TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: celebi - 30 November 2010, 10:45:38
BİRDE haftanın taraftarını mersin taraftarını seçmişler bizimde sanki gönlümüzü almak adına neymiş haftanın hareketi imiş. >:( >:(

onlar için o ufak çaplı koreograficik büyük başarı o yüzdendir  :D   Biz alıştırdık milleti 8-9 bin kişilik koreolara artık Samsun taraftarı için normal geliyor herhalde

King Of The North

Bolulu taraftarların yüzlerindeki ah bizim niye böyle tribünümüz yok bakışları da ayrı bir şeydi, alıştılar şimdi her hafta beklerler..

cembaba

AlıntıÖnemli! Bu Hafta 19.000 seyirci vardı ve rekor kırdık.Maç Öncesinde meşale şovları izlediniz eşi benzeri yok.En önemlisi Bank asyayı bırakın dünyanın bazı ülkerinde görülen bir Kareografi şov yaptık.Ancak trt haftanın tribününü 10 tane kızı gösterip mersini seçti.Lütfen herkes kınama ve birdaha izlemeyeceğinin mailini göndersin. adres: trthaber@trt.net.tr

Facebook'ta böyle birşey başlatmışlar. Bende mail attım.

Bu hafta 19 Mayıs Stadyumu'nda, 19.000 seyirci vardı. Ayrıca dünyada eşine ve benzerine nadir rastlanan bir kareografi şov düzenledik. Süper Lig'deki çoğu takımdan daha müthiş bir taraftarlık örneği gösterdik. Maçtan önce Şehrin çeşitli bölgelerinde, meşale şov gösterildi. Tüm bunlara karşılık siz, Bank Asya 1. Lig Günlüğü Programında, Haftanın Taraftarı olarak Mersin'i seçtiniz... Sizleri kınıyorum. Bu programı bir daha izlemeyeceğimi belirtiyorum.
M.Cem Akalın
Gazi Üniversitesi,

babasamsunlu

Bu Hafta Biletli olarak 19.000 biletsizlerle beraber 20 bini aşkın seyirci vardı ve rekor kırdık.Sarı merdiven boşluklarında 3 sıra insanlar oturmak zorunda kaldı Maraton tribününde.Maç Öncesinde meşale şovları izlediniz eşi benzeri yok.En önemlisi Bank asyayı bırakın dünyanın bazı ülkerinde görülen bir Kareografi şov yaptık.Ancak trt haftanın tribününü 10 tane kızı gösterip mersini seçti.
Bu seçimi yaparken hangi kriterleri ön planda tutuyorsunuz bunları bizim ile paylaşabilirseniz çok seviniriz..

Akan Yüksel
Müşteri Temsilcisi / Samsun Şubesi

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.
akany@yfas.com.tr
Tel: +90 (362) 431 46 71 
Fax: +90 (362) 431 46 70 

lucarelli

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 November 2010, 13:07:36
Bu Hafta Biletli olarak 19.000 biletsizlerle beraber 20 bini aşkın seyirci vardı ve rekor kırdık.Sarı merdiven boşluklarında 3 sıra insanlar oturmak zorunda kaldı Maraton tribününde.Maç Öncesinde meşale şovları izlediniz eşi benzeri yok.En önemlisi Bank asyayı bırakın dünyanın bazı ülkerinde görülen bir Kareografi şov yaptık.Ancak trt haftanın tribününü 10 tane kızı gösterip mersini seçti.
Bu seçimi yaparken hangi kriterleri ön planda tutuyorsunuz bunları bizim ile paylaşabilirseniz çok seviniriz..

Ben de benzer bir mail attım.

kalptenþimþek

Bir tek yayıncıda değil problem.. Asıl öküzlüğü yapan yapımcı!!!Topunun ................................... >:(

Bir daha da hikaye için gelirlerse.... bir şey söylemiyorum daha

celebi

gelirlerse verin abiciğim ağızlarını payını. ama söz üstadı mehmet hoca programa katıldığında zülfiyare dokundursun derim ben

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 30 November 2010, 14:42:48
gelirlerse verin abiciğim ağızlarını payını. ama söz üstadı mehmet hoca programa katıldığında zülfiyare dokundursun derim ben

mehmet yılmaz

bence artık biz taraftar olarak görülmüyoruz; çünkü bu ligde Samsunspor taraftartarıyla mukayese edilecek bir başka topluluk kalmadı. O yüzden MİY'i seçmiş olabilirler, çünkü biz yaptığımız işlerle kategori dışıyız:D

berusa55

Aynen öyle; yoksa her hafta bizi seçmek zorunda kalacaklar bu açık.

maviay55

ümit kayıhanın katıldıgı programda daha hangi maçı konustugunu bilmeyen aciz öykü yaptı yapacagını..ümit hoca da bozdu öle bozardı öykü..başka adam mı yok trt!! koy bizim maçı sunan adamı bak nası akıcı program yapıyor..

samsunluhakan

trt yi kınıyorum bu hafta nasıl bizi seçmez hayret bişey yaaa

deado

bu haftaki trt maç programı nedir? hangi maçlar canlı yayınlacak acaba?

Mustee13

Tunç Kayacı'dan sonra Öykü de Bank Asya Birinci Lig Günlüğü Programını bıraktığını açıklamış...