Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 29 December 2010, 11:41:13
insan akrabalarını seçemiyor ( =

malesef öyle benzer durumu ben de yaşıyorum.inan çok zor bir durum bu.

realfans

allahtan tüm aile samsunsporlu kuzende

kaptan 55

uLan gecenin bu vakti nasıl sinirlendim.. 
Kuzen dedik , düşmandan beter çıktı.
Almanyada ikamet etmekte, trabzonla hiç bi bağlantısı olmadığı halde trabzonspor destekçisi.
Facebookta trabzonspor aleyhte paylaşımlar yapıyorum.Gelip her defasında salça oluyo.
En sonunda ''Samsunsporlular trabzonunun b.kunu yesin'' dedi. 
Bende;
''Trabzonsporlular da, Samsun Heykelindeki atın t.şağını yesin dedim'' 
Olay orda koptu, kuzenden ziyade düşman kavgasına dönüştü.
Ordan beni tehdit ediyo, gelecekmiş benim ağzımı burnumu kıracakmış, beni tanıyamayacaklarmış sonra;
Bana bu yaşıma kadar babam tokat atamadı da sen mi atıcan lat it dedim. Sonra küfürler giydirmeye başladı.
Ben küfürden hazzetmem ama, arada ederim. bu muhabbette de Samsunluya yakışır şekilde sakin oldum.
''Atasını tanımayan İt peşinde gezer'' dedim.
Sen itsin trabzonsporda itoğlu it dedim.
Sen buraya geleceğine, paranı biriktir seneye trabzon maçına gel bakayım dedim.
Bu benim kuzenim sakın dövmeyin dersem adam değilim dedim.
Sen burayı almanya sandın galiba , burda adamın çükünü kesip ağzına veriyorlar,dedim. 

ama gece gece rahatladım..
Sonra silmş hesabından, ne üzüldüm bilemezsiniz.
Ömrü hayatımda bir kez göreceğim kuzenim olacağına, Samsunumun Samsunsporumun şerefine sahip çıkarım daha iyi.

kardeş kuzenin SAMSUN'a geldiğinde banada haber verirsen ben o kuzeninden sana SAMSUNSPOR'lu bir kuzen çıkartırım.?

Serkan

özkan

haber gazetesindeki ksk'nın doping sonuçlarının negatif çıkması yüzünden bize mağlup olduğumuz maç için 3 puan verilebileceği yazılıyor ama ? anlayamadım yazılanladan da bişey..

ahmetsefa55

Samsunspor'un kendisinden çok şeyler beklediği ve herkesin üzerine titrediği Sercan Temizyürek, sergilediği kötü performans ve disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra devreninde sona ermesiyle satış listesine konulan Sercan, Süper Lig'de oynamak istiyor. Ancak yetiştirme bedeli ve bonservis konusunda çıkmazda olan genç oyuncunun durumu şu anda netlik kazanmadı.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ahmetsefa55

lucarelli

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 December 2010, 14:25:23
Samsunspor'un kendisinden çok şeyler beklediği ve herkesin üzerine titrediği Sercan Temizyürek, sergilediği kötü performans ve disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra devreninde sona ermesiyle satış listesine konulan Sercan, Süper Lig'de oynamak istiyor. Ancak yetiştirme bedeli ve bonservis konusunda çıkmazda olan genç oyuncunun durumu şu anda netlik kazanmadı.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

süper amatör lig olmasın

samsunum

Kaf Kaf'ın başı büyük dertte!

Dopingle Mücadele Talimatı'nın 40. maddesi ne diyor
"Bir lige ya da turnuvaya katılan takımın birden fazla futbolcusunun bir dopingle mücadele kuralı ihlalinde bulundukları madde 28 kapsamında saptanması halinde, TFF lig ya da turnuva süresinde (Hedefe Yönelik Doping Kontrolü) uygulayabilir. Futbolcunun lig ya da turnuva esnasında dopingle mücadele kuralı ihlalinde bulunduğu anlaşılırsa, müsabakanın sonucu geçerli kabul edilir. Eğer bir takımın birden fazla futbolcusunun lig ya da turnuva esnasında dopingle mücadele kuralı ihlalinde bulundukları tespit edilirse, takım, bu futbolculara uygulanacak diğer yaptırımlara ek olarak puan silinmesi, bir müsabakadan,ligden veya turnuvadan ihraç veya başka disiplin cezaları alabilir. Turnuvadan men halinde, takımın turnuvayı sonlandırmasına izin verilmez ve daha önceki müsabakalar da dahil olmak üzere tüm müsabakalarda hükmen mağlup olmuş sayılır."

ajansspor.
vay vay

Serkan

twitter

rizeyle beraber 30 puan oluyoruz, düşsün  8)

iki puan için koskoca camiayı 2 dk'da harcadık

sevmekyetmezmi

kpss açıklanmış sınava gıren arkadaşlara hayırlı olsun

kuzeycity

Alıntı yapılan: sevmekyetmezmi - 29 December 2010, 15:42:43
kpss açıklanmış sınava gıren arkadaşlara hayırlı olsun

kaç almışsın :D benim 74.2 beklediğimden iyi

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: kuzeycity - 29 December 2010, 15:46:47
kaç almışsın :D benim 74.2 beklediğimden iyi

65  beklediğim gibi matamatik sıfır tabı her zamankı gıbı . :-X yalan olur

kuzeycity

Alıntı yapılan: sevmekyetmezmi - 29 December 2010, 15:55:26
65  beklediğim gibi matamatik sıfır tabı her zamankı gıbı . :-X yalan olur

benimde matematik sıfır bitane bile çözmedim. ama türkçe hepsi doğru 2 yanlış var :D
75 puanla da bişey olmaz sanırım