Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

eren55

Alıntı yapılan: sunbeam - 10 January 2011, 14:45:33
Ne yapacaksin Yildiray'i? Adam'in yürüyecek hali kalmamis. O kadar sakatlik gecirdiki artik hic bir yerde oynayamaz? Bence Bank Asya'da bile basarili olamaz.

Bence Cenk'ten iyi oynar.

hacettepeli

Yıldıray iyidir ama bizimle görüşmüyor. O yüzden başka takımların listeleriyle ilgilenmeyelim bence :P

King Of The North

Bence 1 forvet alıp kapatacaklar transferi, Savaşı da affaderler...

mehmet yılmaz

Eser Yağmur işi kesin olarak yatmış.
Musa Büyükle anlaşılmış.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 11 January 2011, 21:14:55
Eser Yağmur işi kesin olarak yatmış.
Musa Büyükle anlaşılmış.

İyisinden vaz geçip kötüsünü aldılar yani :(

yirmiuc

11 January 2011, 21:20:36 #350 Son düzenlenme: 12 January 2011, 01:37:31 Ant55
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 January 2011, 21:15:45
İyisinden vaz geçip kötüsünü aldılar yani :(

bence şöyle düşünmek lazım; musa büyük kötü de olsa alternatifi olan bir futbolcu.
ama eğer eser'i alsaydılar mevcut kadroda ondan başka forvet olmadığı için sürekli forma şansı bulacaktı.
bizimle anlaşmadığı için esere teşekkürler.

KareAs55

musa büyük bu takımda bana göre zaten şans bulamaz orta alanda çok alternatifli bir kadromuz var neden alındığını hayla anlamadım.

berusa55

Ben Musa Büyük'ün Eser'den daha faydalı olacağı kanısındayım. Bu şekilde daha hayırlı olmuş.

cembaba

Şu Türkiye'de bir tane adam gibi pivot forvet yok mudur yani?? Bu kadar mı zor.

realfans

Her iki oyuncuyla yapılan görüşmelerde mutlu sona yaklaşılırken İzzet ve Eser'in Samsunspor'a imza atmaları an meselesi

İMZALAR AN MESELESİ
Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Samsunspor, özellikle forvet bölgesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şu ana kadar sadece Dilaver Güçlü ve Ufuk Bayraktar'ı renklerine katan Kırmızı-Beyazlı ekipte golcü transferi için bir süredir gizlilik içinde görüşmeler yapılıyordu. Samsunspor'un hedefindeki isimlerin ise Denizlispor'dan İzzet Akgül ve Konyaspor'dan Eser Yağmur olduğu öğrenildi.

GÖRÜŞMELERDE SONA GELİNDİ
Alternatifli kadro oluşturmak isteyen Samsunspor'un, bu oyuncuları kadrosuna katmasıyla birlikte transfere de son verilecek. Samsunsporlu yöneticiler, her iki oyuncuyla görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek,"Santrafor arayışımız büyük titizlikle sürüyor. Bu iki oyuncudan en az birisini kesinlikle alacağız. Alternatif olsun diyede iki tane olabilir. Daha sonra transferi kapatacağız" diye konuştular.

KareAs55

berusa55

Forumu dikkatli takip edelim biraz arkadaşlar!

realfans

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 11 January 2011, 21:32:10
kardeşim bu dünkü haberdi.

kardeş sormuşlar önceki konuşmalarda tek bu kadar mı transfer die bnde paylaştım soruları gidermek için

gkhn

Alıntı yapılan: realfans - 11 January 2011, 21:34:17
kardeş sormuşlar önceki konuşmalarda tek bu kadar mı transfer die bnde paylaştım soruları gidermek için

Transfer dedikoduları bölümüne yazalım arkadaşlar bu tür haberleri.

samsunspor.co.nr

Günaydın,

Arkadaşlar,bugün haber gazetesinde Musa Büyük ile ilgili bir haber var ve haberde Musa büyük için sağ bek yazmışlar.

Ortasaha olarak biliyorum fakat sağ bek alternatifi olarak mı aldılar acaba,bilen var mı ?

Yoksa Haber(siz) gazetesinin klasik uydurmalarından mıdır ?

Sevgiler.