Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

cezayir55

samsunspor.co.nr

Musa Büyük'ten sonra,önceki gece Zülfikar ile de anlaşma yapılmış.

Dilaver,Ufuk,Musa,Zülfikar kesin olan transferler dolayısıyla.
Hayırlısı olsun.

cezayir55

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: cezayir55 - 12 January 2011, 10:06:39
hatta ademi bile kesebilir

Umarım dediğin gibi olur.O zaman hem rekabet olur,hem alternatif.
Gayet iyi.

eyvallah.

celebi

ademi keseceğini hiç sanmam musanın.

lucarelli

jean

neden dogru durust forvet bulamiyoz anlamiyorum en az bir tane kaliteli lazim yada savasi affetsinler

maviay55

AlıntıZülfikar imzaladı

Samsunspor'un gelecek adına yaptığı transferlerden genç Zülfikar Coşkuner ile resmi mukavele imzalandı
Teknik ekibin bir süredir karar aşamasında olduğu genç futbolcunun performansını beğenen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Zülfikar ile sözleşme imzalanmasında bir sorun olmayacağını söyledi. Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, "Genç ve yetenekli futbolcularımıza ihtiyacımız var. Bunun için ilerde zorluk çekmemek adına Zülfikar'ı renklerimize bağladık" dedi. Almanya'nın Darmstadt 98 takımında forma giyen 1991 doğumlu genç oyuncu ayrıca dün batman Petrolspor maçında da forma giydi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, maçın son 10 dakikasında Zülfikar'a forma şansı verdi.
denge

hayırlı olsun..

maviay55

Musa Büyük > Diyarbakırspor

hayırlı olsun

Gaziosmanpaşalı3455

yapılan transferler inan hiçte tatmin edici değil.sanırım bu tarz 2 topçu daha alıp transferi kapatacak yönetim. :( >:( samsunspor_x

Gaziosmanpaşalı3455

adanademirspor ile olan hazırlık maçından bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen ::)

celebi

hazırlık maçı topicine gel maç 18:00 da :)

fatih

inşallah hayırlısı olur Samsunsporumuz için

Forvetim

billy mehmet sağlık raporundan uzak durunca sakat olabileceğinden vazgeçilmişti şimdi sağlık raporu almış prensipte anlaşılmış nasıl oldu bu iş. 2 maç oynayıp sakatlandım deyip sezonu mu kapatacak. böyle ihtilaflı ve tedirgin durumlardan neden uzak durmuyorlar. insana ister istemez olumsuz düşünceler geliyor. sırf yapmış olmak için gereksiz transfer yapacak zaman değil yani. neyse, inşallah yanılırız.