziyor

engin55

20:00
Fenerbahçe - Samsunspor Canlı

Evet kanal d nin yayın akışında bizim maç var. Hayret kanal d hazırlık maçı verirmiydi

FaTiH_HaN

çok iyi oldu kahve kahve gezip d-smart aramamıza gerek kalmadı.

Gorkem

Kanal dnin vermesi iyi olmuş  >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

seskat

demek ki kanal d şahitlik yapacak fenevi 4'leyeceğimiz maça   :D :D samsunspor_x >l< samsunspor_x >l<

holigan5565

hazırlık maçımız arnavut takımıyla bugünmüydü yarın mı

berusa55

KotuCocuk55

Vaybe kanal d de fenerle maçımız yayınlanacak,çok sevindim bu habere,hemde çok!

Özlemişiz be samsunum!

Telekomlarla,güngörenlerle,kartallarla,akhisar,tavşanlı,mardinlerle uğraşıyoruz,

Hiç yakışmıyor bize,samsuna gelen rakip takım futbolcuları kendini nou camp ta zannediyor..

Koyalım fenere ama güzel futbol önceliğimiz,haa bide koyarsak havaya girmeyelim...

O maç farklı,bank asya farklı!