Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

brigand

>:( >:( >:( >:( >:( >:( kafayı yedim kafayı iyice..

cembaba

Mustafa kardeşim yüreğine sağlık... Yalakalık adamın işi. Hakan Abi'nin dediği gibi transferler konusunda bir açıklama yapabiliriz. Etkili olacağı kanaatindeyim.

55.hakan

Bence de daha önce yaptığımız gibi toplu bir açıklama yapılabilir.Rahatsızlığımızı anlatan yazılar gazetede yayınlanacak şekilde.

red_white

içinizi dökmek mi istiyorsunuz ? o halde dökelim atilla cebecinin orjinal profili küfürsüz tepki mailimi yazdım.Kaçamazsın bizden  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000479634399     

Ollivanders

Serkan

isimden belli değilmi boş hayat (=

Gökberk55

2 cümleyi yan yana getiremeyen adamdan ne bekliyodunuz ki...  :)

red_white

11 January 2011, 00:57:08 #307 Son düzenlenme: 11 January 2011, 01:02:13 samsuni
cebecinin cevabı : sevgılı yusuf herhalde bı yanlıs anlasılma oldu.ben senol gunes trabzonu,kardesı bahattın gunesde bu sene samsunsporu sampıyon yapsınlar demek ıstedım.bahattın bılıyosun kalparın yardımcısı.o nedenle abı kardesler 2sıde sampıyon yapsınlarda gorelım demek ıstedım.ayrıca kımse benım kadar trabzona kın ve nefret duymasın oradan canımızı zor kurtaranlardanım  

oradan canını kurtardında bizden kurtaramıcan bu gidişle... madem öyle neden ts şampiyon olsun diyorsun?

berusa55

Bu adamda sorun var! Söylemlere bak az! Samsunspor taraftarlarının hassasiyetininden bihaber adamın söyleyecekleri de bu olur ancak.  :(

cembaba

Canını zor kurtaran bir adamın kurduğu cümlede pek bi manidar.

brigand

atilla = 8  >:( >:( >:( >:( tam kıvrak tam

pitbul055

Trabzonsporun şampiyon olmasını istiyorum dedikten sonra küfrederek kanalı değiştirdim.Mustafa kardeşimin konuşmasını dinleyemedim.Ağzına sağlık kardeşim.2 kelimeyi bir araya getiremiyen samsunspor olmazsa açlıktan ölecek yalaka atilla nekadar trabzonlu varsa sana atlasın emi

kalptenþimþek

Samsunspor olmasaydı ne yapardı?..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 11 January 2011, 13:36:15
Samsunspor olmasaydı ne yapardı?..

altına yapıp üstüne otururdu :D :D :D :D :D

pitbul055

11 January 2011, 15:41:51 #314 Son düzenlenme: 11 January 2011, 16:17:14 Ant55