Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

bu profil fake değil demi,dogru mu okudum ben  :o :o :o

mehmet yılmaz

Galip Öztürk'ün dünya kadar işi var, bir de facebook hesabı mı açacak beyler? Mustafa Koç'la Hacı Boydakla, Ylmaz Ulusoyla mı mesajlaşacak Allah aşkına? :) Fake hesaptır tabii ki...

mehmet yılmaz

27 December 2010, 21:00:09 #9812 Son düzenlenme: 27 December 2010, 21:03:10 samsuni

hayırlı olsun, kaç yıllık üyeyiz bir rozetimiz de kartımız da olmadı vesselam :)

Dartagnan

samsunmania

Ulen hani benim üyelik kartım. Hala alamadım. Çifte standarda bak hele. ;D
Hayırlı uğurlu olsun.

Serkan

erkut tutu'da nasıl bir kulak var adam herşeyi duyuyor ( =

erkutdem55

Alıntı yapılan: Serkan - 27 December 2010, 21:07:30
erkut tutu'da nasıl bir kulak var adam herşeyi duyuyor ( =

Serkan muhtemelen senin üyeliği konuşuyolar şimdi yönetim kurulu toplantısında :)
Ne adamsın ya.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 27 December 2010, 19:55:06
Galip Öztürk'ün dünya kadar işi var, bir de facebook hesabı mı açacak beyler? Mustafa Koç'la Hacı Boydakla, Ylmaz Ulusoyla mı mesajlaşacak Allah aşkına? :) Fake hesaptır tabii ki...

Hocam; Ayhan Özköroğlu'nu belki tanıyorsunuzdur. Haber Gazetesi ve Habaerexen'de köşe yazarlığı ve Kimse Yokmu Derneği Samsun Şube Başkanı. Hem Galip Öztürk hem Fatih Öztürk'e yakın bir isim. Bu Facebook'taki kişi Galip Öztürk'ün kendisi veya sahtede olabilir ama Ayhan Özköroğlu'nunda birkaç yorumu var onun paylaşımlarında...

celebi

hayırlı olsun üyelik abilerimize kardeşlerimize.

twitter

ekşi üyeliği olan yok mu ya son entryler kötüye çalmış

AntZ

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 December 2010, 22:15:51
Hocam; Ayhan Özköroğlu'nu belki tanıyorsunuzdur. Haber Gazetesi ve Habaerexen'de köşe yazarlığı ve Kimse Yokmu Derneği Samsun Şube Başkanı. Hem Galip Öztürk hem Fatih Öztürk'e yakın bir isim. Bu Facebook'taki kişi Galip Öztürk'ün kendisi veya sahtede olabilir ama Ayhan Özköroğlu'nunda birkaç yorumu var onun paylaşımlarında...

Birde Ayhan Özköroğlu nun 1971 de Ramis Karaeski'nin mekanında garson olduğu söyleniyor, Galip Ağa'nın o zamanlar sadece 1 otobüsü var, arkadaki tuğla duvar o zamanlardan beri hala sıvanmamış...

Yahu nasıl bir araştırmacı gazeteciliktir bu, samanlıktaki iğnenin üretildiği metalin çıktığı toprağı bulmuşsun resmen  :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: twitter - 27 December 2010, 22:31:57

her yerde herkes hakkında kötü konuşanlar olabiliyor, maksimum düzeyde cevaplarını alıyorlar ;)

celebi

serkan üye olunca daha bir havaya girmişssin be kardeşim yakışıııııırrrr ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: twitter - 27 December 2010, 22:31:57

son yazdıgım entry ortalıgı karıştırdı :) entry bi en begenilenlere giriyo bi zamanın ötesine ;D

davidsavage

Seviyorum şu hedef süperlig programını takımımız övülününce gururlanıyor insan  >l<