Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

cem 55

mustafam agzına saglık kardeşim süper konustun hislerimize tercüman oldun bu böyle gitmez beyler bu 2 transfere taraftar olarak sonuna kadar karşı çıkmalıyız bu adamlar bitik

Ollivanders

Mehmet abi bu transferler konusunda bir açıklama yapılamaz mı ya ? Dusundugumuz gibi iyi gitmiyor bazı şeyler.

mehmet yılmaz

Kim la bu Ender Gür? Kesin TSLidir.

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 10 January 2011, 22:50:18
Kim la bu Ender Gür? Kesin TSLidir.

klasik teseli konusması abi ...

kadir55ist

musa büyük
Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 12 0
TFF 3. Lig 111 14
TFF 2. Lig 28 2
Süper Lig 144 3
Özel Turnuva ve Kupalar 2 0
Özel Maçlar 1 0

eser yağmur
Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 8 1
Süper Lig 88 10
Özel Turnuva ve Kupalar 2 0
Özel Maçlar 1 0
Bank Asya 1. Lig 72 15
Avrupa Şampiyonası 1 0

eğer transfer yapılmışsa hayırlısı diyorum inşallah takıma faydalı olurlar.

Dartagnan

KotuCocuk55

Ses tonu,sakinliği ve can alıcı cümleleriyle herşeyinle teşekkürler mustafa..!

Şimdide 20 ocak konusunda konuşuyorlar,sempozyuma destek konuşuluyor atillaya ne gerek var demişler..Lan ben sizin...

Arkadaş,kendi içimizdekileri temizlesek seneyede süper ligte şampiyon olacağız...

Ben aradım daha kimseyi almıyacaz diyorlardı,şimdi bu adamı bilerek bağlamışlar,sırf bu kelimeleri etsin diye çıkardılar..Bak sonunda ağzından kaçırıyor enderim..

Serkan

git koçyiğit'e bak'da gör samsunspor emanesi neler olur...

Serkan

bedava yemekten sonra reklamları izliyoruz...

atakumlueray

atilla yine herkese mavi boncuk dağıtmış bi şekilde bitirdi programı

Ertuğrul Sağlam

Mustafa'dan sonra yayına bağlanan ne dedi? arkadaşlar yayın koptu anlayamadım. (Az önceki arkadaş dedi yayın gitti)

55.hakan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 January 2011, 22:48:57
Mehmet abi bu transferler konusunda bir açıklama yapılamaz mı ya ? Dusundugumuz gibi iyi gitmiyor bazı şeyler.
Taraftar grupları olarak yazılar hazırlayalım eskiden olduğu gibi Başkentli Samsunsporlular Grup İstanbul 55 vb..

Ollivanders

Musa Büyük Trabzonspor değil ayrıca . Onu bile beceremiyorlar . Alın size bilgi

Musa Büyük Türk futbolcu Diyarbakırspor'un orta saha futbolcusudur.Kariyerine Muratbey Spor'da başlayan futbolcu, Diyarbakırspor'a gelmeden önce,Tepecik Belediyespor, Zeytinburnuspor, İstanbulspor Ankaraspor Trabzonspor,Kocaelispor ve Konyaspor formalarını da giymiştir.Trabzonspora geldiğinde güzel bir sezon geçirmiştir.Ancak talihsizlikten dolayı Ali Sami Yen stadyumunda GS-TS maçında Arda Turan ile girdiği bir pozisyon sonrası ayağı kırılmıştır ve 1 yıldan fazla Trabzonspor ve futbol yaşamından uzak kaldı.Ancak 2007-2008 sezonunda kendini toparlayıp Trabzonspor'un Ankaragücü'nü 2-0 yendiği maçta 1 dk oynamıştır.Gönderilcekler listesine girsede ligin son 3 maçındaki performansıyla Trabzonspor'da kalmıştır.Kocaelispor'da bircok futbolcu gibi sözleşmesini karşılıklı fesh etmiştir.2 Şubat 2009 da Konyaspor ile 1,5 yıllığına anlaşmıştır. 12.07.2009 da Konyaspor ile karşılıklı sözleşmesini feshetmiştir. Turkcell Süper Lig in yeni temsilcisi Diyarbakırspor'a transfer olmuştur.

İç açıcı degil mi ?

KotuCocuk55

çıldırmadan ben kaçar..sonucta derdımız musayla yada eserle değil geldilerse hoşgeldiler umarım faydalı olurlar..
ama bu atilla cebeci ve yöneticilerin zihniyeti kabul edilemez

babasamsunlu

Atillaya yıllar önec şehir tarafındaki kale arkasından "yalaka Atilla " diye bağıran gurupta bulunmuş olmaktan bir kez daha gurur duyuyorum..

Bizim taraftar hakkatten kimin ne olduğunu çok iyi biliyor..

Yalaka Atilla...  >:( >:( >:( >:(