Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 January 2011, 18:27:33
canlı anlatım yaparsın artık abi :)

Fener maçında olabilir diyeceğim ama TV verir o maçı  ;)

kuzey55

tekrar oku sayfayı arkadasım ezbere yazma bugün ki mac 6 da.fb maçı aksam 8 de

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 January 2011, 18:29:47
Fener maçında olabilir diyeceğim ama TV verir o maçı  ;)
Hemen fener maçına gitmeyi düşün abi ama Adanademirspor maçına gitme.Neden?  ;D :D
Bakale ADS'ye garezin mi var :P :-*

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 January 2011, 18:31:21
Hemen fener maçına gitmeyi düşün abi ama Adanademirspor maçına gitme.Neden?  ;D :D

adana turuncudur diyo o da belki :)

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 January 2011, 18:31:21
Hemen fener maçına gitmeyi düşün abi ama Adanademirspor maçına gitme.Neden?  ;D :D

Bici yerik şalgam içerik demirspor bizi kesmez, fener maçına giderik  :-*

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 January 2011, 18:32:16
adana turuncudur diyo o da belki :)

Hem Adana turuncudur hem de bu alemda tek "Şimşekler" tanırım  ;)

Ertuğrul Sağlam

Ajanspor'da Adanasporlu arkadaşların Samsunspor'a olan yakın davranışlarından dolayı Adanaspor'a baya bir sempatim oluştu. o yüzden diyorumki. ADANA  adana_x TURUNCUDUR ;D

celebi

beşnumara

Ertan abi sen bakma o klavye çocuklarına.Sen adanadaki samsunspor sevgisine bak.Samsunspora sempati ile bakanlar ADS'lidir.Görecez o turuncuların sevgi pıtırcıklarını 24. hafta ;)

Murat abi şimşekler konusunda haklısın.Ben onlara her zman diyorum ki "mavi şimşek mi olur la"  ;D ;D

Mustafa sana cevaı haftaya verecem ;D :-*

Ertuğrul Sağlam

berusa55

La tamam yer turuncu gök mavi forza Samsunspor hey Allahım ya!

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 January 2011, 18:41:46
Ertan abi sen bakma o klavye çocuklarına.Sen adanadaki samsunspor sevgisine bak.Samsunspora sempati ile bakanlar ADS'lidir.Görecez o turuncuların sevgi pıtırcıklarını 24. hafta ;)

Murat abi şimşekler konusunda haklısın.Ben onlara her zman diyorum ki "mavi şimşek mi olur la"  ;D ;D

ünide ev arkadasım ads liydi aynı zamanda fbli.yani benden dolayı adsliği tutmuştu..taraftarını tebrik ederim ama sanki adana turuncu gibi :) neyse konumuzun dışına çıkmayalım.

AntZ

ADS nin bize sempatisi Adanaspor la aynı ligde ve rakip olmamızdan, Adanaspor'un bu sene bize sempatisi de Mersin ile kötü oluşumuzdan kaynaklanıyor  :)

Ertuğrul Sağlam

Murat abi şimşekler konusunda haklısın.Ben onlara her zman diyorum ki "mavi şimşek mi olur la"  ;D ;D

Valla ben ikisinide tanımam ama Ajanspor'da Adanaspor'lular öyle mesajlar gönderiyorlarki içten ve samimi şekilde, Sanki adamlar Samsunsporlu...

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 January 2011, 18:44:11
ünide ev arkadasım ads liydi aynı zamanda fbli.yani benden dolayı adsliği tutmuştu..taraftarını tebrik ederim ama sanki adana turuncu gibi :) neyse konumuzun dışına çıkmayalım.
cinobili'den mi bahsediyosun ;D ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 January 2011, 18:44:48
ADS nin bize sempatisi Adanaspor la aynı ligde ve rakip olmamızdan, Adanaspor'un bu sene bize sempatisi de Mersin ile kötü oluşumuzdan kaynaklanıyor  :)
Antalyadan öyle mi görünüyor :D 24. hafta gel de abi anlarsın  :P