Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 January 2011, 00:24:44
Ufuğa sorsun o girebiliyor muymuş?
:D :D :D

çok kırgınmış sana :)
beni niye banladı diyor...

hem ne malum, belki de ufuk bayraktar gerçekten geldi ve serkanın şifresini de çözdü, biz kendini Serkanım diye yutturacak değil mi?  8)

AntZ

06 January 2011, 00:29:18 #10067 Son düzenlenme: 06 January 2011, 00:33:20 Ant55
Ufuk u banlayınca otomatik olarak IP si banlanıyormuş, Ufuk'un Serkan'ın hattından kaçak bağlandığını ve aynı IP de olduğunu bilse yapmazmış  :D

mehmet yılmaz

Bakalım Banlı Serkan ne zaman gelecek? :)

Ahanda gelmiş bile...

Serkan

berusa55

Serkan

Murat abi ilk geldin maçta ( = yapıcaz sana bir güzellik insan sadece nick'i banlar ;

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 06 January 2011, 00:43:03
Murat abi ilk geldin maçta ( = yapıcaz sana bir güzellik insan sadece nick'i banlar ;

Ben Ufuk diye yaptım, sen olduğunu bilsem hiç yapmazdım  :D
Ne haddine futbolcu parçasının büyük taraftarın forumuna yazmak  ;)

Serkan

biraz daha uğraşmam lazımdı kaydoldum mail adresi ile facebook'alıp  öle girmeliydim  (=

AntZ

Değil Ufuk Bayraktar gibi isim almak, Ezel Bayraktar gibi yüzünü değiştirsen bile tanırım seni  :)

Serkan

AntZ

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 January 2011, 00:48:17
Değil Ufuk Bayraktar gibi isim almak, Ezel Bayraktar gibi yüzünü değiştirsen bile tanırım seni  :)

ben de ip kontrolüne bile gerek duymadan anladım hemen serkan olduğunu. nasıl anladığım ise bana kalsın ;)

Serkan

abi inci' stil soru yazdım anlaşılsın diye ( =

berusa55

Bizim site makara yapılacak son site vallahi bu ülkede hatta türki cumhuriyetlerde. Anında yakalanırız  :D