Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

trabzon nijeryaya kamp kurmuş yetenekli oyuncuları denemek için bizim zenkede vardı orada  8)

ahmetsefa55

berusa55

Sitenin eski sunucusu olsaydı çoktan kitlenmiştik  :D

Mert

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 28 December 2010, 23:39:06
oha şuanda 30 zıyaretcı var  :)

Millet flaş bir gelişme olacak mı diye bekliyodur.Ben de dahil :)

maço

ahmetsefa55

37 oldu ne oluyo ya bılmedıgımız bıse mı var  :)

**KaR6**

okula gitmiyorum transfer kaçırcam diye :P

edmontdante

td de herkes en iyi tribün olarak bizi gösteriyor

Serkan

abi bunda senin emeğin çok büyük..

ahmetsefa55

tribün dergi'den ''ilk yarı tribün değerlendirmesi'' konu başlıgından takımımız hakkında bır kac alıntı yaptım.bunların dısında kalan yorumlarında %90 ında yıne bız varız.umarım takım ve yonetım,taraftarımıza ayak uydurabılır..

Samsun'un " Bu sevdanın romanı yarım kalmayacak " koreografisi ve sopalıları ne güzeldir öyle.. Bu sezon sahiden mükemmel gidiyorlar. Yüreğinize, emeklerinize sağlık.

Bu sezon taraftar desteği ve görsellik açısından Samsunspor'u beğeniyorum.

Bu yarı Samsun gördüğüm kadarıyla en iyisiydi Kocaeli de o kadar zorluklara rağmen iyiydi.

samsun içerde dışarda çok iyilerdi

Bank asyada Samsunspor 2.ligde Göztepe ve Kocaeli çok iyi .

Samsun`un 2 maçını izledim ve hayran kaldım. Yani hakikaten olağan üstü bağırıyorlar.Fakat tezahuratlar hep aynı, daha değişik besteler yapsalar çok daha güzel olacak sanki.
Not: En uyuz olduğum tezahuratta lara lay ile başlayıp sonunta takımın adının bağrıldığı tezahurattır, Samsunlular çok yapıyor bunu. Çok iyi anlatamadım galiba :)

Bank Asya' nın en iyisi Samsun

özellikle samsunun maçlarını izlerken tribünlerinden çok zevk alıyorum,televizyona çok ses geliyor..
ileride daha iyi olacaklardır.

Samsun çok acaipti bu dönem.Bence o taraftarla da yürüyüp gidecekler çok rahat süper lige

cidden samsunspor taraftarı bayağı iyi 2-3 maçlarını izledim çok güzel sesleri geliyor süper lige çıkarlarsa potansiyelin de artmasıyla çok iyi işler yapabilirler beste açısından.

Samsunspor ilk yarı bank asyanın en iyisiydi.

Samsun tribünü özellikle görsellikte gayet istikrarlı bir biçimde yükselişte ama trt de yayınlanan maçlarda ne hikmetse kanal çok nadir gösteriyor

celebi

eski videoları izlediğimde tribünlerimizin trendini arttığı bariz belli oluyor. bu sen bu iş olmalılaaaaaaaaannn

5trawberry

uLan gecenin bu vakti nasıl sinirlendim.. >:( >:(
Kuzen dedik , düşmandan beter çıktı.
Almanyada ikamet etmekte, trabzonla hiç bi bağlantısı olmadığı halde trabzonspor destekçisi.
Facebookta trabzonspor aleyhte paylaşımlar yapıyorum.Gelip her defasında salça oluyo.
En sonunda ''Samsunsporlular trabzonunun b.kunu yesin'' dedi. >:( >:(
Bende;
''Trabzonsporlular da, Samsun Heykelindeki atın t.şağını yesin dedim''  :D
Olay orda koptu, kuzenden ziyade düşman kavgasına dönüştü.
Ordan beni tehdit ediyo, gelecekmiş benim ağzımı burnumu kıracakmış, beni tanıyamayacaklarmış sonra;
Bana bu yaşıma kadar babam tokat atamadı da sen mi atıcan lat it dedim. Sonra küfürler giydirmeye başladı.
Ben küfürden hazzetmem ama, arada ederim. bu muhabbette de Samsunluya yakışır şekilde sakin oldum.
''Atasını tanımayan İt peşinde gezer'' dedim.
Sen itsin trabzonsporda itoğlu it dedim. :D
Sen buraya geleceğine, paranı biriktir seneye trabzon maçına gel bakayım dedim.
Bu benim kuzenim sakın dövmeyin dersem adam değilim dedim.
Sen burayı almanya sandın galiba , burda adamın çükünü kesip ağzına veriyorlar,dedim. >:( >:(

ama gece gece rahatladım..
Sonra silmş hesabından, ne üzüldüm bilemezsiniz.
Ömrü hayatımda bir kez göreceğim kuzenim olacağına, Samsunumun Samsunsporumun şerefine sahip çıkarım daha iyi.
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

berusa55

29 December 2010, 09:18:22 #9852 Son düzenlenme: 29 December 2010, 09:28:12 berusa55
Meraklılarına İstanbul canlı radar uçuş görüntüleri ve hava kule diyalogları...

http://www.iststatus.com/radar2.htm

Serkan

insan akrabalarını seçemiyor ( =

lucarelli

inşallah kuznin de doğru yolu bulur.