Gerçekleşen Transferlerimiz

Başlatan seckin55, 24 December 2010, 16:11:23

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: farUqras - 05 January 2011, 17:49:28
dilaver sucu olmus :D
benımde dıkkatımı cektı.suyu tasıdıgına gore demekkı yardım sever ve alcak gonullu ve kaynasmayı seven ve sempatik ve ve ve... kendımı vatan gıbı hıssettım bı an  :)

davidsavage

Kaç numaralı formayı giyecek Ufuk acaba?,fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla dilaver 6 numarayı giyecek galiba bu sezon.

Serkan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 January 2011, 17:31:50
bende abdulun  bu takımda agbetuyu bile kıskanması lazım dedim :)

kendin sanki micheal scorfield'sin , (=

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 05 January 2011, 20:06:53
kendin sanki micheal scorfield'sin , (=

muhabbetin öncesi vardı konu ben değilim ayrıca (=

Serkan

Ben anlamam öncesi sonrası; yazdına bakarım ben bike ( =

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 05 January 2011, 20:40:29
Ben anlamam öncesi sonrası; yazdına bakarım ben bike ( =

tamam tamam sen hepsinden yakısıklısın kardeşim :)

Serkan

( = seninde giderin var az biraz

teneke ben yakışıklıyım gibisinden bişeymi dedim öperim ..  .:.:.

jean

tempoyu bozmayalim galibiyet serisi yakalarsak ilk 4-5 hafta isi yarilariz

furkan5534

hazırlık maclarımızdan bırı fenerbahceyle  ;D ;D 5 tane atalım o eskı senelerdeki 5-1 'lık skorun acısını cıkaralım samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

irFan_55

hazırlık maçları antalyadamı olacak

55(tuncay)55

KotuCocuk55

Bu dilavere çok üzülüyorum ben;
adam'ın önce resimleri muhabbet konusu oldu,iyi güldük 6-7 gün boyunca sonra transfer borsası karıştı adamın ismini bile unuttuk zaman zaman transferden saymadık..Resmen etkisiz eleman misali,haklıydıkda zira dilaver tam bir kara kutu.Şimdide adamın elinde su şişeleri ile  resmi bir arkadaş hemen yapıştırıyor,su şişelerini taşıyor; Yazık la bu çocuğa der gibi, ;D Bir enke vardı fenerde,geldi bir iki maç oynadı kendi taraftarı makara yapıyodu adamla hemen geri döndü.Onun gibi bişe olacak diye korkuyorum.. :D

hacettepeli

Almanya'da yetişmiş adam en azından hakiki bir takım oyuncusudur. Hiç izlemedim ama inşallah yararlı olacaktır. Kaşlarıyla top oynamadığı için gözlerinin üstünden eksilttiği birkaç tüy parçası oyun kalitesinden hiçbir şey düşürmeyecektir diye düşünüyorum. Saygılar :)

Kaya

Profesyonel futbol takımlarında askeri alt üst  düzenine rastlandığı zaman zaman görülür..Su olsun,top filesi olsun,diğer malzemeler olsun idman sonu takımın çaylakları(yenileri) tarafından bu malzemeler taşınır.Takıma katılan olduğu zaman bu görev yeni gelene devredilir..Dilaver yakalanmış  :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: iak5529 - 07 January 2011, 01:18:08
   Profesyonel futbol takımlarında askeri alt üst  düzenine rastlandığı zaman zaman görülür..Su olsun,top filesi olsun,diğer malzemeler olsun idman sonu takımın çaylakları(yenileri) tarafından bu malzemeler taşınır.Takıma katılan olduğu zaman bu görev yeni gelene devredilir..Dilaver yakalanmış  :D

Yalnız senin askerlik yapmadığın da belli oluyor inanç.
askerde ast-üst demezsen alt üst olursun :)

bence bütün suları Hakan koçaslan taşısın, futbol oynamadan dünya para alıyor, bari bir işe yarasın!  >:(