Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

gkhn

Dartagnan

ya sımdı konu SAMSUNSPOR olunca almak gelıyor ıcımden ama 80TL ınsafff :D

mehmet yılmaz

Bugün Tekkeköy'de derse girdiğim diğer okulda 6. sınıftaki 22 öğrenciyi törenle Samsunsporlu yaptım :) :) Hepsine bir tane proje bir tane de performans ödevi notu olarak 100 vereceğim. Devlet bana parayla vermiyor ya notu :) Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, 22 öğrenicde tahminen 4/3 zayiat çıkar, geriye yaklaşık 5-6 öğrenci kalır ve onlar ömürlerinin sonuna dek Samsunsporlu kalırlar. Bu da iyi bir orandır :) :)

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 07 January 2011, 01:35:48
Bugün Tekkeköy'de derse girdiğim diğer okulda 6. sınıftaki 22 öğrenciyi törenle Samsunsporlu yaptım :) :) Hepsine bir tane proje bir tane de performans ödevi notu olarak 100 vereceğim. Devlet bana parayla vermiyor ya notu :) Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, 22 öğrenicde tahminen 4/3 zayiat çıkar, geriye yaklaşık 5-6 öğrenci kalır ve onlar ömürlerinin sonuna dek Samsunsporlu kalırlar. Bu da iyi bir orandır :) :)

Gelecekte yüzlercesi,SAMSUNSPORlu bir hocamız vardı ALLAH razı olsun başlıklı anılarını paylaşacaklar 
>l< >l<

Tufan

o gümüşçü çok güzel Atatürk yüzükleri yapmıştı bir tarafı Anıtkabir bir tarafı Parktaki Atatürk heykeli olan bu yüzükte güzel ama art niyet olmasa bile olmamış yan tarafları.

Recep

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 January 2011, 20:31:44
Nerede delindi abi, neresindesin? Burda açık, yağmursuz gayet ılık bir hava var, muhtemelen Belek'te aynıdır.  :)
laradayım çok yağdı akşam yağmur

celebi

ooooh gün senin günü recep abi 8)

serkancengiz

http://www.fatihdersanesi.com.tr/ProjeYarisma.asp?islem=ProjeOylama&Kategori=1&PROJE_ID=66&YarismaTuru=4
arkadaşlar yeğenim bir dersanede proje yarışmasına katıldı yukardaki linke tıklayıp oy verirseniz iyi yerlere gelecek hepinize teşekkür ederim

usare

07 January 2011, 10:37:16 #10119 Son düzenlenme: 07 January 2011, 12:01:50 usare55

Bende 4. sınıflara dersimde, painti kullandırarak kırmızı-beyaz resimler yaptırıyorum ve "En Büyük Samsunspor" yazdırıyorum. 25 kişide üç kişiye aşılasak yeter bence de. Çocuklar daha sonra beni gördükleri heryerde slogan atıyrolar. güzel bi duygu.

berusa55

TV'DE SPOR EKRANI

8 Ocak Cumartesi            

14:45   Arsenal Leeds      
17:00   Sheffield United Aston Villa      
21:00   Real Sociedad Sevilla      
23:00   Deportivo La Coruna Barcelona      

9 Ocak Pazar               

13.30   Sampdoria Roma   
15:30   Manchester United Liverpool      
16.00   Milan   Udinese      
18:00   Leicester Manchester City      
20:00   Real Madrid   Villareal      
21:45   Napoli   Juventus
22:00   Levante Valencia

Ertuğrul Sağlam

Allah sana en kısa zamanda İl Milli Eğitim Müdürlüğü nasip etsin.
Şöyle 10 yıl Milli Eğim Müdürlüğü yapsan ne güzel bir nesil yetişir ;)...

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 07 January 2011, 08:54:24
ooooh gün senin günü recep abi 8)
dün akşam antremana gidecektim çok yağmur vardı
inşallah bu akşam gideceğim birader

celebi

iyi bakalım abi selam söyle benden

ahmetsefa55

bugun ki sınavım ıyı gectı sanırım.dua eden herkesten allah razı olsun.çoluk cocugunuzun guzel yerlerde okudugunu gorursunuz ınsallah. >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x